ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

07/06/2023

Ευγενική επισήμανση πρός τον Δήμαρχο Σαλαμίνας κ. Γ. Παναγόπουλο για την βράβευσή του από την « Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας (Π.Ε.Π.Σ.Σ.)».

Δήμαρχε Σαλαμίνας, οι άνθρωποι της Π.Ε.Π.Σ.Σ.  δια του πρόεδρου της,  ΔΕΝ ΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΕΣΕΝΑ για τις αθλητικές σου επιδόσεις στο άθλημα, την προσφορά του δήμου  βράβευσαν.

 

« Η Ελληνική γλώσσα αποτελεί το μεγαλύτερο κεφάλαιο που διαθέτει ο Ελληνισμός», ένας ανεκτίμητος, ζωντανός θησαυρός, πού έχει κατακτήσει τον κόσμο με την ομορφιά, την ουσία και την μουσικότητα της, και είναι πραγματικά συγκλονιστικό συναίσθημα το να μιλάς ή να γράφεις και ταυτόχρονα να συνειδητοποιείς τι ακριβώς λες, πολλώ μάλλον όταν είσαι « νομικός ».

 

Το να μπορείς να γράφεις σωστά, σημαίνει ότι ήδη είσαι σε θέση και να σκέφτεσαι σωστά, άλλως κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς ως επηρμένος, ευάριθμος, ή ως εκμεταλλευτής  ευγενικών προσφορών άλλων για ίδιο όφελος, κάπηλος δηλαδή.

 

σ.σ. Παρεμπίπτοντος, ο τίτλος της Ένωσης ΔΕΝ EINAI ΠΕΠΣ  αλλά Π.Ε.Π.Σ.Σ.  « Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάλας (Π.Ε.Π.Σ.Σ.)»

Admin




0 σχολια: