ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

18/10/2017

Να γιατί «Βούλιαξε» η Ελλάδα από «επενδύσεις» !!!

Το ''παραμύθι'' για δήθεν ''προσέλκυση επενδύσεων από τις ΗΠΑ'' συνεχίζεται, χωρίς ντροπή.

Φωτο kalami.us
Πέρασαν 7 χρόνια από το πρώτο ''μνημόνιο'' και την έναρξη της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας, που χαρακτηρίζεται από άγρια λιτότητα και το τρίτο (ιστορικά) μεγάλο κύμα μετανάστευσης.


Παπανδρέου, Σαμαράς, Τσίπρας και αρκετοί υπουργοί, επισκέφθηκαν τις ΗΠΑ την τελευταία επταετία,
λέγοντας ότι στόχο έχουν την ''προσέλκυση επενδύσεων''. 
Δηλώνοντας (όλοι) ότι''τον επόμενο χρόνο έρχεται ανάπτυξη και βγαίνουμε από τα μνημόνια''. 
Πολυέξοδα ταξίδια,δείπνα, ομιλίες, φωτογραφίες κ.ά. Αποτέλεσμα; ΜΗΔΕΝ.

Μόνο ο Κάλαμος εξαγόρασε το 75% μίας επιχείρησης στην Ελλάδα, ενώ τα ''κοράκια'' των περιβόητων ''funds'' όρμησαν γιά να αρπάξουν τα σπίτια Ελλήνων.

Πρωτογενής επένδυση, σε 7 χρόνια, ούτε μία, και ούτε θα υπάρξει, εξαιτίας της μεγάλης διαφθοράς, της υψηλής φορολογίας, της άθλιας γραφειοκρατίας και της άσχημης νομοθεσίας στην Ελλάδα.

Για δεκαετίες, όσοι Ελληνοαμερικανοί πήγαν στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση και επένδυση,''έφυγαν νύχτα'', από τις παρενοχλήσεις ''μιζαδόρων'', διεφθαρμένων υπουργών και αξιωματούχων, από την γελοία γραφειοκρατία του σάπιου κράτους.

Το ''παραμύθι'' επιτήδειων πολιτικών, για να εξαπατούνται οι 'Έλληνες στην Ελλάδα με ''προσέλκυση'' δήθεν επενδύσεων από ΗΠΑ, καλά κρατεί. 
Και το αποτέλεσμα, γνωστό και αναμενόμενο: ΜΗΔΕΝ.  
Μόνο αναμνηστικές φωτογραφίες και λόγια-υποσχέσεις.

Πήραμε από τα τρία που (πιθανά) θέλαμε, πάλι το...μακρύτερο.... αναμνηστικές φωτογραφίες γιά εντυπωσιασμό του ''σοφού λαού'' Ελλάδας και μιά καλή... ''μίζα'' την αναβάθμιση των F-16, (που θα πάει η ''μίζα'' δεν γνωρίζουμε  !!!).
 

Η παράδοση συνεχίζεται γιά 30 χρόνια, ούτε ένας πρωθυπουργός της Ελλάδας τόλμησε να διαπραγματευτεί ''παραχωρήσεις'' στις ΗΠΑ, απαιτώντας ουσιαστικά ανταλλάγματα.
Φυσικό και αναμενόμενο ο Τσίπρας να δώσει στον Τραμπ (βάσεις κ.ά.), στον Λευκό Οίκο (17 Οκτ. '17) χωρίς να πάρει κάτι ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ.
Μόνο αναμνηστικές φωτογραφίες και λόγια-υποσχέσεις.

Πηγή:kalami.us


0 σχολια: