ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

02/07/2010

« 8η Επιστολή - Μην τάξεις του άγιου κερί, και του παιδιού κουλούρι»

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ. Σ
Μετά από όσα ειπώθηκαν σε Γενική Συνέλευση Συλλόγου και που με άφησαν άναυδο, αποφάσισα να παρακολουθήσω ξανά τις εργασίες του Δημοτικού Συμβουλίου της 30ης Ιουνίου, για να ακούσω με τα ίδια μου τα αυτιά, να έχω προσωπική κρίση.
Πήγα κι έμεινα αποσβολωμένος, άναυδος, άφωνος, έκπληκτος, κύρια όμως απογοητευμένος.
Ρωτούσαν οι υποψήφιοι δήμαρχοι και οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης τον Δήμαρχο και αυτός να ΜΗ τους απαντά, να μένει βουβός, άτονος, αδιάφορος, Να αποσύρεται θέμα της ημερήσιας διάταξης από τον ίδιο τον επερωτώντα δημοτικό σύμβουλο, δηλώνοντας ότι «το αποσύρει γιατί του είναι αδύνατο να δεχτεί την προσβολή της σιωπής του δημάρχου, Να απαξιώνονται τοπικά μέσα ενημέρωσης και… και… και.., Να ακούγεται το απίστευτο, « Τι κι αν αργήσαμε  έξι μήνες
» για το ένα θέμα, τι κι αν το Νέο νεκροταφείο γίνει πραγματικότητα σε κάνα δυο χρόνια, Τι για την αποχέτευση ότι ναι μεν… αλλά.. οι άλλοι φταίνε , Τι ερμηνευτικά μαθήματα περί Νόμιμου και Ηθικού …και …και ... και..
Κι εγώ ο ρομαντικός! ο κακός! ο εμπαθείς! ο άσχετος να περιμένω να μου απαντήσει για όσα μας υποσχέθηκε με το πρόγραμμα του το 2007 για το Περιβάλλον και την ποιότητα ζωής!!!.
Ε!  Ναι,
λοιπόν,  Θα συνεχίσω να τον ρωτώ,
κ. Δήμαρχε, στις σελίδες 2.11 έως 2.17 του προγράμματος σας μας υποσχεθήκατε ότι δεν θα υπολογίζατε κανένα κόστος, πολιτικό ή οικονομικό προκειμένου να προστατεύσετε και να αναβαθμίσετε το περιβάλλον, ότι θα εφαρμόζατε ολοκληρωμένες λύσεις με συγκεκριμένο οικονομικό προϋπολογισμό που θα τον υλοποιούσατε ετήσια πριν από κάθε θερινή περίοδο.
Τι δεν πραγματοποιήσατε λοιπόν από τους παρακάτω ειδικούς στόχους;  και συγκεκριμένα για:
1. Την ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ;
2. Το ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ;
3. Το ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ;
4. Το ΝΕΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ;
5. Τα ΟΜΒΡΙΑ ΥΔΑΤΑ;
6. Την ΟΔΟΠΟΙΙΑ;
7. Τις ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ και την ΖΕΥΞΗ;
      i) Για επανασχεδιασμό των Θαλάσσιων και χερσαίων συγκοινωνιών.
     ii) Τις Νέες λεωφορειακές γραμμές
    iii) Την Νέα αφετηρία του ΚΤΕΛ στο Αιάντειο
    iv) Για επέκταση του ΤΡΑΜ μέχρι το Πέραμα
    v)  Για Άμεσα δημοψήφισμα για τις ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ( κι όχι εναέριες) ζεύξεις Παλούκια-Πέραμα και Φανερωμένη-Νέα Πέραμος.
8. Για τους ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ και τις ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ;
9. Για το ΠΑΡΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ;
10. Για τα ΑΛΙΕΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ;
11. Για των ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΚΤΩΝ;
12. Για τα ΕΡΓΑ ΠΝΟΗΣ στην πόλη της Σαλαμίνας, τα Παλούκια, το Αιάντειο και την περιφέρεια (όπως πεζοδρομήσεις, περιφερειακές οδοί, τοποθέτηση σηματοδοτών, αποκαταστάσεις πεζοδρομίων κλπ)
13. Για την Επέκταση του αγωγού αποχέτευσης στις ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ, για τον καθαρισμό των κήπων, για τον ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ του Μηχανολογικού Εξοπλισμού της υπηρεσίας καθαριότητας, για την προώθηση πρωτοποριακών προγραμμάτων περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και την οργάνωση «Γραφείου Περιβάλλοντος» ; και τέλος

14. Δημιουργήσατε το σύγχρονο άσυλο για τα αδέσποτα ζώα ;
 

Εγώ λοιπόν θα συνεχίσω να σας ρωτώ μέχρι τις εκλογές, και μέχρι τότε..
Θα περιμένω !!!
[Admin/Ψιλή Άμμος ]


0 σχολια: