ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

09/03/2017

Έλεγχος νομιμότητας της με αριθ. 28/2017, απόφασης - πρακτικού Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας σχετικά με την εκλογή μελών Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου!


Για Ολόκληρη την Πρόσκληση κλικ στην εικόνα.
Επειδή σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από τον έλεγχο της28/2017, απόφασης ∆ημοτικού Συμβουλίου του ∆ήμου Σαλαμίνας σχετικά με την εκλογή Προεδρείου ∆ημοτικού Συμβουλίου η υποψήφια για το αξίωμα της Προέδρου του ∆Σ έλαβε στη Β ́φάση της διαδικασίας, στην τρίτη ψηφοφορία, 12 θετικές ψήφους και συνεπώς θεωρείται εκλεγμένη πρόεδρος σύμφωνα με τα προεκτεθέντα, εσφαλμένως το ∆ημοτικό Συμβούλιο έκρινε ότι δεν ελήφθη απόφαση για την εκλογή Προέδρου και αποφάσισε την επανάληψη της 
 ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ 
Ακυρώνουμε την υπ’ αρ. 28/2017, απόφαση ∆ημοτικού Συμβουλίου του ∆ήμου Σαλαμίνας ως προς τη διαδικασία εκλογής Προέδρου αφού σύμφωνα με τα ανωτέρω έχει επιτευχθεί εκλογή και συνεπώς δεν συντρέχουν λόγοι επανάληψης της διαδικασίας. 
Το Συμβούλιο οφείλει να προβεί στην εκλογή των υπολοίπων μελών του Προεδρείου, καθώς και των τακτικών και αναπληρωματικών μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής . 
ΑΔΑ: ΩΒΜΖΟΡ1Κ-Ο5Α    Λήψη αρχείου Λήψη αρχείου    


0 σχολια: