ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

28/04/2010

ΙΣΛΑΝΔΙΑ - ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ

0 σχολια
 Το παρακάτω κείμενο που λάβαμε από  φίλο αναγνώστη, το δημοσιεύουμε χωρίς περικοπές και σχόλια 

Η Ισλανδία είναι μία αραιοκατοικημένη νησιωτική χώρα με μόνο 330.000 κατοίκους. Ένα χρόνο πριν, βρισκόταν στην πρώτη θέση της λίστας του ΟΗΕ με τα καλύτερα μέρη για να ζει κανείς. Από τη στιγμή, όμως, που οι τρεις μεγαλύτερες εμπορικές τράπεζες κατέρρευσαν, συμπαρασύροντας την εθνική οικονομία στη χρεωκοπία,


26/04/2010

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ 2,2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

0 σχολια
 Tο οικονομικό μοντέλο της Ελληνικής οικονομίας με το δημόσιο λογιστικό τομέα περίπου στο 40% του ΑΕΠ και με το κατά κεφαλήν εισόδημα περίπου στα δύο τρίτα  του μέσου όρου των κορυφαίων οικονομιών της ευρωζώνης, έφεραν 2,2 εκατομμύρια Έλληνες κάτω από το όριο της φτώχειας και του υπόλοιπους σε απόγνωση.
O ένας στους 3 φτωχούς είναι πάνω από 65 ετών, με τους συνταξιούχους να υποφέρουν περισσότερο ανάμεσα στα χαμηλά εισοδήματα.


23/04/2010

ΣΤΕΝΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ – ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

0 σχολια
Τελικά αφού έγινα πολυεκατομμυριούχος μέσα από τα τεράστια κέρδη που μου προσέφεραν μέχρι σήμερα οι γνωστές ηλεκτρονικές απάτες, οι διάφορες λοταρίες, η χήρα της Νιγηρίας και… και ….., χθες έλαβα και το παρακάτω mail, ΤΑΧΑ από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος


14/04/2010

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗN ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2010

0 σχολια
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS
Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών Παράκτιων και άλλων Φυσικών Περιοχών 
1-31 Μαΐου 2010 
Το Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, συνεπές στο ετήσιο ραντεβού του, συντονίζει την 15η πανελλαδική εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών παράκτιων και άλλων φυσικών περιοχών, «ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ 2010» που θα πραγματοποιηθούν 1-31 Μαΐου 2010.
Τα Ηνωμένα Έθνη ανακήρυξαν το 2010 ως «Έτος Βιοποικιλότητας», και στο πλαίσιο αυτό η εκστρατεία εστιάζει φέτος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν είδη και οικοσυστήματα, εξ αιτίας της απόρριψης σκουπιδιών. Επίσης, και αυτή τη χρονιά συνεργαζόμαστε με την ερευνητική ομάδα του Εργαστηρίου Θαλάσσιας Γεωλογίας και Φυσικής Ωκεανογραφίας του Πανεπιστημίου Πατρών, που θα πραγματοποιήσει λήψη εικόνων από «χωματερές» στο βυθό, με τη χρήση Κατευθυνόμενου Υποβρύχιου Οχήματος (R.O.V.).


09/04/2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗ

0 σχολια
Ανώνυμος σχολιαστής στις 22-3-2009 στο "ΕΝΑΣ ΑΠΟΜΑΧΟΣ !!! ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ .... με προέτρεψε να αφήσω την στείρα τεχνική της δεξιάς προπαγάνδας κι’ αντί κρίσεων για το καλό του νησιού μας θα βοηθούσαν οι εποικοδομητικές μου προτάσεις.  
Αγαπητέ ανώνυμε φίλε, αφού εσύ μεν προσωπικά με γνωρίζεις ,θα έπρεπε επίσης να ξέρεις και τις θέσεις μου αλλά και την προσφορά μου στο νησί.
Σου απαντώ λοιπόν


08/04/2010

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

0 σχολια
Σαλαμίνα 8 Απριλίου 2010
Αγαπητές και αγαπητοί συνδημότες,
Το Νοέμβριο του 2010 όπως όλοι γνωρίζετε θα κληθούμε να επιλέξουμε την επόμενη δημοτική αρχή του νησιού μας.
Σε αυτή τη γιορτή της δημοκρατίας θα πρέπει να συμβάλουμε όλοι με τις ευαισθησίες μας αλλά και τον πολιτικό πολιτισμό μας.
Ιδιαίτερα βέβαια σ’ αυτήν την κατεύθυνση θα πρέπει


04/04/2010

Μετά το Χριστός Ανέστη ... Νεκροί και τραυματίες από βεγγαλικά

0 σχολια
«Τρία άτομα σκοτώθηκαν και Πέντε τραυματίστηκαν από βεγγαλικά σε Σαντορίνη, Άργος, Μεσσηνία».

Τρεις νεκροί -σε Ηράκλειο, Μεσσηνία και Σαντορίνη- είναι ο τραγικός απολογισμός του έθιμου των βεγγαλικών.
Ένα 17χρονο παιδί σκοτώθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν εξερράγη στα χέρια του μια αυτοσχέδια ρουκέτα την οποία περιεργαζόταν στην αυλή του σπιτιού του.
Το βράδυ του Μ. Σαββάτου, στο Μοσχοχώρι Μεσσηνίας, ένας 25χρονος μετέφερε με το αυτοκίνητό του ποσότητα βεγγαλικών, αλλά και αυτοσχέδια μπαλόνια με οξυγόνο, για την Ανάσταση. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, προκλήθηκε έκρηξη και το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα ο νεαρός να βρει τραγικό θάνατο.


01/04/2010

ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ !

1 σχολια
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
Τα πυροτεχνήματα που χρησιμοποιούνται κυρίως την περίοδο του Πάσχα, χωρίς την απαιτούμενη προσοχή, μπορούν να αποτελέσουν αιτία σοβαρού τραυματισμού τόσο για αυτόν που τα χρησιμοποιεί, όσο και για τους γύρω του.
Τα είδη πυροτεχνίας ( κροτίδες, βεγγαλικά, φωτοβολίδες κλπ) δεν είναι παιχνίδια.