ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

08/05/2015

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΛΟΥΚΙΩΝ

ΔΕΛΤΊΟ   ΤΎΠΟΥ  8/5/2015

Τη Δευτέρα 4 Μαίου στις 8.00 μ.μ. παρουσία Βουλευτών, Δημοτικών Συμβούλων και μεγάλου πλήθους κόσμου,εγκαινιάστηκε με κάθε επισημότητα και συγκίνηση το νέο Δημοτικό Σχολείο Παλουκίων από την Δήμαρχο Σαλαμίνος κ. Ισιδώρα Νάννου-Παπαθανασίου και την Διευθύντρια του Σχολείου κ. Ελένη Γκανά, με την ευλογία του Αρχιερατικού επιτρόπου Σαλαμίνος πανοσιολογιώτατου Αρχιμανδρίτη π. Τιμόθεο Λαϊβερά και των εφημέριων του ιερού ναού της Αγ. Βαρβάρας π. Δημήτριου Παπαδάκη και π. Παναγιώτη Μούλτου.


 Η στιγμή της κοπής της κορδέλας.
Στη σύντομη ομιλία της η Δήμαρχος μεταξύ άλλων ανέφερε:
« … Ένα έργο για το οποίο προσέτρεξαν πολλές προγενέστερες από εμάς Δημοτικές αρχές και που στο διάβα του συνάντησε μικρά και μεγάλα εμπόδια έλαβε αίσιο τέλος, δικαιώνοντας την Διευθύντρια κα. Γκανά που οραματίστηκε κι ακολούθησε πιστά το όραμα της.
Ευχαριστώ εκ μέρους όλου του Δημοτικού Συμβουλίου, όλους εσάς που υπομείνατε καρτερικά αλλά και διεκδικήσατε αγωνιστικά την ολοκλήρωση του.
Ευχαριστώ τον ΟΣΚ που χρηματοδότησε την κατασκευή του κι όσους εργάστηκαν γι΄ αυτό, τον τελευταίο εργολάβο συμπατριώτη μας κ.Ζαφειρόπουλο για την καθοριστική συμβολή του στην ολοκλήρωση του έργου, την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας και της Περιφέρειας, τους αντιδημάρχους μου κ.Βασιλική Περικλή, κ. Χατζή Αντώνη, κ. Βενετσάνο Γιάννη οι οποίοι συνέδραμαν τα μέγιστα ως και τον εντεταλμένο στον ηλεκτροφωτισμό σύμβουλό μου κ. Πάλλα Αλέξανδρο ο οποίος συνέβαλλε και οικονομικά για να παραδοθεί το κόσμημα αυτό του νησιού μας στους τελικούς χρήστες, τα παιδιά μας.
Αγαπητά μου παιδιά, το πανέμορφο τούτο Σχολείο από σήμερα είναι δικό σας, σας εύχομαι υγεία και πρόοδο.
Σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας και την συμμετοχή σας στην τελετή εγκαινίων του Νέου μας Σχολείου, με την προσδοκία και την διαβεβαίωση ότι αυτή η τελετή σηματοδοτεί την απαρχή μιας δημιουργικής πορείας για την Σαλαμίνα μας.»

Δημοτικοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου στον αύλειο χώρο του Σχολείου.


Μετά το πέρας της τελετής,ακολούθησε μουσική συναυλία στην αίθουσα εκδηλώσεων του νεόκτιστου Δημοτικού Σχολείου, με την εικονιζόμενη κα Ευανθία Ρεμπούτσικα (δεξιά)..
                                                                                 Γραφείο Δημάρχου Σαλαμίνας


0 σχολια: