ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

07/07/2017

Τίποτε το παράξενο ή απρόσμενο, η κα Δήμαρχος δεν μας απάντησε !!!



Πέρασαν ήδη δύο (2) εβδομάδες και η κα Δήμαρχος  δεν απάντησε, και φυσικά ούτε πρόκειται να απαντήσει στα ερωτήματα ενός δημότη.  

Είναι εξ άλλου γνωστό πως  ο κάθε νέος δήμαρχος φαντάζεται ότι είναι πιο έξυπνος από τον δήμαρχο που πέρασε,  και πιο σοφός  από τον νέο που ακολουθεί.

Γι’ αυτό και τις περισσότερες φορές βρίσκονται σε κατάσταση παράκρουσης, διατυμπανίζοντας, ένθεν κακείθεν, το «μέγεθος» της ισχύος τους.

Μοιάζουν με κλάσμα όπου ο αριθμητής είναι ο πραγματικός εαυτός τους και ο παρονομαστής η ιδέα που έχουν  για τον εαυτό τους, γι' αυτό  κι’  όσο μεγαλύτερος είναι ο παρονομαστής, τόσο μικρότερη η αξία του κλάσματος.

ΔΕΝ μπορώ έτσι απλά να συγχωρήσω την ματαιοδοξία όλως αυτών των  κενόδοξων και αλαζόνων  ενοίκων  της οδού Αμμοχώστου,  γιατί όλοι αυτοί έχουν συντρίψει τα όνειρά μου.

Η υπεροψία βέβαια, είναι κακός σύμβουλος,  όμως δεν πρέπει να ξεχνούν  πως πληρώνεται γρήγορα και μάλιστα «τοις μετρητοίς»… ας μην  ξεχνούν  ότι η ισχύς που προσωρινά τους παραχωρήσαμε, δεν αντέχει περισσότερα από 5 χρόνια.


0 σχολια: