ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

21/04/2014

Η Σαλαμίνα του Πολέμου των Άστρων.

Χριστός Ανέστη.
Η προεκλογική περίοδος έχει πλέον ελάχιστο χρονολογικό εύρος, κάτι λιγότερο από ένα μήνα, και όσο θα πλησιάζουμε την 18η Μαΐου, τόσο αναμένεται να εντείνεται ο πολιτικός πόλεμος. 

Θα περνούν κάθε πολιτικό αντίπαλο γενεές δεκατέσσερις, θα μας περιγράφουν άλλοτε μέσα από φειβ-βολάν και άλλοτε μέσα από τα κάθε είδους δελτία τύπου ή τα e-mal τους με την με μορφή κόμικς, ιστορίες για αγρίους. 


Οι αναφορές αυτές θα περιλαμβάνουν τα πάντα, θα εξελίσσονται σε θρίλερ και θα περιέχουν από τις πικάντικες ερωτικές ιστορίες έως τις θρησκευτικές προτιμήσεις ενός εκάστου των υποψηφίων, πρωτίστως όμως… θα περιγράφουν και θα εξάρουν τη ζωή του Σαλαμίνιου Τζεντάι, θα περιγράφουν την ικανότητα του και θα μας δείχνουν τελικά, πως ψηφίζοντάς τον, θα βρούμε την εξιλέωση…. 

Θα προσπαθήσω με λίγα λόγια να σας γυρίσω μόλις τρία χρόνια πίσω για να σας θυμίσω το πρώτο σενάριο του έργου, εκείνο με τον τίτλο «Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται», θα σας θυμίσω το πρόγραμμά του, πως δηλαδή τότε μας περιέγραφε την πρώτη του τετραετία, τι θα έκανε και πως με έπαρση θα φτάνει στο σήμερα, πώς δηλαδή, αν και με περιορισμένο προϋπολογισμό κατάφερε τελικά να φέρει τον τόπο μας στην κορυφή του παγκόσμιου ενδιαφέροντος. 

Και θεωρώ απολύτως φυσιολογικό να θέλει και πάλι να πρωταγωνιστήσει στην πολιτική σκηνή, να μας προϊδεάζει με το τι τελικά θα επακολουθήσει τα επόμενα χρόνια!

Τώρα …αν αυτό τώρα θα είναι ένα μονόπρακτο η τριλογία σεναρίων όπως η «Αόρατη Απειλή» η «Επίθεση των Κλώνων» ή ακόμα και με την «Εκδίκηση των Σιθ» ……δεν είμαι σε θέση να το προβλέψω !

Προσοχή λοιπόν γιατί μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται !!


0 σχολια: