ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

17/06/2023

Δήλωση του δήμαρχου Σαλαμίνας για την πυρκαγιά στο αντλιοστάσιο αποχέτευσης .

Δυστυχώς, για μια ακόμα φορά, μια σοβαρή συζήτηση που θα έπρεπε να γίνει μεταξύ όλων των ενδιαφερομένων, τείνει να εξελιχθεί σε άγονη ανταλλαγή πυρών μέσω δελτίων τύπου και ανακοινώσεων.

Η καταγγελία  και η μήνυση που καταθέσανε η υποψήφια δήμαρχος κα. Θεοδωρακοπούλου και οι πέντε κακοί δημοτικοί σύμβουλοι «ερμηνεύτηκε» από τον δήμαρχο και τη δημοτική αρχή, τεχνηέντως και απλουστευτικά, ως ένας πόλεμος λάσπης και συκοφάντησης του.


Προφανώς ο δήμαρχος προσπερνά το γεγονός ότι η μήνυση δεν περιορίζεται μόνο στην κακή συντήρηση του λεβητοστασίου αλλά και στην παντελή έλλειψη προστασίας και πυροπροστασίας.

Προφανώς κάνει ότι δεν καταλαβαίνει και με την συνήθη μέθοδο της μικροπολιτικής τακτικής περιορίζεται στο  πόρισμα του Πραγματογνώμονα που όρισε το Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά «…η άποψη του υπογράφοντα είναι ότι η έναρξη της πυρκαγιάς οφείλονταν σε εμπρησμό από πρόθεση… δηλαδή,  κάποιος, έβαλε από πρόθεση φωτιά στο αντλιοστάσιο για να προκαλέσει την καταστροφή του »..... εν' όσο αυτό και συντηρείτο κανονικά και πυροπροστασία  είχε.

Με άλλα λόγια... σκευωρία, σαμποτάζ..... με σκοπό, να χρεωθεί η δημοτική αρχή την ευθύνη για τη περιβαλλοντική καταστροφή.

Βεβαίως ο δήμαρχος, τώρα πολύ περισσότερο που πλησιάζουν και οι εκλογές, εμφανίζεται ως δήθεν ο αρχάγγελος προστάτης του νησιού, ως ο τέλειος αυτοδιοικητικός που δεν καθορίζεται από μικροπολιτικές, γι’ αυτό και όπου σταθεί και όπου βρεθεί κατηγορεί την αντιπολίτευση ότι τάχα τον βγάζουν στα κάγκελα για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους και γι’ αυτό του ασκούν  μεθοδευμένα πολιτικό μπούλινγκ.

«Αιδώς Αργείοι»....



0 σχολια: