ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

10/12/2014

10 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια που δεν άφησαν εποχή!

Αν είστε φαν των Χριστουγέννων και της μουσικής τότε μπορείτε να συνδυάσετε την αγάπης σας αυτή, ακούγοντας λιγότερο γνωστές γιορτινές ροκ μελωδίες.

Από τους Beatles μέχρι και τον Bruce Springsteen και τον John Lennon, η πιο γιορτινή εποχή του χρόνου δεν αφήνει κανέναν καλλιτέχνη ασυγκίνητο.


Το διαδικτυακό πόρταλ ultimateclassicrock.com, παρουσιάζει ροκ τραγούδια με θέμα τα Χριστούγεννα:

Τα δέκα καλύτερα Ροκ τραγουδια είναι:


1 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

copypaste
Ανώνυμος10/12/14 02:16

Και πως προεξοφλείτε ότι είναι τραμπούκοι κα Καρούση, και όχι αγανακτισμένοι πολίτες που έχουν σιχαθεί την αηδία σας και τους τραμπουκισμούς σας;
Πάρτε το χαμπάρι. Ζούμε σε μία κοινωνία με νόμους και κανόνες και είσαστε υποχρεωμένοι να τους τηρήσετε. Στο Δημ Συμβούλιο είπατε ότι είπατε και η απόφαση πάρθηκε.Τελεία και παύλα.
Εσύ μπορεί να χαϊδεύεις αυτιά γιατί δεν ασκείς διοίκηση και δεν έχεις ευθύνες.
Η Δήμαρχος όμως ως Διοίκηση είναι αναγκασμένη να κάνει την αύξηση των 5 ευρώ, διαφορετικά δεν θα υπάρχει ούτε καθαριότητα ούτε φωτισμός στους δρόμους.
Κι αν εσύ έχεις λύση που δεν έχεις γιατι αν είχες θα την έλεγες στο Δημ Συμβούλιο που σε προκάλεσε η Δήμαρχος, να την πεις.
Κατάλαβε το επιτέλους και σταμάτα να κοροϊδεύεις τον κόσμο και να καπηλεύεσαι τη οικονομική ανέχεια του κοσμάκη.
Αντί να οικτήρεις τον τσαβαρή που δεν έκανε τις αναγκαίες αυξήσεις αλλά έπαιρνε τα λεφτά του κοσμάκη και να του ρίξεις κλωτσιά που κατάντησε το Δήμο επαίτη, σμίξατε σαν 2 παλιοί καλοί φίλοι και συνομοτείτε εναντίον της Δημάρχου που δεν φταίει σε τίποτα για την κατάσταση τη σημερινή.
Γίνατε φιλαράκια με αυτόν που στήριζε το κεφάλαιο, το νταμάρι, τα ναυπηγεία, τα ιχθυοτροφεία και τους φεριμποτατζήδες και στρέφεστε εναντίον της Νάννου που πολέμησε αυτούς.
Τελικά κα Καρούση με ποιόν είσαστε, με το κεφάλαιο ή το λαό;
Λειτουργείτε σαν εκπρόσωπος του λαού της Σαλαμίνας ή του ΣΥΡΙΖΑ;
Ωραία τα πανό, ωραία τα δακρύβρεχτα λόγια και οι δήθεν ευαισθησίες, αλλά τι κάνατε εσείς σαν εφοριακός με τα χαράτσια και τα ΕΝΦΙΑ που μας βάλανε;
Όταν σε ρώτησε η Δήμαρχος στο Δημ Συμβούλιο εσύ απάντησες ότι είσαι υπάλληλος και είσαι υποχρεωμένη να τηρείς τους νόμους. Η Δήμαρχος τι είναι, υπεράνω του νόμου;
Και πού ΄σαι; Μη ξεχάσεις να πεις στον κόσμο πού θα βρεθούνε τα λεφτά για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι, να επισκευασθούν και να κινηθούν τα απορριματοφόρα, οι τσάπες, τα οχήματα και πώς θα πληρώσει το φως που καίνε οι λάμπες στους δρόμους.
Αμα δεν έχεις λύση γι αυτά, κάτσε σπιτάκι σου και μη μιλάς, που έχεις το θράσος να κάνεις και συγκέντρωση !!!!!!!!!!!