ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

15/10/2017

Ελλιπές και αποπροσανατολιστικό το δελτίο τύπου της Δημάρχου Σαλαμίνας Κας Ρ. Νάννου.


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
(Αυτή είναι η δημοσίευση του mellon.gr )
Σχετικά με τo από 12/10/2017 δημοσίευμα της ηλεκτρονικής εφημερίδας  mellon.gr με τίτλο: « Σκάνδαλο εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ στο Δήμο Σαλαμίνας» (ΑΚΟΙΠΟΠ), ενημερώνουμε τους πολίτες τα εξής:
1. Χθες 12/10/2017 η Δήμαρχος έγινε δέκτης 2 έγγραφων  Αναφορών Υπαλλήλων του Δήμου για πεπραγμένα που αφορούν το αυτοτελές Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου «ΑΚΟΙΠΟΠ», το οποίο σύμφωνα με το νόμο η λειτουργία του δεν ελέγχεται από το Δήμο.


Συνεπώς, τα περί σκανδάλου στο Δήμο είναι ψευδή.  

σ.σ. Ποτέ προλάβατε Κα Δήμαρχε να βγάλεται το συμπέρασμα ότι  τα διαλαμβανόμενα στις αναφορές είναι ψευδή; 
Από πότε ο/η Δήμαρχος εκτελεί και καθήκοντα ανακριτικού υπαλλήλου ή εισαγγελέως , και εν πάση περιπτώσει «τι τελικά καταγγέλλεται » και   ποια η σχέση των υπαλλήλων του δήμου σας με τους υπάλληλους  του ΑΚΟΙΠΟΠ;)

2. Τα διαλαμβανόμενα στις Αναφορές έχουν να κάνουν με φερόμενη πράξη και
παράλειψη συναδέλφων τους Υπαλλήλων του ΝΠΔΔ «ΑΚΟΙΠΟΠ».
Συνεπώς, τα περί «σκανδάλου εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ» που συνειρμικά παραπέμπει σε δήθεν υπεξαίρεση ή κακοδιαχείριση της Διοίκησης του ΑΚΟΙΠΟΠ είναι ψευδή.

3. Σήμερα 13/10/2017, μετά και το αίτημα συνδρομής που απηύθυνε η Διοίκηση του ΑΚΟΙΠΟΠ, η Δήμαρχος έδωσε εντολή για τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης (ΕΔΕ) για τη διερεύνηση των διαλαμβανόμενων στις ως άνω αναφορές.

4. Αλγεινή εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι πριν ακόμα παραδοθούν οι Αναφορές στα χέρια της Δημάρχου, η Πειραϊκή ηλεκτρονική εφημερίδα mellon.gr είχε ήδη προβεί σε ανάρτηση της σχετικής υπόθεσης με το αναφερόμενο ψευδές και θορυβώδες τίτλο, διαστρεβλώνοντας συνάμα και τα γεγονότα.
Ποιός άραγε κρύβεται πίσω από αυτό το επαίσχυντο δημοσίευμα που
κατασυκοφαντεί ασύστολα το Δήμο μας; Όνομα δεν έχει κε Διαχειριστά;  

σ.σ. 
Το πρόσωπο που κρύβεται  πίσω από το δημοσίευμα, και όνομα και τηλέφωνο ασφαλώς θα έχει, θα πρόκειται κατά το μαλλον ή ήττον για το « Φάντασμα της όπερας» ή τον γνωστό «ΒΟΡΓΙΑ».
Πάντως, για την διευκόλυνσή σας  σε λέμε ότι ο Διευθυντής και όχι διαχειριστής της εφημερίδας είναι ο κος Βασίλης Λαζαρίδης τηλ: 210-4138 240,στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για τα περεταίρω.

 

Σαλαμίνα 13/10/2017
Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας 


0 σχολια: