ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

20/03/2016

Μπάχαλο η έκφραση γνώμης για την Ζεύξη Σαλαμίνας-Περάματος, … ψευδεπίγραφο το δημοψήφισμα.

Σε ένα ψευδεπίγραφο, με κατ' επίφαση «δημοκρατικότητα»  δημοψήφισμα , ή  κατ' άλλους σε έρευνα γνώμης (GALOP), προχώρησε ο Δήμος Σαλαμίνας σήμερα  Κυριακή 20 Μαρτίου σχετικά με τη ζεύξη Σαλαμίνας - Περάματος.

 Η δημοτική αρχή, με τη στήριξη της περιφέρειας, ταλαιπωρώντας  δημότες και κατοίκους, διοργάνωσε ένα ψευδεπίγραφο δημοψήφισμα ώστε
τάχα να αποφασίσουν οι πολίτες για την τύχη του έργου.

Χωρίς εμπειρία, γνώση και αξιοπιστία στην διοργάνωση δημοσκοπήσεων, στην σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης, χωρίς  αντιπροσωπευτικές επιτροπές στήριξης του ΝΑΙ ή ΟΧΙ, χωρίς  εγγυήσεις για το αποτέλεσμα, χωρίς καταστάσεις εγγεγραμμένων, η δημοτική αρχή της Σαλαμίνας προχώρησε στο δημοψήφισμα σχετικά με τη ζεύξη  της Σαλαμίνας με το Πέραμα. 

Προφανώς και δεν σχολιάζουμε το δημοκρατικό μας δικαίωμα ως πολίτες να προχωράμε σε τέτοιου είδους διαδικασίες. Οφείλουμε όμως να μεταφέρουμε αυτό που κατά κόρον ακουγόταν να λέγονταν σήμερα στην πιάτσα ….
Αφού «Ο δήμος με τον γνωστό τρόπο  θα ερμηνεύει κατά το δοκούν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος »  προς τι όλη αυτή η ταλαιπωρία; δεν απευθύνονταν καλλίτερα στα τοπικά  blogs  ώστε να γλυτώσει έξοδα και ταλαιπωρία» !!!!!!». 

Στο ……« Θέατρο του παραλόγου» « αυτό δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα μούφα δημοψήφισμα », μια ακόμα κακοστημένη δημοτική παράσταση !!!



0 σχολια: