ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

06/02/2013

Οι αναγνώστες μας, σχολιάζουν !!

Από ενυπόγραφο e_mail φίλου αναγνώστη.
//////
Γεια σας
Επικοινωνω πρωτη φορα μαζι σας.

Δουλευω στον δημο Σαλαμινας εδώ και 10 χρονια.
Το μεσημερι πηγα για ενα καφε με την οικογενεια μου στις καφετεριες του Αγιου Νικολαου.
Παρκαρα στο στενο που ειναι πισω απο τις καφετεριες και οταν κατεβηκα απο το αυτοκινητο βρηκα στα ποδια μου το χαρτακι που σας δειχνω.
Το συζητησα με γνωστους στην καφετερια που βρηκα και μεταξυ σοβαρου και αστειου ειπαμε οτι από την μια πειναμε και χρωσταμε λεφτα και απο την αλλη δεν βαζουμε στα ταμεια μας αυτα που χρωστανε οι μεγαλες επιχειρησεις.
Μακαρι ο δημαρχος να πει οτι αυτο δεν ισχυει.
Με λυπει μια επιχειρηση που βγαζει πολλα λεφτα να εχει ιδιαιτερη αντιμετωπιση απο τον δημαρχο.
Τα φορτηγα τους ειναι τοσα πολλα καθε μερα που νιωθουμε οτι ζουμε σε βιομηχανικη περιοχη.
Ταυτοχρονα ειμαι και αγανακτησμενος οσο σκεφτομαι τι οικονομικες θυσιες που κανω καθε μερα και καποιοι εχουν την ευνοια των δημαρχων.
Που θα παει αυτη η κατασταση ρε παιδια;
Ο ιδιοκτητης της καφετεριας μου ειπε οτι μονο αυτους κηνυγανε να πηρωνουν τα δημοτικα τελη αλλα ετουτη την φορα δεν θα πληρωσω μας ειπε και ας ερθουν να μου τα ζητησουν και μου εδειξε και εκεινος το ιδιο χαρτι που ειχε βρει.
Παρακαλω βγαλτε το χαρτι στο μπλογκ.
////


17 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω πρωί πρωί. Έχω μία ώρα που ψάχνω μισό ευρώ για να πάρω ένα κουλούρι και αυτοί δεν εισπράττουν πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ; Δεν υπάρχει κανείς σε αυτό τον τόπο να τους ρίξει στο Βουρκάρι;

Anonymous said... Best Blogger Tips

500.000 ειναι αληθεια αυτο; πολλα δεν χρωσταει αυτη η επιχειρηση και πολυ δεν την ανεχτηκαμε στο νησι μας; οσο για τον δημαρχο ελπιζω να εχει πειστικη δικαιολογια αλλα τωρα που το βγαλατε στη φορα οτι και να πει ειναι υπολογος στις συνειδησεις μας

Anonymous said... Best Blogger Tips

μην μου ζητήσεις τώρα δήμαρχε τα τέλη του μαγαζιού γιατί θα γίνουμε από δύο χωριά χωριάτες. να σε εξοφλήσουν πρώτα οι μεγάλοι που χρωστάνε τα πολλά.
Να πάρει θέση και ο τοπικός εμπορικός συλλογός μας που μας εκπροσωπεί σε όλα.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Αληθεύει δήμαρχε; Γιατί αν αληθεύει καλύτερα να αλλάξεις νησί για παραθερισμό. Διότι μόνο τουρίστας είσαι σε αυτό το νησί και σε πληρώνουμε με παχυλό μισθό δημάρχου.
Ειλικρινά εύχομαι να βγεις δήμαρχε και να το διαψεύσεις αν είναι ψέμα. Διαφορετικά η σιωπή σου είναι ενοχή και εμείς βλάκες που σε ψηφίσαμε.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Φανελά με την σκούπα και να βγεις να σκουπίσεις τα 500 χιλιάδες δεν μπορείς να τα καλύψεις γιατί δεν είναι χαρτάκια στους δρόμους. Αλήθεια όλοι εκεί στο δημοτικό συμβούλιο είναι μαριονέτες του δημάρχου;

Anonymous said... Best Blogger Tips

Δεν το πιστεύω ότι δεν μιλάει κανείς για αυτό το μέγα σκάνδαλο. Ελέγχει τελικά τόσο τους συμβούλους του και τον τοπικό έντυπο τύπο; Όλοι είναι συνυπεύθυνοι γιαυτό κανείς δεν επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει το χαρτί αυτό.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Πολλοί είδα να το μαζεύουν από κάτω και να το διαβάζουν. Πέφτουν τα προσωπεία και αποκαλύπτεται η γύμνια και η αθλιότητα του βασιλιά

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ρε πάρτε το χαμπάρι, έχουμε δήμαρχο κιμπάρη

Anonymous said... Best Blogger Tips

Δήμαρχε να ζητήσουμε την δέσμευση του μισθού σου μέχρι να μας εξοφλήσει ο νταμαράς. Για να μην τα εισπράττεις τόσα χρόνια σημαίνει ότι εγγυάσαι εσύ για το άτομό του. Έτσι είναι οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται. Και εσύ στα δύσκολα τον κάλυψες με 500 χιλιάδες. Τώρα αν δεν έχει να τα βάλει κάλυψε τον εσύ με τον μισθό σου και βλέπουμε. Αν το ποσό είναι μικρό βάλε και τους συμβούλους σου να συνεισφέρουν.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ο δήμαρχος θα την βρει την άκρη και θα τα εισπράξει τις 500 χιλιάδες. Στην χειρότερη περίπτωση θα πάει να φωτογραφηθεί μέσα στο νταμάρι και θα πουλήσει τις φώτο στο γερμανικό focus.
Ένα είναι σίγουρο ότι ο λατόμος δεν πρόκειται να πληρώσει διαφορετικά θα το είχε κάνει.
Ξυπνήστε αδέρφια και πηγαίνετε αύριο όλοι στον δήμο να πληρώσετε τα χρέη σας.
Κορόιδο γαμπρέ

Anonymous said... Best Blogger Tips

Δυστυχώς επτωχεύσαμεν τόσο οικονομικά όσο και ηθικά. Αυτό αντιλαμβάνομαι βλέποντας ότι και οι δήμοι ακολουθούν τα παρατράγουδα της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Λυπάμαι που αναγκάζομαι να πληρώνω φόρους ως νομοταγής πολίτης την ίδια στιγμή που κάποιοι ζουν εκ των πραγμάτων εις βάρος μου.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Καλημέρα. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκε ο αναγνώστης σας που σας έστειλε το email. Θεωρώ από την στιγμή που μόνο εσείς το προβάλετε και κανένα άλλο μπλογκ δεν το αναδημοσιεύει, η σαπίλα και η σήψη στην κοινωνία και στην πολιτική ζωή του τόπου μας είναι πολύ βαθιά. Καμία εξήγηση 3 ημέρες τώρα για τα 500 χιλιάδες €. Όλοι αυτοί που δεν εισέπραξαν αλλά και αυτοί που γνώριζαν και δεν τα πήραν θέλουν διώξιμο με τις κλωτσιές από το οποιοδήποτε πόστο τους.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Μπράβο στο blog σας που βγήκατε με ήθος και αναδείξατε αυτό το θέμα που όλοι το είχαμε δει στους δρόμους αλλά κανείς δεν τολμούσε να μιλήσει; Γιατί άραγε; Μήπως τους πληρώνει για να σιωπούν; Άλλη εξήγηση υπάρχει;

Anonymous said... Best Blogger Tips

500 χιλιάδες την ίδια στιγμή που συνάνθρωποί μας αυτοκτονούν για λίγα ευρώ. Τι να πω. Εμείς φταίμε που τους ψηφίσαμε και που τους ανεχόμαστε.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Αν η Νάννου ήταν δήμαρχος ο Τσαβαρής θα είχε ζητήσει όχι μόνο το κεφάλι της αλλά θα είχε ανέβει στον μέγαρο για να κάνει βουτιά θανάτου προκειμένου να προκαλέσει την κοινή γνώμη και να το αναδείξει ως μέγα σκάνδαλο. Στην Σαλαμίνα όπου όλα ελέγχονται από ολίγους το θέμα πέρασε στα ψιλά γράμματα και γράφτηκε μόνο σε ένα μπλογκ. Έτσι αντιλαμβάνονται ορισμένοι ότι θα κτυπήσουν την διαφθορά και την διαπλοκή. Μετά μας φταίει η μαντάμ Μέρκελ για τα χρέη μας.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Τελικά αυτά τα 500 χιλιάδες πρέπει να αναρτηθούν ξανά και ξανά όσο δεν απαντάει ο δήμαρχος. Προφανώς πρόκειται για μέγα σκάνδαλο.

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

Αγαπητέ φίλε
Πιστεύω ότι ο κ. δήμαρχος (και όχι μόνο)δεν μας διαβάζει, ούτε και πρέπει να γνωρίζει την ύπαρξη του blog μας.
Άλλως, επειδή είναι τόσο ευγενής όσο και υπεύθυνος πολιτικός σίγουρα θα έδινε τις πρέπουσες απαντήσεις.
Γι' αυτό κ' αν μονίμως το έχουμε ως πρώτο θέμα, ουδέποτε θα πάρουμε απάντηση.