ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

20/03/2019

Εαρινή Ισημερία.....Η Άνοιξη στο Γραφείο Ύδρευσης του Δήμου Σαλαμίνας.

Η φετινή Εαρινή Ισημερία και η αρχή της Άνοιξης για το ταλαίπωρο νησί μας , δεν συμπίπτει με το σπάνιο  όσο και εντυπωσιακό αστρονομικό φαινόμενο της υπερ-πανσέληνου  αλλά με αυτό που απρόσμενα σημειώθηκε σήμερα, καθώς παρέλαβα  μια επιστολή από το τμήμα εσόδων του Δήμου Σαλαμίνας  με τον λογαριασμού ύδρευσης του ακινήτου μου.

Μάλιστα αγαπητοί μου, φέτος βρίσκεται σε εξέλιξη το όχι και τόσο σπάνιο φαινόμενο, της υπερ-εξυπηρέτησης  της υπηρεσίας  ύδρευσης του Δήμου Σαλαμίνας.

Φαινόμενο πρώτο,
Με αστρονομική ταχύτητα ταχυδρομήθηκε  λογαριασμός κατανάλωσης νερού 17 μ3, που αφορά την περίοδο από 13/4/2018 έως 13/72018, λογαριασμός κατανάλωσης ενός χρόνου πίσω !!!!

Φαινόμενο/ Θαύμα  δεύτερο,
Ημερομηνία λήξης της πληρωμής   στις 8 Μαρτίου 2019 , 
Ημερομηνία  αποστολής από τα ΕΛΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ,  12 /3/2019 , δηλαδή 4 ημέρες μετά την ημερομηνία  λήξης του.

Φαινόμενο τρίτο,
Με μεγάλα γράμματα μου επισημαίνει ότι «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ » εφ όσον πληρωθεί πριν από την ημερομηνία λήξης του !!! αλλιώς επειδή το τμήμα εσόδων  στο Δημαρχείο Σαλαμίνας  ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ  ΤΙΣ ΤΕΤΑΡΤΕΣ  (Δηλαδή δεν εισπράττουν κάθε Τετάρτη, ως φαίνεται δεν έχουν ανάγκη χρημάτων), για να εξυπηρετηθώ,  Εγώ και όχι αυτοί,  θα πρέπει να πάω στο Ταμείο του Δήμου στο Αμπελάκι.

Στο ταλαίπωρο νησί μας  η Άνοιξης του 2019  δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα  με την  εαρινή ισημερία  αλλά μετά τις εκλογές του Μαΐου.

Καλή νύχτα σας.


0 σχολια: