ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

19/06/2014

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ η ΑΛΛΕΣ ΝΕΥΡΟΠΑΘΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ

Όσοι από εμάς δεν έχουν ακόμα επισκεφτεί τον  φοροτεχνικό τους σύμβουλο, καλό είναι να πάρουν μαζί τους κάνα ηρεμιστικό, ένα Lexotanil, Tavor, Xanax κλπ έστω μια Valeriana βρε αδερφέ, οποιοδήποτε φάρμακο τέλος πάντων που θα σας προφυλάξει από ένα εγκεφαλικό ή καρδιακό επεισόδιο.
Παρά τις Πρωθυπουργικές και Βενιζελικές υποσχέσεις, τελικά ο φόρος  για τα εισοδήματα του 2013 έχει σχεδόν διπλασιαστεί,
Και να πώς :

Επί του πραγματικού ή του ΤΕΚΜΑΡΤΟΥ  εισοδήματος:
  1. Μία κλίμακα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ από 0  έως και τις 25.000  Ευρώ!
  2.  Δεν υπάρχουν πλέον  οι παλιές φορολογικές κλίμακες και τα αφορολόγητα....
  3. Ένας και μοναδικός φορολογικός συντελεστής,  22 % !
  4. Και ο συμπληρωματικός φόρος ενάμισι τοις εκατό (1,5%) ή τρία τοις εκατό (3%) από ακίνητα!
  5. Και η προκαταβολή φόρου εισοδήματος επόμενου έτους!
  6. Άντε  και όταν το πραγματικό εισόδημα των φορολογουμένων κατά το οικονομικό έτος 2014 δεν υπερβαίνει το ποσό των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ ή το τεκμαρτό τους εισόδημα δεν υπερβαίνει το ποσό των 9.500 ευρώ και εφόσον αυτοί δεν ασκούν ατομική επιχείρηση ή ελευθέριο επάγγελμα και δεν αποκτούν εισόδημα από ακίνητα !!!, τα εισοδήματά τους αυτά φορολογούνται με την κλίμακα των μισθωτών - συνταξιούχων δηλαδή με τον συντελεστή  22%.
  7. Και για να συνέλθετε  ....  υπολογίστε και την Ειδική εισφορά αλληλεγγύης στα εισοδήματα άνω των δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ των φυσικών προσώπων....και δεν έτυχε .....απλά πέτυχε !!
Πάρτε και τον φορολογικό Οδηγό σε Pdf  
(Κλικ στην Εικόνα) 
και καλή τύχη !!



0 σχολια: