ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

27/11/2016

Μιά νέα μικροσκοπική συσκευή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε το όχημά σας με την χρήση του TrackR και του Smartphone σας !

Παρακολουθήστε το Video.. Αυτή είναι η πιο προσιτή λύση για να βρεις τα χαμένα σας αντικείμενα!


Για παράδειγμα, πολλές φορές έχετε παρκάρει το αυτοκίνητόμ σας για να πάτε για ψώνια και μετά για να το βρείτε, γυρίζετε γύρω - γύρω πατώντας το κουμπί  στα κλειδιά αυτοκινήτου σας, έτσι ώστε λειτουργήσει ο συναγερμός .

Χωρίς μηνιαία συνδρομή χωρίς ειδικούς λογαριασμούς και συνδρομές υπάρχει ένας νέος τρόπος να παρακολουθείτε το όχημά σας χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία .

Μια εταιρεία με έδρα την Καλιφόρνια κατασκεύασαν μια μικροσκοπική συσκευή που λειτουργεί με το smartphone σας, που μπορεί να κάνει ακριβώς αυτό που ψάχνετε!

Τι είναι αυτό? Ονομάζεται TrackR. Είναι ένα state-of-the-art συσκευή εντοπισμού, στο μέγεθος ενός ευρώ και αλλάζει τον τρόπο που παρακολουθείτε τα σημαντικά πράγματα στη ζωή μας.

Φανταστείτε να σας έχουν κλέψει αυτοκίνητο σας, κι εσείς να έχετε κρύψει το TrackR, κάτω από πατάκι του αυτοκινήτου σας, ή στο πορτ-μπαγκάζ ή στο ντουλαπάκι του συνοδηγού, κάπου που να μην μπορεί εύκολα να βρεθεί, αν το αυτοκίνητό σας κλαπεί.
Με πάνω από 3,5 εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο,Το TrackR στην Αμερική κοστίζει μόνο $29!


0 σχολια: