ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

17/02/2015

Η Ελευσίνα βάζει υποψηφιότητα για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 !

H Ελευσίνα θα επιχειρήσει να είναι η τέταρτη ελληνική Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης, το 2021.

Την ισχυρή βούληση της να είναι η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021 δήλωσε περίτρανα την Δευτέρα το απόγευμα η πόλη της Ελευσίνας.
Στην κούρσα για το «χρίσμα» ανακοινώθηκε επίσημα χθες στο δημαρχείο της πόλης από εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και τους υπευθύνους για την κατάρτιση του φακέλου υποψηφιότητας, παρουσία γνωστών εκπροσώπων των γραμμάτων και των τεχνών.

Η παρουσίαση «Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 – Υποψήφια Πόλη» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Δευτέρα 16/2/2015 το απόγευμα στις 6.00 στο κατάμεστο Δημαρχείο της Ελευσίνας από τον δήμαρχο της πόλης κ. Γιώργο Τσουκαλά, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Γιάννη Βασιλείου, διά του εκπροσώπου του κ. Τ. Φαρμάκη, την ομάδα που εργάζεται για την προετοιμασία του φακέλου «Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2021 – Υποψήφια Πόλη».
Σύσσωμοι οι φορείς της πόλης, αλλά και πολλοί καλλιτέχνες και άνθρωποι των γραμμάτων τάχθηκαν υπέρ της διεκδίκησης του τίτλου καθώς η Ελευσίνα ανταποκρίνεται σε μια σειρά από ισχυρά επιχειρήματα για την ανάδειξη της σε Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης το 2021.
Άλλωστε, όπως επισημάνθηκε, η διεκδίκηση του τίτλου στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη της πόλης και στην ένταξή της στο χάρτη των δημιουργικών πόλεων της Ευρώπης.
Η φυσιογνωμία της διαμορφώνεται μέσα από μία διαρκή σύγκρουση των αντιθέτων. Από τη μια είναι η πόλη των Ελευσινίων Μυστηρίων, η πόλη της θεάς Δήμητρας, η πόλη σύμβολο μιας κουλτούρας η οποία στηριζόταν στην οργανική σύνδεση του ανθρώπου και της φύσης.
Από την άλλη, στη σύγχρονη εποχή είναι ένα από τα μεγαλύτερα βιομηχανικά κέντρα, σύμβολο και πάλι μιας τελείως διαφορετικής κουλτούρας, που στηρίζεται στη μηχανή, στη βιομηχανική πρόοδο και στο κέρδος που προκύπτει μέσα από αυτή.
Αυτοί οι δύο κόσμοι, αυτές οι δύο κουλτούρες συγκρούονται σήμερα με πολύ μεγάλη ένταση και το στοίχημα όλης της Ευρώπης και όλου του κόσμου είναι πώς θα καταφέρει να ισορροπήσει ανάμεσα σε αυτές τις δύο λογικές, προκειμένου να προχωρήσει στη δημιουργία ενός νέου μοντέλου βιώσιμης ανάπτυξης και αειφορίας».
Υ.Γ Την πολιτιστική πρωτεύουσα του 2021 διεκδικούν μεταξύ των άλλων, ο Πειραιάς, η Καλαμάτα, η Τρίπολη, η Ξάνθη, η Ρόδος, η Σύρος, ο Βόλος, η Καβάλα το Ναύπλιο και τα Γιάννινα.


5 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

νώνυμος17/2/15 08:07
ΦΙΛΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ.ΕΣΥ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ,ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΣΕ ΒΟΛΈΥΕΙ. ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΟΥΜΕ .ΓΙΝΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ.ΕΙΔΙΚΟΙ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.

Απάντηση

Ανώνυμος17/2/15 08:03
Η γνωμοδότηση της Επιτροπής διαβούλευσης θα ήταν αναγκαία να προηγηθεί του ΔΣ, μόνο στην περίπτωση που το ΔΣ έπρεπε να πάρει απόφαση η οποία θα ήταν εκτελεστή.
Εδώ όμως δεν πρόκειται περί εκτελεστής απόφασης αλλά για έκφραση άποψης.

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΦΙΛΕ-Η ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ;;;;; ΕΣΥ ΕΡΧΕΣΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ;!!!!!!!ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ
ΕΚΦΡΑΣΗ ΑΠΟΨΗΣ !!!! ,ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ,ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.,ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ,ΔΥΔΤΥΧΩΣ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕΙΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.
ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΣ!!! ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΙΚΑ!!!!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟ,ΔΗΜΑΡΧΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΣΗΣ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΡΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ :
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ,ΚΑΙ ΣΤΟ Τ,ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 76 ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Εχθές για άλλη μια φορά γιναμε θεατές ενός θεατρου....

Ένα τοσο σοβαρο ζητημα όπως αυτό της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας αντι να είναι κεντρικο θέμα , μάλιστα από τις πρώτες ημερες μετα την εκλογή της κ. Νάνου , μετα από 6 μηνες απραξίας , αδιαφορίας για κάποιους σκόπιμη , καταλήξαμε αλλοι Δήμοι μεταξύ των αλλων η Τρίπολη , Σύρος και Κυκλάδες εχθες η Ελευσίνα με αξιόλογες προσωπικότητες όχι κατανάγκη αιρετούς που ήθελε επιτακτικά η Δήμαρχος εχθές δημιουργώντας για άλλη μια φορα σφοδρή αντιπαλότητα ακόμα και με την Ειρήνη Μπινιάρη η οποία με ένα ενωτικο λόγο ζήτησε να είμαστε ολοι μαζι σε αυτή την δυσκολη ωρα , ενωμένοι για το καλό του νησιού. Η ενότητα αυτή της Μπινιάρη τορπιλίστηκε με την εγωπαθητική και απαράδεκτη στάση της Δημάρχου να μην ακουσει τις άλλες πλευρες ενισχύοντας την επιτροπή για την Πολιτιστική πρωτεύουσα με συμπαντικές προσωπικότητες της Σαλαμίνας και όχι μονο, Αλώστε ολοι συμφωνούμε ότι χρειαζετε ομοψυχία και όχι μικροπολιτικά παιχνίδια και προσωπικές αντιδικίες κατι που έκανε εχθες η Δήμαρχος επιβάλλοντας την γνωμη της αντι να είναι διαλλαχτική και συνεργάσιμη για το καλο του τόπου.

Η μόνη σωστή και εμπεριστατωμένη θέση στο Δημοτικο συμβούλιο εχθες ηταν της Καρούσης εκπροσωπώντας τη ΝΑΥΜΑΧΙΑ και τη Κυβέρνηση που διευκρινίσε σε ολους τους τόνους ότι για να μιλαμε για Πολιτισμο και πολιτιστική πρωτεύουσα πρεπει πρωτα να ειμασε ειλικρινείς με τους ευατους μας , ΟΛΠ-ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ και Πολιτιστική Πρωτεύουσα δεν πανε μαζι!!!! Να παρουμε αποφαση να αλλαξουμε το ΓΠΣ που μας θελει δέσμιους στα επιχειρηματικά συμφέροντα .

Δυστυχώς όπως ηταν αναμενόμενο η Δήμαρχος με τις γνωστες δικαιολογίες απεφυγε να παρει θέση και αποφεύγει να μιλαει για ΟΛΠ και ΓΠΣ όπως και ο προκάτοχός της..... Για άλλη μια φορά ..έπεσαν οι μάσκες και μάλιστα πολύ ποιο γρήγορα από οσο πιστευαν μερικοι...

Τα χέρια για ΟΛΠ και Ναυπηγεία μονο καθαρά δεν είναι και ο Μηνας το γνωρίζει καλά.

Μονο που βρήκατε μπροστα σας την αριστερά και η αριστερα θα σας πετάξει εξω από το νησι συντομα μαζι με το Λαό και τη Κυβερνηση.

ΤΑ ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ ..ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΟΥΝ

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ε ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΦΑΣΟΥΛΗ ΑΝΤΩΝΗ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.
ΣΕ ΕΙΧΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΕΝΑ!!!!!!!!
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,

ΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ z
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ Σαλαμίνα, 12/02/2015
Α Π Ο Φ Α Σ Η 25/2015
Η

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Έχοντας υπόψη :
1. Τις διατάξεις των άρθρων 1 παρ.5.2 περ.5, 2 και 58 του Ν.3852/2010 « Νέα
Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης –
Πρόγραμμα Καλλικράτης» (Α΄87).
2. Τις διατάξεις της παρ.3 του αρ.44 του Ν.3979/2011.
3. Tον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ) του Δήμου μας (ΦΕΚ
2648/τ.Β’/9-11-2011).
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Αναθέτουμε κατ’ αποκλειστικότητα στον Εντεταλμένο Παρά τη Δημάρχω
Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αγαπίου Νικόλαο οτιδήποτε αφορά την φύλαξη και
ασφάλεια του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαλαμίνας.
Η
Δήμαρχος Σαλαμίνας
Νάννου – Παπαθανασίου Ισιδώρα

Anonymous said... Best Blogger Tips

Όταν η Νάννου συγκρουόταν με τους λατόμους, τα ναυπηγεία, τον ΟΛΠ, τα ιχθυοτροφεία, τη ΔΕΣΦΑ, η Καρούση έκοβε διπλότυπα στην Εφορία.
Πρέπει να είσαι πολύ διεστραμμένος για να λες τέτοια για την Νάννου που μόλις ανάλαβε πήρε απόφαση το ΔΣ να κλείσει μια για πάντα το λατομείο και έπονται τα ναυπηγεία και τα ιχθυοτροφεία.

ΑΦΟΥ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΣΗΣ'ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΞΩΦΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ,ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΟΥΣΗ .ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΜΕΛΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Η ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;;;;;;;;;;;;;

Απάντηση

Ανώνυμος18/2/15 16:06
SOS!ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΤΩΝ ΣΕΛΗΝΙΩΝ!ΟΙ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΥΣΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΣΤΙΕΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΒΡΥΣΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΕΡΟ ΕΙΧΑΝ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΚΑΝΕΣ ΜΟΥΧΛΑ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΑΣ ΕΝΑ ΜΟΛΥΝΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ

Απάντηση

Ανώνυμος18/2/15 16:06
ΟΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΝΑΝΝΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΕΡΥΜΠΟΤΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ;;;;;;;;ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΨΕΣ;;;;;; Ο ΚΟΡΡΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ,ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ;;;;; ΑΠΟ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΩΝ ΦΕΡΥΜΠΟΤΑΤΖΗΔΩΝ;;;;;;;;ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑ;;
ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΡΟΥΛΟΜΙΝΟΥ;;;;;;;;;; Η ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΑΥΤΟ;;;;;;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΑ ΕΦΕΡΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΔΩΡΕΑΣ ΟΤΙ ΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΑ ΨΗΦΙΖΕΣ ΔΙΟΤΙ ΕΛΕΓΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;;;;;;;;ΠΡΙΝ ΑΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΤΑΝ!!!ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΙΚΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ. ΑΣΧΕΤΑ!!!!

ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΙΠΕ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΡΟΥΣΗ ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ.