ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

17/10/2015

Είναι Αργά για δάκρυα .. και για διαπαραταξιακές !!!!!- Στην Κυνόσουρα σχεδιάζει η Cosco τη μεγάλη ναυπηγοεπισκευαστική μονάδα.

Έχετε ακούσει εκείνο το περίφημο « Δεύτεροι και καταϊδρωμένοι » ; Μας ταιριάζει Γάντι  ! Σύμφωνα με το ΔΝΤ, οι εξαγωγές των ασιατικών οικονομιών αναμένεται να αυξηθούν χάρη όχι μόνον στην ανάκαμψη των κυριότερων αγορών στις οποίες απευθύνονται, ΗΠΑ και Ευρωζώνη, αλλά και στη διολίσθηση των νομισμάτων τους. Η ζήτηση στις χώρες της Ασίας εκτιμάται ότι θα παραμείνει ισχυρή, καθώς τα επίπεδα των επιτοκίων είναι χαμηλά και τα ποσοστά απασχόλησης υψηλά.
Διαβάστε  πρώτα  ένα μικρό απόσπασμα από το δημοσίευμα της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ της 29-8-2015 ή και ολόκληρο, εάν σας ενδιαφέρει, πως περιγράφεται το σχέδιο παραχώρησης της Κυνόσουρας προς την COSCO από τον ΟΛΠ , ... μετά διαβάστε τα  σημερινά Δελτία Τύπου της Παραταξιακής και της Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α Σαλαμίνας  ... και ησυχαααάστε !!!!  όλα είναι σε απόλυτο έλεγχο !!!

Από την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Τη χερσόνησο Κυνόσουρα στην ανατολική Σαλαμίνα, απέναντι ακριβώς από τους προβλήτες του
ΟΛΠ που διαχειρίζεται η Cosco, έχει επιλέξει ο κινεζικός κρατικός όμιλος για ένα project που δυνητικά μπορεί να εξασφαλίσει χιλιάδες θέσεις εργασίας: την εγκατάσταση μεγάλης ναυπηγοεπισκευαστικής μονάδας που θα εξοπλίσει με πλωτή γέφυρα δεξαμενισμού μεγάλων ποντοπόρων.
Η συγκεκριμένη περιοχή ανήκει στον ΟΛΠ και μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερες από μία τέτοιες δεξαμενές, οι οποίες είναι απαραίτητες για την εκτέλεση ναυπηγοεπισκευαστικών εργασιών. Ειδικότερα, το σχέδιο, που έχει παρουσιαστεί εδώ και καιρό στο ελληνικό Δημόσιο, αλλά και στη νέα κυβέρνηση, περιλαμβάνει την αγορά νέας πλωτής γέφυρας δεξαμενισμού ικανής να εξυπηρετήσει πλοία post panamax, με μήκος δηλαδή άνω των 366 μέτρων. κλπ κλπ .. Ολόκληρη η δημοσίευση  από την Έντυπη έκδοση της Καθημερινής της  29-8-2015 --> Εδώ και ...
φυσικά με τα παρακάτω Δελτία Τύπου όλοι αυτοί,  Κυβέρνηση, ΟΛΠ και επενδυτές θα θορυβηθούν τόσο, ώστε  να ματαιώσουν τα μεγαλεπήβολα σχέδια  τους.

Τα σημερινά δελτία τύπου της Διαπαραταξιακής και Ν.ΑΥ.ΜΑΧΗ.Α. Σαλαμίνας


0 σχολια: