ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

01/05/2017

Όταν η μνήμη.... όπως λένε έχει κοντά ποδάρια.


Η μνήμη, λένε, έχει κοντά ποδάρια.

Ξεχνάμε γρήγορα συμβάντα του πρόσφατου παρελθόντος, ενέργειες, δηλώσεις ή αποφάσεις που μπορεί και να καθορίζουν τη ζωή μας κάποιες φορές.  
Η ανευθυνότητα κυριαρχεί στην καθημερινή μας κουβέντα και αποτελεί βασικό σημείο αντιπαράθεσης και μονοπωλεί τους διαξιφισμούς μεταξύ ασχέτων και ανωνύμων σχολιαστών.
Ασχολούμαστε με τον “παρόν” αλλά συνήθως ξεχνάμε το “παρελθόν”  και τους πρωταγωνιστές του.

Ίσως σ’ αυτό να ποντάρουν  κάποιοι,  που σήμερα λένε άλλα, εντελώς διαφορετικά από όσα έλεγαν και έπρατταν χθες.

Βέβαια, υπάρχουν εκείνοι που δεν διστάζουν να επαναλάβουν ευθαρσώς ότι «ναι, δεν το είχα διαβάσει», όπως υπάρχουν κι οι άλλοι που σήμερα αρνούνται ουσιαστικά όσα μέχρι πρόσφατα υποστήριζαν.

Επειδή, είπαμε, ξεχνάμε γρήγορα.,  μάθεται λοιπόν ότι  ΚΑΝΕΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ  δεν πλήρωσε για την ράμπα αυτή ούτε ένα ΕΥΡΩ.

Διαβάστε την  αλήθεια  στην σχετική μας ανάρτηση  με τίτλο Η Ενημέρωση αλλάζει…….. και Τρομάζει .. ΕΔΩ !  που αναρτηθηκε στις 29.8.12 .


Αλλά είπαμε ..όταν η μνήμη έχει κοντά ποδάρια ……άστα να πάνε !!!!


1 σχολια:

Salamis News said... Best Blogger Tips

Καλέ μου φίλε δεν αντιλαμβάνομαι την ανάρτηση "απάντηση" σου στην δημοσίευση μου σχετικά με την ράμπα!!!!
Όσον αφορά το ποιος την πλήρωσε δεν έχει και τόση σημασία κάποιοι όμως την πλήρωσαν δεν την πλήρωσε ο ΚΑΝΕΝΑΣ και πραγματικά η ανάρτηση με προβλημάτισε!
Η διοίκηση έχει ή δεν έχει συνέχεια; Ένα τόσο σημαντικό μικροέργο για τους συνανθρώπους μας ΑμεΑ πήγε στράφι, κάποιοι ευθύνονται ναι ή όχι;
Οφείλει η παρούσα διοίκηση να δώσει απαντήσεις, ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Αυτό αναζητάμε με τις επαναλαμβανόμενες δημοσιεύσεις μας και απαντήσεις αρμοδίως δεν πήραμε ΠΟΤΕ, μας γράφουν εκεί που κι εμείς θα τους γράψουμε όταν με το καλό έρθει η ώρα!
Εσύ τουλάχιστον προσωπικά ξέρεις, πως αβάντα δεν κάναμε κι ούτε θα κάνουμε και στο μέλλον σε κανέναν.
Αν φταίει η προηγούμενη διοίκηση δεν πρέπει η παρούσα να βγει και να το πει με στοιχεία και κυρίως ΕΠΩΝΥΜΑ;
Καλή σου μέρα