4 Δεκεμβρίου 2016

Ο Μίκης Θεοδωράκης κατηγορεί, με περίσσευμα σαρκασμού, τον Αλέξη Τσίπρα για υποκρισία - Ανοιχτή Επιστολή !!

Η Ανοιχτή Επιστολή προς τον κ. Τσίπρα
Λοιπόν…
Μ. Θεοδωράκης- (Φωτογραφία:  ΑΠΕ )
«Σύντροφε Αλέξη, σε παραδέχομαι, γιατί είσαι μάγκας. Ο πιο μεγάλος μάγκας στην Ελλάδα από το 450 π.Χ. έως σήμερα. Γιατί κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς να λογαριάσεις κανένα.

»Παίρνεις το προσωπικό σου αεροπλάνο, το γεμίζεις με φίλους και φίλες και πας στην Κούβα και αφήνεις τον λογαριασμό, 300.000 δολλάρια να τον πληρώσουν τα κορόιδα με τα 300 ευρώ το μήνα στην καλλίτερη περίπτωση. Κάνεις το κέφι σου.»Μιλάς στην πλατεία της Επανάστασης όπου μιλούσε και ο Φιντέλ σαν ένας γνήσιος και σκληρός επαναστάτης. 

Υψώνεις το πελώριο ανάστημά σου ενάντια στον Καπιταλισμό-Ιμπεριαλισμό.

»Τρως τον αγλέορα (600 ευρώ για ένα γεύμα πληρωμένο από το Υπουργείο των Εξωτερικών, δηλαδή τα τσιράκια σου). Το διασκεδάζεις, το γλεντάς, την ώρα που τα κορόιδα οι Έλληνες κάθονται στις ουρές για σύνταξη, ΔΕΗ, τράπεζες, νοσοκομεία και προ παντός λιτότητα στη λιτότητα.

»Το παίζεις επαναστάτης κι όταν γυρίσεις, ξαναγίνεσαι αυτό που ήσουν, το παιδί που κάνει τα θελήματα της Μέρκελ, του Ομπάμα και του Γιούνγκερ που κατακεραύνωσες στην Αβάνα και πάλι σε βάρος του έξυπνου ελληνικού λαού, γιατί αυτός αποφάσισε να τον κυβερνούν άτομα χωρίς οπαδούς και φιλότιμο, που το παίζουν κυβέρνηση.

»Καλή αντάμωση στα Γουναράδικα».


1 σχολια:

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips

Α ρε κακομοίρη Ματέο, δεν έχεις τη στόφα του μεγάλου ηγέτη ρε καψερέ, γι' αυτό μυξοκλαίς και πας σπίτι σου μια ώρα αρχύτερα ρε!
Βλέπε ρε τον Τσίπρα τον ηγεταρά να μάθεις μπαλίτσα, που κάνει το ΟΧΙ κατά το δοκούν ΝΑΙ, για να πετάξει έξω τα συντρόφια του, να κρατάει την καρεκλίτσα και να ταΐζει το πόπολο σανό για "ηθικά πλεονεχτήματα" και 13ες συντάξεις, ενώ τούς κόβει το επίδομα θέρμανσης και τούς δίνει τον ανθυποκατώτατο ρεεεεεεεε!
Πάμε όλοι μαζί:
Δε θα γίνεις Έλληνας ποτέ, καψερέ, κάψερε-ε-έ!!!!!