ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

13/04/2011

Γλώσσα Λανθάνουσα ?


Κα Λούλα Καραγιάννη /Γενική Γραμματέα του Δήμου Σαλαμίνας
 
Η ευχή σας για καλή Ανάσταση ΜΟΝΟ προς τους Σαλαμίνους είναι απαράδεκτη.
Ο φραστικός ευχητήριος διαχωρισμός σε Σαλαμίνιους και Μη, είναι κατάπτιστος.
Μια ευχή είναι αυτή, πες την κι ας πέσει χάμω.
Καλή σας Ανάσταση.


2 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Αν αυτό αγαπητέ φίλε δεν είναι εμπάθεια τότε τι είναι εμπάθεια!!! Το ότι λέει ευχές η γυναίκα σ’ όλους τους Σαλαμινίους γιατί δεν σε ικανοποιεί; Πως κατά την γνώμη σου θα έπρεπε να το διατυπώσει; Ευχές προς τους Σαλαμινίους / Πειραιώτες / Κερατσινιώτες / Δραπετσωνίτες / Αθηναίους / Αιγυπτίους ψαράδες / Αλβανούς κλπ κοινωνικές τάξεις;
Όλοι αυτοί την δεδομένοι στιγμή δεν είναι Σαλαμίνιοι; Που διαβιούν δώθε με ή χωρίς την θέληση τους; Το βλέπεις λοιπόν ότι είσαι άδικος.
Ναι ξέρω τα ελέγχεις τα σχόλια και δεν ανεβάζεις ανώνυμα γιατί συ, είσαι επώνυμος όμως δεν πειράζει ας είναι μου φτάνεις πως εσύ θα καταλάβεις το λάθος σου.
Παρενθετικά, την κυρία την γνωρίζω λίγο δεν ανήκω στους φίλους ή στους ομοϊδεάτες της, κι είμαι βέβαιος πως για τα επόμενα 3,5 χρόνια που θαναι ΓΓ του Δήμου θα χεις πολλά να της καταμαρτυρήσεις και καλά θα κάνεις.
Άδικος και εμπαθής (που από όσο γνωρίζω εσύ προσωπικά δεν έχεις κανένα λόγο να είσαι μαζί της εμπαθής ή μήπως έχεις) να μην είσαι με κανένα πόσο δε μάλλον με μια κυρία.
Ο άγνωστος / γνωστός σας

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

Εμπάθεια προς την συγκεκριμένη κυρία, εγώ !! Γιατί; Δεν την γνωρίζω ούτε κατ όψιν. Καμία σχέση, μα ..καμία !
Έντονα αρνητικά συναισθήματα, μου προκάλεσε μόνο ο φραστικός διαχωρισμός» « ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΑΛΑΜΙΝΙΟΥΣ » , και όχι « ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ».
Σκληρός και άδικος ίσως …… ουδείς «ΑΣΦΑΛΤΟΣ» (lady)….. Εμπαθής όμως ΠΟΤΕ.
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση