ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

06/10/2014

Ο ..... τέως δήμαρχος Σαλαμίνας.. και « Πράσειν άλογα » !!!

Ο  τέως δήμαρχος Σαλαμίνας για μια ακόμα φορά, εκμεταλλευόμενος την δυνατότητα που του παρέχουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, συνεχίζει την (πολιτικά) πεπατημένη, κάνει δηλαδή  ότι περνάει από το χέρι του να εξαπατήσει τους κατοίκους με ψέματα  και πολιτικάντικους ελιγμούς, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να συγκαλύψει τις τυχών ανομίες, σύμφωνα πάντα με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, που ο ίδιος και οι συν αυτό διέπραξαν.


Ο τέως δήμαρχος Σαλαμίνας, ξέχασε ως φαίνεται ότι στην εποχή της παντοδυναμίας του δεν είχε την πολιτική ανδρεία  να απαντήσει στα ερωτήματα που του βάζαμε, κι έρχεται σήμερα, άκουσον-άκουσον , να απολογείται ή ακόμα και να δικαιολογεί,  ως ισότιμος συνομιλητής, τα αδικαιολόγητα.

Εμφανίζεται και πάλι, (παλιά μου τέχνη κόσκινο), χωρίς αιδώ, να στέλνει δελτία τύπου ή απαντητικές επιστολές στα δικά μας blogs , σε εμάς που την εποχή της παντοδυναμίας του συστηματικά απαξίωνε και επιδεικτικά μας περιφρονούσε.

Και το ερώτημα που γεννιέται είναι, γιατί δεν συνεχίζει  την επικοινωνία με τους δημότες μέσα από το δικό του διαδικτυακό χώρο, την δική του προσωπική Ιστοσελίδα, το δικό του Face Book;

Ο ίδιος το είχε επιλέξει τότε, εκεί προσκαλούσε και παρότρυνε με υπέρμετρο μάλιστα κομπασμό και αυταρέσκεια κάθε δημότη  να εκφράσει τις όποιες αντιρρήσεις του.

Τώρα το έγινε; Το κλείσαμε κι αυτό το μαγαζάκι ;

Πιστεύει αλήθεια  ότι μπορεί  να εκμεταλλευτεί την ύπαρξη και την αναγνωσιμότητα των δικών μας Blogs;

Δεν του έμεινε κανένας που να μπορεί να διαχειριστεί το Site της «Πρωτοβουλίας Πολιτών» ή του δικού του Official - Face Book ;

Αλλά και προς όλους εκείνους τους διαχειριστές που «στο όνομα της επισκεψημότητας» μεγαλόψυχα αναρτούν τα κείμενα του» θα ήθελα  να τους πω, ….

«Κύριοι, κακώς-κάκιστα μάλιστα, του παραχωρείτε βήμα, θα πρέπει πάντα να του θυμίζετε ότι δεν δικαιούται δια να ομιλεί».
Να του πείτε ΕΚΕΙ…. ΕΚΕΙ στην [Β] εθνική, ΕΚΕΙ θα πρέπει να απολογείται, ΕΚΕΙ που βρίσκονται οι δικοί του φίλοι.

Γιατί  όσο και να θέλεις να ξεχάσεις φίλε μου δεν μπορείς να τα σβήσεις όλα με μια μονοκοντυλιά.

Να τα ξεχάσουμε δηλαδή όλα, επειδή αυτός πιστεύει ότι έτσι στο άψε σβήσε από σήμερα ……. μπορεί κάνει το δικό του νέο….  came back??

Ε!! λοιπό ΟΧΙ, Εμείς θα παραμείνουμε αμετακίνητοι στις δικές μας θέσεις,  όπως τότε ως δήμαρχο έτσι και σήμερα ως απλό πολίτη πάντα θα τον θεωρούμε ως « Persona Non Grata ».!!!


2 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται, δεν τον σώνει όμως τίποτα.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΜΟΝΟ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΚΑΤ "ΕΣΕΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ..ΕΝΩ ,ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ,,ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΤΟ ΒΗΜΑ...ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ .ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;;;;;;;;;;;;;ΑΣΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟΣ....ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.........