ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

04/01/2013

Edosafakelaki.org, η ιστοσελίδα για το «φακελάκι» στην Ελλάδα της ντροπής !

Απίστευτες καταγγελίες! 
Η ελληνοαμερικανίδα, η Χριστίνα Τρεμόντι,  που βίωσε στην Ελλάδα την κατάντια του κράτους με το φακελάκι δημιούργησε την ιστοσελίδα edosafakelaki.org στο διαδίκτυο και συγκεντρώνει περιπτώσεις ανθρώπων που έφτασαν στο σημείο να δώσουν χρήματα για να κάνουν τη δουλειά τους.

Ιστορίες Διαφθοράς «Έδωσα φακελάκι», «Δεν έδωσα φακελάκι»Πήρα φακελάκι, κατήγγειλα φακελάκι »!!!!


Απίστευτες είναι οι καταγγελίες που αναγράφονται καθημερινά από πολίτες στο site της.

Μπήκαμε λοιπόν για να διαβάσουμε ιστορίες για φακελάκια και διαβάσαμε «ιστορίες για αγρίους» που δικαιολογούν το πώς η χώρα μας έφτασε στο σημείο αυτό…. Γιατί ξέρετε... και «η λάθος δική μας νοοτροπία (των πολιτών) που άλλοι μας επέβαλαν βλάπτει την οικονομία»!

Απίστευτη καταγγελία για εταιρεία που είναι στην Θεσσαλονίκη και είχε επιβληθεί πρόστιμο 500.000 ευρώ, οι εφοριακοί το έσβησαν αφού πρώτα τσέπωσαν 1.200 ευρώ!!!!
Σε νησί των Κυκλάδων..... έδωσε 500 ευρώ στην Πολεοδομία επειδή περίμενε 3 χρόνια να μπει μια σφραγίδα σε άδεια χωροθέτησης!!!!!
Άλλη απίστευτη καταγγελία... Μια κοπέλα έδωσε 170 ευρώ στο δάσκαλο οδήγησης επειδή την έπιασαν τα κλάματα από το άγχος. Χαρακτηριστικά αναφέρει «Βόλτα στο Χαλάνδρι λίγο πριν την εξέταση. Μου βγήκε το άγχος με ελάχιστο κλάμα, το ξεπέρασα. Η εξέταση πήγε τέλεια, παρ' όλον τον τρικούβερτο καβγά που έστησε ο δάσκαλός μου με τη μία των εξεταστών, με φωνές και επιθέσεις. Εκ των υστέρων, επικοινωνεί με τον πατέρα μου και του λέει ότι επειδή είχα "καταρρεύσει" (όπως αποκάλεσε το δάκρυ μου) πριν την εξέταση αναγκάστηκε να λαδώσει τους εξεταστές επειδή πίστευε πως δεν θα περνούσα. Θα μπορούσε να είχε ρωτήσει πρώτα, χρόνο είχε...»
Για μια Οικογένεια που καταγγέλλει ότι... «Δώσαμε 500 ευρώ στον αναισθησιολόγο στο νοσοκομείο του Βόλου για εγχείρηση χολής. Είχε γίνει σούσουρο στο διάδρομο έξω από το χειρουργείο που περιμέναμε. Ρωτούσαμε οι συγγενείς των ασθενών ο ένας τον άλλον: "Εσάς πόσα σας ζήτησε;" Ήταν για γέλια και για κλάματα.»
Κι' άλλος να καταγγέλλει ότι...«Το 2010 επισκέφτηκα τον πλαστικό χειρουργό κύριο Χ**** όπου το ιατρείο του βρίσκεται στην Κηφισίας... ήθελα να κάνω ρινοπλαστική και μου ζήτησε 5.000 ευρώ από τα οποία ΔΕΝ μου έδωσε απόδειξη! Η επέμβαση δεν πέτυχε ξαναπήγα και απαίτησα να μου ξανακάνει την επέμβαση σωστά και μου ξαναζήτησε 1000 ευρώ ενώ δεν θα έπρεπε να ζητήσει τίποτα μιας και που το λάθος ήταν δικό του!!!!! Από τους μεγαλύτερους απατεώνες που υπάρχουν!!!!!!!!!!!!!»
Ότι ... «Υπάρχει κύκλωμα γιατρών στο "ΝΙΜΙΤΣ". Εξωτερικός, άσχετος με το νοσοκομείο γιατρός οδηγεί ασθενείς που δεν είναι στρατιωτικοί στο ΝΙΜΙΤΣ υποστηρίζοντας ότι βάζει τα μεγάλα μέσα και στη συνέχεια αρχίζει το κόλπο. τόσα θέλει ο τάδε γιατρός για να χειρουργήσει, τόσα ό άλλος για να τον εξετάσει (επειδή είναι από άλλο τμήμα), τόσα για να κρατήσουμε κρεββάτι στην εντατική (να το έχουμε σε περίπτωση που χρειαστεί), τόσα για να κάνουμε την τάδε εξέταση, κ.λ.π. Στο νοσοκομείο βέβαια υπάρχει αναρτημένο κείμενο, όπου αναφέρεται ότι δεν πρέπει να πληρώνονται έξτρα οι γιατροί, γιατί πληρώνονται από το ΙΚΑ. Και εκβιάζουν οι γιατροί, ότι αν δεν εισπράξουν δεν θα χειρουργήσουν.

Αυτή είναι η κατάντια μας…. Θέλετε περισσότερες καταγγελίες για να το καταλάβετε;;; 
Το edosafakelaki μέχρι στιγμής φιλοξενεί 1312 ιστορίες διαφθοράς, με  4.636.218€ περιπτώσεις σε φακελάκια.!!!!



0 σχολια: