ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

29/03/2023

Στον Μ. Δερτούζο.... ( Δελτίο τύπου με τίτλο «ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΘΙΚΟ»)..« δεν ήξερες, δεν ρώταγες ?»..

Στο τέλος του δελτίου τύπου
της 15ης Μαρτίου με τίτλο «ΤΟ ΝΟΜΙΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΗΘΙΚΟ», καυτηριάζεις, «χωρίς να τον κατονομάζεις», την συμπεριφορά ενός ισχυρού πολιτικού παράγοντα που τον θαύμαζε ο κόσμος για τον τεκμηριωμένο αντιπολιτευτικό του λόγο.

γράφεις .......


« Την συνεχιζόμενη απρεπή πολιτική συμπεριφορά του Δημάρχου που ξεπέρασε κάθε όριο στο διάστημα της Δημαρχίας του και θα παραμείνει αρνητικό παράδειγμα για το μέλλον , την αφήνω στην κρίση σας.

Τελειώνοντας εκφράζω πρωτίστως την απορία μου και συγχρόνως την βαθιά μου λύπη , πως είναι δυνατόν ξαφνικά ένα ισχυρός πολιτικός παράγοντας που τον θαύμαζε ο κόσμος για τον τεκμηριωμένο αντιπολιτευτικό του λόγο όχι απλά να σιγήσει, αλλά να φθάσει στο σημείο τον τελευταίο χρόνο να στηρίζει όλες τις ενέργειες και αποφάσεις της Δημοτικής αρχής και από δεινή αντιπολίτευση που ασκούσε να φέρεται ως μέλος της συμπολίτευσης;

Μάνος Δερτούζος /Δημοτικός Σύμβουλος  »


Αγαπητέ Μάνο,

Ο σχολιασμός μου αυτός θα μπορούσε ίσως να είναι ένα κίνητρο, μια προσπάθεια αυτοβελτίωσης, ένα μάθημα για την αξία της σωστής επιλογής και κρίσης.


Η αναφορά σου « για βαθιά λύπη και απορία » για εκείνο τον ισχυρό πολιτικό παράγοντα, ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει και όνομα και διεύθυνση » δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή γιατί, ΕΣΥ, πρώτος τον πίστεψε, τον στήριξε και ταύτισες τα ενεργητικά και δραστήρια κομμάτια σου με την αλήθεια που νόμιζες ότι εκπροσωπούσες και διαλαλαλούσες πέρα δόθε μαζί του.


Και δεν μπορεί να γίνει επίσης αποδεκτή γιατί επαινούσες, για τους δικού σου προσωπικούς λόγους, κάποιον που έπρεπε, πρώτα απ' όλα και πάνω απ' όλα, να γνώριζες το παρελθόν του, την φύση του, τους τρόπους του και τον χαρακτήρα του. 


Έπρεπε πρώτα να βεβαιωθείς για την συνεργατικότητα του, την σύμπνοια και την πίστη του στον κοινό πολιτικό σας αγώνα και όχι στην ευφράδεια, τον τεκμηριωμένο αντιπολιτευτικό του λόγο ή τον υψηλό δείκτη ευφυΐας του. 


Θα σου θυμίσω πως στην αρχαιότητά, η αχαριστία ήταν ποινικό αδίκημα και κολαζόταν αυστηρά…..σήμερα για τον πολιτικό αχάριστο υπάρχει η αποδοκιμασία, η επίκριση και η απαξίωση.


και κατά το κοινώς λεγόμενο ........« δεν ήξερες, δεν ρώταγες»; 



0 σχολια: