ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

13/04/2014

Αφήστε τα σχόλια ανοιχτά !!!

Ζούμε  σε δύσκολους προεκλογικούς καιρούς, κι αυτό το ξέρουμε όλοι ή σχεδόν όλοι .

Τις προάλλες, υποψήφια δημοτικός σύμβουλος συζητώντας μου δήλωσε εντελώς απογοητευμένη, και το πόσο ψυχοφθόρα είναι η προεκλογική διαδικασία που μόλις ξεκίνησε !!! 

- Άντε  μου έλεγε, να βρεις τα οικονομικά να κάνεις τις δικές συγκεντρώσεις!
- Άντε να βρείς έντυπο ή blog της προκοπής  να σε στηρίξει.
- Άντε να βρεις αξιόλογους συν- υποψήφιους να συναγωνιστείς..

- Και σαν να μην φτάνουν αυτές οι δυσκολίες, έχουμε και όλους εκείνους τους ανώνυμους σχολιαστές, που κατά το μάλλον ή ήττον είναι γυναίκες, και που ιδιαίτερα τις σκοτεινές αυτές στιγμές της προεκλογικής περιόδου, θυμούνται ή κατασκευάζουν «πλυμένα κι’ άπλυτα» της τάδε που τα έχει με τον δείνα ή της άλλης που τα έχει με  ένα παντρεμένο ή που και οι δύο τους είναι παντρεμένοι  και τόσα άλλα … !!!
- Να μην μπορείς να αντιμετωπίσεις όλους εκείνους που εν ονόματι της Δημοκρατίας και του πολιτισμού, πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα « ΠΑΝΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ » να σπιλώνουν ονόματα και αξιοπρέπεια.
- Εκείνων που στο όνομα του φιλότιμου ή όλων αυτών των γενικόλογων και αόριστων και φανταχτερών εννοιών δεν αποβλέπουν σε τίποτε περισσότερο παρά να σε πειθαναγκάσουν να αποσύρεις την υποψηφιότητά σου !!
- Ειδικότερα τώρα που πλησιάζει η ημέρα των εκλογών, όλοι αυτοί οι τάχα ηθικολόγοι να βρίσκουν τον κατάλληλο χώρο, όπως τα σαλιγκάρια μετά τη βροχή, να σχολιάζουν στο κάθε ελεύθερο σχολίων  bloggo-παράθυρο, - κλαψουρίζοντας άκρως τάχα προσβεβλημένοι , υπερασπιζόμενοι το πολύπαθο εκείνο «καθαρό κούτελο» που πριν την εκλογική περίοδο το είχαν γραμμένο στα αμελέτητα τους,  πρ’ ότι στις μεταξύ τους συζητήσεις οι γκομενο-κατακτήσεις έπεφταν σύννεφο..

Και διερωτώμαι μου είπε, μην τάχα είναι Έξαρση της ηθικής ή ένα επίκαιρο ηθικοπλαστικό παραλήρημα, που θα διαρκέσει όσο και η προεκλογική περίοδος;

Αυτά μου έλεγε και εγώ δεν ήξερα τι να της πώ, δεν είχα τίποτε να της απαντήσω.
Απλά της επισήμανα την κακότητά τους που δεν περιορίζεται μόνο εναντίων τους αλλά και εναντίων όλων ημών των Bloggers που απαγορεύουμε  ή διαγράφουμε  τέτοια υβριστικά σχόλια.
Είναι δε τόση ανοησία τους που απαιτούν με φορτικότητα να  «ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ»

... Αφήστε μας δηλαδή να δείξουμε στο Πανελλήνιο ότι είμαστε  ένα νησί που το κέρατο πάει σύννεφο , που το γουστάρουμε να είμαστε  κερατάδες … και γιατί έτσι μας αρέσει !!!!!!».

Ναι, έτσι ΑΚΡΙΒΩΣ με όλα αυτά τα θαυμαστικά που υποδηλώνουν ενθουσιασμό μέχρι υστερίας γιατί «σώνι και ντέ»  πρέπει να αποδεχτούμε ότι  Π@@@@νες είναι όλες οι μανάδες, οι κόρες , οι αδελφές των άλλων  …. εκτός φυσικά από τις δικές τους.!!!!!.


1 σχολια:

ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ said... Best Blogger Tips

ΥΠΟΨΉΦΙΟΙ, BLOGS, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ. ΕΝΑ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΦΛΕΡΤ ΣΤΗΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Η δημοκρατία των ιστολογιών της Σαλαμίνας λειτουργεί ανώνυμα και για αυτό πρέπει να αναρωτηθούν οι έχοντες τα μέσα γιατί γίνετε αυτό.

Όλοι όσοι ανώνυμα χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά βήματα διαλόγου, συνηθίζουν να υποστηρίζουν ότι τα θέματα για τα οποία πρόκειται να μας συμβουλέψουν είναι σπουδαία και ενδιαφέρουν σε πολύ μεγάλο βαθμό όλους μας. Ωστόσο αντιλαμβάνομαι ότι εσείς οι ανώνυμοι σχολιαστές
δεν έχετε την ικανότητα να παρακολουθείτε με το ίδιο ενδιαφέρων όλους του υποψήφιους όλων των παρατάξεων. Άλλους τους προσέχετε με πολύ ενδιαφέρων, ενώ άλλους ούτε την φωνή τους δεν θέλετε να ακούτε.
Και δεν κάνετε κάτι απορίας άξιο.
Γιατί από παλιά συνηθίζεται να κατεβάζετε και να συκοφαντείτε εκ του βήματος όλους τους άλλους, εκτός από εκείνους που μιλούσαν, μιλούν, και θα μιλούν σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες.

Για αυτή την στάση σας θα μπορούσε κάποιος, με το δίκαιο του να σας κατηγορήσει. Ενώ γνωρίζεται ότι με αυτό τον τρόπο αρκετοί οι οποίοι δεν έχουν σχέση με την κατάσταση την οποία περιγράφεται, δέχονται επιθέσεις με χυδαίο τρόπο και το περιβάλλον τους είναι ανάστατο από τους αυλικούς κόλακες των υποψηφίων, ενώ από την άλλη στις ιδιωτικές σας υποθέσεις μισείτε αυτούς που χρησιμοποιούν αυτή την τέχνη. Στα κοινά όμως δεν έχετε την ίδια αναγνώριση απέναντι τους, αλλά αντιθέτως, ενώ κατηγορείται όσους τους πλησιάζουν και χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες τους και τον λόγο τους, εσείς οι ίδιοι φαίνεται να εμπιστεύεστε περισσότερο αυτούς παρά τους πολίτες και το υγειές κομμάτι που είναι γύρω σας.

Έτσι όμως έχετε αναγκάσει όλους αυτούς τους αυλικούς, κόλακες και σωτήρες μας να σκέπτονται να βρουν όχι αυτά που θα είναι συμφέροντα για την πόλη μας, αλλά πως θα γράψουν, πως θα κατηγορήσουν, πως θα ταπεινώσουν, πως θα κλέψουν ιδέες και γνώσεις άλλων και πως θα εκφωνήσουν λόγους αρεστούς σε εσάς. Σε τέτοιες ιδέες και τρόπους έχουν στραφεί τώρα οι αυλικοί κόλακες, διότι είναι φανερό ότι θα ευχαριστηθείτε περισσότερο με όσους θα σας προτείνουν αυτό τον τρόπο απόκτησης της εξουσίας, παρά με εκείνους που σας συμβουλεύουν να το πράξετε δημοκρατικά. Γιατί οι μεν γεμίζουν προσδοκία ότι θα αποκτήσετε εξουσία, ενώ οι δε άλλοι δεν υπόσχονται τίποτα τέτοιο. Και αυτό είναι το δυσκολότερο από όλα για τους περισσότερους ανθρώπους. Είμαστε τόσο πολύ εξαρτημένοι από τις ελπίδες μας και τόσο πολύ άπληστη στο να επιδιώκουμε την εξουσία, ώστε ακόμα και αυτοί που έχουν αποκτήσει εξουσία δεν αρκούνται σε όσα έχουν, αλλά θέτουν σε κίνδυνο και τα υπάρχοντα προκειμένου να ικανοποιήσουν την απληστία τους για περισσότερη εξουσία.

Κι όμως, αν θέλετε εσείς οι υποψήφιοι (οι οποίοι κατά την δική μου άποψη χαίρετε εκτίμησης για την ενασχόληση σας με τα κοινά) να αναζητήσετε το συμφέρων της πόλης, θα ταίριαζε να δίνεται μεγαλύτερη προσοχή σε όσους εναντιώνονται στις απόψεις σας παρά σε όσους προσπαθούν να σας είναι ευχάριστοι, γνωρίζοντας ότι από όσους αυλικούς κόλακες θα σας μιλήσουν, μπορούν εύκολα να σας εξαπατήσουν λέγοντας όσα εσείς θέλετε να ακούσετε - γιατί ότι λέγετε με σκοπό να σας ευχαριστήσει επισκιάζει αυτό που πρέπει να δείτε καθαρά ως το καλύτερο - ενώ από εκείνους που εναντιώνονται με επιχειρήματα και απόψεις, όχι μόνο με σκοπό την ευχαρίστηση σας, δεν θα μπορείτε να πάθετε κάτι τέτοιο