ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

26/02/2015

Παράδειγμα προς μίμηση … γιατί από λόγια; …. Χορτάσαμε !!

ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ .....ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ
Ο Ηλίας Ψινάκης καθαρίζει σκάνδαλα και σκανδαλάκια για τον δήμο Μαραθώνα.

Ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης δείχνει αποφασισμένος και ακριβώς επειδή δεν είναι επαγγελματίας της πολιτικής τα βάζει με αυτό το κακό που παντού δείχνει να έχει μολύνει όλη τη χώρα. Εξετάζοντας με προσήλωση τα οικονομικά του δήμου κατήγγειλε στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Ρακιντζή σοβαρές παρατυπίες που αφορούν τόσο ποινικές όσο και διοικητικές παραβάσεις στα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης.


Συγκεκριμένα κενοί αριθμοί πρωτοκόλλων σε φανταστικά πρόσωπα, σωρεία απευθείας αναθέσεων σε συγγενείς αντιδημάρχων και υπαλλήλων του δήμου, ύποπτες διαγραφές αρχείων από τους υπολογιστές και κακοδιαχείριση στην αναπτυξιακή εταιρεία του δήμου Μαραθώνα, καθώς και στα τέσσερα νεκροταφεία της πόλης, είναι οι καταγγελίες που περιλαμβάνονται στην αναφορά του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη που παραδόθηκε στον Γενικό Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρο Ρακιντζή.

Ο κ. Ψινάκης έφτασε το πρωί της Παρασκευής στο γραφείο του κ. Ρακιντζή συνοδευόμενος από κλιμάκιο δικηγόρων με επικεφαλής τον γνωστό ποινικολόγο, Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τον νομικό εκπρόσωπο του δημάρχου Μαραθώνα, Ιωάννη Παραρά.
Η συνάντηση αυτή διήρκεσε περίπου μία ώρα, ενώ αμέσως μετά ο κ. Ψινάκης, δήλωσε σχετικά:
«Οι κρατικοί ελεγκτικοί μηχανισμοί κάνουν πολύ καλή δουλειά. Εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, έχοντας τον καλύτερο ποινικολόγο, τον καλύτερο δικηγόρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους καλύτερους ορκωτούς λογιστές στον κόσμο. Οι υποθέσεις είναι πάρα πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά». 
Και ξαφνικά η σόου μπίζνες μοιάζει δίκαια, αξιοκρατική και ενάρετη, σε σχέση με την δημόσια διοίκηση της χώρας..


7 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ο κ.Ψινάκης άσχετος με τα δημοτικά προσέλαβε ακριβωπληρωμένους δικηγόρους για να παραστεί που; στον Γ.Ε.Δ.Δ. και να κάνει τι;
Απλά ένα show.
Με τόσους μεγαλοσχήμονες δικηγόρους γιατί δεν πήγε στον Εισαγγελέα;
Όποιος διαθέτει κότσια τους στέλνει στον Εισαγγελέα όπως έκανε η σημερινή δημοτική αρχή σε 3 περιπτώσεις, την ψεύτικη τιμολόγηση έργου στο Ι.Ν. Αγ.Θεολόγου, τη πλαστογραφία και απιστία για το Flamingo, την παράβαση καθήκοντος και απιστία για τα 90 κινητά τηλέφωνα που είχαν δοθεί από το Δήμο σε ... άγνωστους και χρεώνανε το Δήμο.
Και άλλα πολλά που πιστεύω ότι θα βρούνε.
Όσο για την κακοδιαχείρηση των οικονομικών, γιατί ο κ.Ψινάκης δεν κάλεσε τους τους Επιθεωρητές του Υπουργείου Οικονομικών όπως έκανε η κα Νάννου, αλλά έβαλε Ορκωτούς ιδιώτες; Ίσα ίσα για τα μάτια του κόσμου δηλαδή.
Αν ήταν σοβαρός θα έκανε ότι έκανε η κα Νάννου. Αυτά που κάνει ο Ψινάκης φανερώνουν αδυναμία και είναι πασατέμπος για να περνά η ώρα.
Άρα, τι σχέση μπορεί να έχει η λεζάντα της ανάρτησης με την αλήθεια;

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

Αναρωτιέσαι ποια η σχέση της λεζάντας της ανάρτησης με την αλήθεια !
Mα την προσδιορίζω στο επιμύθιο της ανάρτησής μου, γράφω …. «Και ξαφνικά η σόου μπίζνες μοιάζει δίκαια, αξιοκρατική και ενάρετη, σε σχέση με την δημόσια διοίκηση της χώρας».
Εξ άλλου οι μεγαλοδικηγόροι γνωρίζουν καλλίτερα εμού τι δέον γενέσθαι, έτσι δεν είναι;

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ρε ανώνυμο νούμερο γράφεις σε επώνυμο μπλόκ ανώνυμα κι έχεις απαίτηση
Να σε λάβει ο διαχειριστής σοβαρά και να σου απαντήσει;
Η δικιά σου ρε Μηνάκο δεν πήρε απ’ έξω δικηγόρους σε καμιά υπόθεση; Τσάμπα σας ξεφωνίζουν;
Βρήκατε σεις ρε νούμερο οικονομικές ατασθαλίες; Φωνάξατε τον Ρακιντζή ή λουφάξατε γιατί κάνετε ακριβώς τα ίδια με όλους τους προηγούμενους;
Λειτουργείτε ως κύμβαλα αλαλάζοντα χωρίς ουσία, που ήσασταν ρε βούρλο 3 μήνες πριν την παραλαβή; Που είσαστε τώρα σχεδόν 6 μήνες μετά την παραλαβή;
Πόσο χρέος παραλάβατε της ΕΥΔΑΠ από τον Τσαβαρή και που το φτάσατε;
Μηνάκο, τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κ@λους, με τα λόγια χτίζω ανώγια και κατώγια έλεγε η γιαγιά μου.
Ας κάνατε το ελάχιστο που κανε ο Ψινάκης και θα σας βγάζαμε το καπέλο αλλά πού!
Ρε ψεύτη, δεν ντρέπεσαι να γράφεις πως κάλεσε τους επιθεωρητές; Αν είναι αλήθεια βγείτε και δημοισεύτε το έγγραφο που έστειλε, εδώ θα πάει τελικά η ίδια για παράβαση καθήκοντος γιατί αν και έχει εντολή από το δημοτικό συμβούλιο δεν τους κάλεσε γιατί στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Τι να τους πει; Ελάτε αλλά μην ψάξετε εμένα αλλά μόνο τον προηγούμενο;
Τελικά είσαστε για γέλια και για κλάματα μόνο για face book και ουάουουουουουουου
Κοίτα Μηνά μου τα χάλια σας που δεν είσαστε πουθενά – η αόρατη δήμαρχος - την αποκαλούν στα καφενεία και μετά έλα να κάνεις μαθήματα στον Ψινάκη και στον επώνυμο διαχειριστή του εν λόγω μπλόκ.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Η αόρατη δήμαρχος, αναφέρει ο παραπάνω
Εγώ θα λεγα η δήμαρχος του face book και των wow
Είναι αλήθεια πως δεν προφταίνουν οι καημένοι να "κυβερνήσουν" γιατί όλη μέρα γράφουν στο face book και αυτοθαυμάζονται, ανλάβουν τα πούρα τους με πεντακοσάρικα και δεν ξεχνούν πού και που να μας γράφουν πόσο χεσμένους μας έχουν.
Ο βλάκας ο Λένης, βγάζει αποφάσεις του λιμενικού ταμείου και δεν την στέλνει πουθενά.
Την ανεβάζει ο μπούλης στο face book κι έχει την απαίτηση να την πληροφορηθούν όλοι
Ρε πόσο κουτός είναι;
Θα λεγα καλύτερα ακραία πολιτική ανεπάρκεια

Anonymous said... Best Blogger Tips

Μπορεί ο Διαχειριστής να έχει δίκιο όσο αφορά το επιμύθιο, αλλά η λεζάντα της ανάρτησης ενός κατ΄εξοχήν τοπικού blog παραπέμπει στα τοπικά μας δρώμενα και κατ΄αυτή την έννοια έχει δίκιο ο πρώτος σχολιαστής που κάνει σύγκριση πεπραγμένων Νάννου και Ψινάκη.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ρε Κουτέ, που δεν καταλαβαίνεις πια τίποτα άντε να ασχοληθείς με το τάβλι σου που σ' αφήνουν και κερδίζεις γιατί ούτε γιαυτό δεν είσαι άξιος κι άσε τα υψηλά νοήματα, δεν τόχεις τι να κάνουμε!
Εδώ η φουκαριάρα η αόρατη σε παρακαλά να παραιτηθεί και δεν την αφήνεις
Άντε να αναλάβει η ουάου Ρινούλα να γελάσει το χειλάκι μας πια

Anonymous said... Best Blogger Tips

Είσαι ηλίθιος και άρρωστος !!!!