ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

12/03/2010

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΥΣ

Το τι θα κάνουν οι κάτοικοι/ψηφοφόροι του Περάματος δεν με αφορά, η κρίση και η τυχόν επανεκλογή του σημερινού δημάρχου είναι απόλυτο δικαίωμα τους, εμένα με αφορούν οι πράξεις και αποφάσεις του που άμεσα ή έμμεσα επηρεάζουν την ζωή μου.
Περισσότερο όμως με ενοχλεί το γεγονός ότι αυτόκλητοι σχολιαστές , μικροί γκεμπελίσκοι, δήθεν κάτοικοι του νησιού μας, μέσα από τα blogs της περιοχής μας, δίνουν την εντύπωση ότι εμείς οι Σαλαμίνιοι, είμαστε ανόητοι, στενοκέφαλοι διηρημένοι, αγράμματοι και κάτοικοι δεύτερης διαλογής. Ότι τάχα μπορούν να αποφασίζουν αυτοί για μας, χωρίς εμάς.
Όσοι έμαθαν λίγα ελληνικά, αντιλαμβάνονται την πρόθεση και την αλήθεια που κρύβει η σημερινή πανομοιότυπη πληρωμένη δημοσίευση στον Ημερήσιο Οικονομικό τύπο (Ναυτεμπορική 12/02/2010) αλλά και προς τον Τοπικό Πειραϊκό Τύπο (βλέπε φώτο δίπλα).
Ο δήμαρχος Περάματος κ. Γ. Γλύκας, συμπεριφερόμενος  σαν Αμερικάνος σερίφη στην περιοχής μας, επιδιώκει να επιβάλει με κάθε  πολιτικό τρόπο τις προσωπικές του πολιτικές επιδιώξεις και βλέψεις.
Φημολογείται ότι επιδιώκει να πάρει το χρίσμα  του υποψηφίου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ της  νέας μονοεδρικής έδρας της περιοχής μας(με την Σαλαμίνα μαζί) και ακόμα περισσότερο να πείσει το κοινό του Περάματος για επανεκλογή  εν ενόψει  των επικείμενων δημοτικών εκλογών του Νοεμβρίου.
Αυτό είναι απόλυτο δικαίωμά του, όπως απόλυτο δικαίωμά μου είναι να κρίνω κάθε δημοσίευμα που δημοσιεύεται κατ εντολή του και που  επηρεάζει  με τον ένα τρόπο ή τον άλλον την ζωή μου.
Στην διπλανή εικόνα έχω υπογραμμίσει τα σημεία εκείνα που νομίζω ότι επιβεβαιώνουν τις απόψεις μου και αφήνω ελεύθερο κάθε αναγνώστη να κρίνει του λόγου το αληθές.

(α) Η Eurostat είναι στατιστική υπηρεσία και σαν τέτοια μπορεί να επιβεβαιώσει και επιβεβαιώνει τον διακινούμενο αριθμό επιβατών , με τι στοιχεία όμως και με πια αρμοδιότητα η Eurostat επιβεβαιώνει την επιβάρυνση της περιοχής ;;

(β) Η Eurostat  δικαιώνει  κλπ κλπ,πώς δηλαδή ;;  Τι να πουν η Ελευσίνα,  το Κερατσίνι, τα καμένα Βούρλα και τόσες άλλες Ελληνικές πόλεις για την καθημερινή επιβάρυνση που δέχεται   η πόλη τους από  την διέλευση τόσων οχημάτων ;;
( γ ) Με ποιο τρόπο η λειτουργία του πορθμείου Περάματος-Σαλαμίνα επιβαρύνει την πόλη; Η επιβάρυνση της πόλης του Περάματος θα σταματήσει με την είσπραξη μεριδίου από τα υπέρογκα τέλη που εμείς οι επιβάτες πληρώνουμε ;;;
(δ) Η υποθαλάσσια ή επίγεια ή η εναέρια σύνδεση του νησιού μας με την απέναντι ακτή δεν μπορεί να είναι μονομερής απόφαση της μιας ή της άλλης πλευράς. Τι προεκλογικά παραμύθια είναι αυτά που αραδιάζονται;
(ε) Εμείς οι απλοί κάτοικοι, ο λαός δηλαδή θα αποφασίσει για την γέφυρα ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ, αυτοί εξελέγησαν για να μας υπηρετήσουν κι όχι να μας καταδυναστεύσουν.
(στ) Δυστυχώς λέει η ανακοίνωση, (ευτυχώς για μας βέβαια), μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία ανταπόκριση σε κανένα από τα αιτήματά τους.

Και να κατάληξη …. ΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ 



«Το Πέραμα δεν αντέχει άλλη υποβάθμιση και δυστυχώς η λειτουργία του πορθμείου συντελεί καθημερινά στην επιδείνωση του επιπέδου ζωής στην πόλη μας.» δηλαδή....???
Άποκλεισμός και πάλι;;
Ίδωμεν.
[ dispraise ]


0 σχολια: