ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

12/02/2015

Ελλάδα: το τέλος της λιτότητας. Ας κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή – όταν φτάσουμε τις 100.000 υπογραφές, η ομάδα του Avaaz θα τις παραδώσει στους δύο πολιτικούς-Yπόγραψε Το Ψήφισμα !!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες σε όλη την Ελλάδα,

Υπόγραψε



Είμαστε πιο κοντά από ποτέ στο τέλος της λιτότητας. Αλλά μέσα στις επόμενες μέρες, οι δανειστές θα χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο για να κάνουν την ελληνική κυβέρνηση να λυγίσει. Υπόγραψε τώρα για να ζητήσουμε απ΄τον Τσίπρα και τον Βαρουφάκη να επιμείνουν στις θέσεις τους για τέλος στα μέτρα λιτότητας:



Για πρώτη φορά μετά την έναρξη της κρίσης, γίνεται μια συντονισμένη, εθνική προσπάθεια για ένα τέλος στο αποτυχημένο πείραμα της λιτότητας που έχει γονατίσει τη χώρα μας.


Αλλά Ευρωπαίοι ηγέτες και τραπεζικά συμφέροντα απειλούν να σκοτώσουν την ελπίδα μας. Κάποιοι ήδη μιλούν για χαλάρωση της ελληνικής θέσης.

Αν όμως συσπειρωθούμε τώρα και δημιουργήσουμε μια εκκωφαντική, ενωτική, υπερκομματική έκκληση ενάντια στη λιτότητα, μπορούμε να γίνουμε το δημοκρατικό αντίβαρο στην πίεση και τις φοβέρες των δανειστών.

Δεν έχουμε χρόνο – όλα θα κριθούν μέσα στις επόμενες μέρες. Πρόσθεσε το όνομά σου για να στηρίξουμε τη διαπραγμάτευση και να ζητήσουμε απ΄τον Α. Τσίπρα και τον Γ. Βαρουφάκη να επιμείνουν με αποφασιστικότητα στη θέση τους για τέλος στη λιτότητα και μια νέα, δίκαιη συμφωνία για τον ελληνικό λαό. 
Ας κρατήσουμε την ελπίδα ζωντανή – όταν φτάσουμε τις 100.000 υπογραφές, η ομάδα του Avaaz θα τις παραδώσει στους δύο πολιτικούς:

Όπως υποσχέθηκε η νέα κυβέρνηση, προτεραιότητα της είναι η κατάργηση της λιτότητας με μέτρα όπως:
δωρεάν σίτιση, ηλεκτρικό ρεύμα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για τους συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη, αύξηση του κατώτατου μισθού, επαναφορά του δώρου Χριστουγέννων για τους χαμηλοσυνταξιούχους, πρόσληψη ανθρώπων που έμειναν άνεργοι και φοροελάφρυνση για τους χαμηλόμισθους.  
Όμως οι δανειστές ασκούν κάθε μέσο πίεσης και εκφοβισμού για να κάνουν την κυβέρνηση να λυγίσει και να παρατείνει το πρόγραμμα της λιτότητας το οποίο λήγει σε λίγες μέρες. Η νέα κυβέρνηση κέρδισε τις εκλογές ακριβώς επειδή αφουγκράστηκε τη λαϊκή εντολή για τέλος στη λιτότητα – αν λοιπόν συσπειρωθούμε ξανά μπορούμε να της δώσουμε τη στήριξη και την πίεση που χρειάζεται για να επιμείνει στην υλοποίηση των δεσμεύσεών της.
Ήρθε η στιγμή να κάνουμε την ελπίδα πράξη – υπόγραψε τώρα και διάδωσέ το στους πάντες:


1 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ανώνυμος13/2/15 18:08
Ο ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΗΤΑΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΙ ΣΟΦΡΑ ,ΟΤΑΝ Ο Κ. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΟΙΚΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΤΙΣΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΑΓΟΝΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,ΤΙΠΟΤΑ ,ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙ ΤΣΑΒΑΡΗ ΤΙΠΟΤΑ ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ,ΕΛΕΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,,ΚΟΙΤΑΞΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΑΦΙΚΑ ΣΩΣΤΑ ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ,ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΛΑ Ο.Κ.ΞΑΝΑ ΕΛΕΧΘΗΚΕ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ
ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ,ΠΟΥ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΥΠΑΡΞΟΥΝ !!!!!!!!.??????,ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ,ΥΠΗΡΞΑΝ ΘΕΜΑΤΑ,ΚΑΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ,ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΠΛΗΡΕΙ ΑΥΤΑ;;;;;;;;ΕΡΕ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ,ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΘΑΨΕΤΕ ΘΑΒΕΤΕ,ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΝ ΖΟΓΚΟ,ΚΑΙ ΑΝΤΕ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.!!!!!!!!!!

Απάντηση