ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

26/03/2015

Μέσω ενός σύντομου ηχητικού μηνύματος που θα ακούγεται σε όλες τις αποβάθρες του μετρό και του τραμ, οι Συγκοινωνίες Αθηνών, σε συνεργασία με τη WWF, θα ενημερώνουν το επιβατικό κοινό για την «Ώρα της Γης» !

Tην παγκόσμια πρωτοβουλία της WWF, «Ώρα της Γης», στηρίζουν οι Συγκοινωνίες Αθηνών, συμβάλλοντας ενεργά στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας και κλιματικής αλλαγής.



Ειδικότερα, από αύριο Παρασκευή 27 Μαρτίου  έως και το Σάββατο 28 Μαρτίου, μέσω ενός σύντομου ηχητικού μηνύματος που θα ακούγεται σε όλες τις αποβάθρες του μετρό και του τραμ, οι Συγκοινωνίες Αθηνών, σε συνεργασία με τη WWF, θα ενημερώνουν το επιβατικό κοινό για την «Ώρα της Γης», προσκαλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης για το περιβάλλον και να σβήσουν τα φώτα για μία ώρα, το βράδυ του Σαββάτου 28 Μαρτίου από τις 20.30  έως τις 21.30.

Ενώ στη συνέχεια, τα ξημερώματα προς την Κυριακής της 29ης Μαρτίου, στις 03:00 θα γυρίσουμε το ρολόι μας μία ώρα μπροστά (δηλαδή η ώρα θα δείχνει 04:00).
Και για όσους... μπερδεύονται, η ώρα αλλάζει πάντα την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου (μία ώρα μπροστά) και την τελευταία Κυριακή του Οκτωβρίου (μία ώρα πίσω).
Ένας διαφορετικός τρόπος για να το θυμάστε είναι πως η ώρα αλλάζει την Κυριακή μετά την 25η Μαρτίου και την Κυριακή μετά την 28η Οκτωβρίου.


2 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ανώνυμος27/3/15 13:06
Ο Τσαβαρής, κύριε ξενύχτι τον 1 η ώρα (Είναι η ώρα που πίνεις το χάπι και για μη ξεχαστείς γράφεις, το παίρνεις, και μετά κοιμάσαι και πτού και από τη αρχή.) δεν μας είχε γραμμάτια ήταν μετρητά.και τα πληρώναμε αμέσως.
Το λυπητερό για εμάς θα ήταν εάν δεν είχε ανακαλέσει τις μηνύσεις ,και τις αγωγές Ότι θα χρωστάγαμε μόνιμα στη καινούργια δημοτική αρχή ,γιατί φιλαράκο θα χορεύαμε όπως μας έπαιζαν διότι θα τους είχαμε εμείς ανάγκη γιατί ήταν μάρτυρες μας . Ενώ εκείνοι είχαν τελειώσει από την δική μου ανάγκη ΔΙΟΤΙ ΗΔΗ ΕΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ (Εδω πάει φίλε αυτό που σου λέω
ότι ο καθένας με το ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ) Και εμένα δεν θα με είχαν ανάγκη τότε Εγώ αναφέρομε για μένα προσωπικά
ευχαριστώ τον Τσαβαρή για άλλη μία φορά για τις ανακαλέσεις.

Ο κύριοςΤΣΑΒΑΡΗΣ είναι ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ και αυτός από κάποιο συμφέρον ίσως το έκανε ,όμως το ΕΚΑΝΕ.
Η κυρία ΝΑΝΝΟΥ Δεν το έχει ,διότι μπορούσε να μας τοποθετήσει σε κάποιες επιτροπές αφού ξέρει ότι έχουμε γνώσεις και θέλουμε να προσφέρουμε στα κοινά Αλλά δυστυχώς ,και όταν ακόμη με πρότειναν άτομα που γνώριζαν την αξία μου είπε μακρυά η Δημητριάδου και είναι αλήθεια για αυτό ήμουν περισευούμενη στις επιτροπές.σας.

Ο Τσαβαρης δεν έκανε τίποτα παρά πάνω από την παροιμία που αναφέρει:
Χέρι που δεν μπορείς να το δαγκώσεις ΦΙΛΗΣΕΤΩ!!!!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Το Πάμε Λουκέτο !!!! Είναι το νέο blogs που θα αναφερθεί στα δρώμενα του νησιού και στις τελευταίες εξελίξεις. Ξεκινάμε την ερχόμενη Δευτέρα με την βράβευση της ελιάς (δέντρο) που βρίσκεται στην Κακή Βίγλα. Εκεί, μετά απο ανακοίνωση της Δημοτικής Αρχής του τόπου μας θα παρασταθούν για να τιμήσουν την ελιά όλων των ειδών οι ελιές όπως τσακιστές, ζαρωτές με ή χωρίς αλάτι,ξυδάτες,θρούμπες,πράσινες,χαρακτές, ως επίτιμη θα παρασθεί η Ελιά Καλαμών!. Θα παρασθούν κατόπιν αποκλειστικής πληροφορίας το παρθένο ελαιόλαδο το σογιέλαιο το
βαμβακέλαιο και άλλα λοιπά σπορέλαια. Επειδή αυτό έχει παγκόσμια ανταπόκριση πιθανών να παρασταθεί μόνο για λίγο και το ορυκτέλαιο. Πάντα με πληροφορίες του ΄νέου blogs μας "παμε λουκέτο" το βραβείο θα αφιερωθεί απο την ελιά στην προγιαγιά της. (Την διοργάνωση την έχει αναλάβει αποκλειστικά η κ. Παρούσα. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα κεραστεί ρετσινόλαδο. Η είσοδος στον κάμπο είναι ελεύθερη