ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

09/06/2010

«Μην τάξεις του άγιου κερί, και του παιδιού κουλούρι»

Όταν ο εκάστοτε εν ενεργεία Δήμαρχος εκδηλώνει την πρόθεσή του να διεκδικήσει ξανά τον δημαρχιακό θώκο ΟΦΕΙΛΕΙ κατά τον απολογισμό του να αιτιολογήσει κυρίως ποιες και γιατί από τις προεκλογικές του εξαγγελίες ΔΕΝ υλοποιήθηκαν, να δώσει πιστικιές απαντήσεις, κι αφού ζητήσει συγνώμη για την αδυναμία του να πραγματοποιήσει τα όσα εξήγγειλε, τότε και μόνο τότε, δικαιούται να κάνει νέες εξαγγελίες, να βάλει στο τραπέζι του διαλόγου νέες προτάσεις, νέες ιδέες.
Σήμερα δεν ακολουθείται πλέον μόνο η πεπατημένη παλαιοκοματική διαδικασία του απολογισμού του ΘΑ και ΘΑ πάνω από τα μπαλκόνια, αλλά παράλληλα και κοινωνικός διάλογος μέσα από το διαδίκτυο.
Όταν προεκλογικά διεκδικείτε την ψήφο μας πόρτα-πόρτα θεωρώ δεδομένο ότι αναλαμβάνετε και την υποχρέωση «εκόντες άκοντες » να ενημερώνετε κάθε δημότη που σας το ζητά.
Κύριε Δήμαρχε,

Ανακοινώσατε ήδη ότι η πρώτη σας ανοιχτή προεκλογική συγκέντρωση θα γίνει στις 21 Ιουνίου στο χώρο της Πλατείας Εθνικής Αντιστάσεως (Συντριβάνι).
Άραγε, πέρα από τις άλλες εκπλήξεις που μας περιμένουν, δεν θα έπρεπε να μας απαντήσετε αναλυτικά και εμπεριστατωμένα σε ένα προς ένα στα θέματα εκείνα που εσείς ο ίδιος είχατε έγγραφα δεσμευτεί με το προεκλογικό σας Πρόγραμμα Δράσης 2007-2010 που το χαρακτηρίζατε τότε ως Ευαγγέλιο και Συμβόλαιο στις μεταξύ μας σχέσεις.
Θα σας ρωτήσουμε λοιπόν μία-μία τις θεματικές ενότητες του προγράμματος σας αρχίζοντας με την ενότητα «Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ»( Σελίδα 1.6 έως 1.7), και θα σας παρακαλέσουμε να μας ενημερώσετε αν :
Για την Τακτοποίηση των Οικονομικών
Α. Πετύχατε την περιστολή των δαπανών, είχατε υπεύθυνη και αποτελεσματική διαχείριση; Επιβάλατε ΑΠΟΛΥΤΗ διαφάνεια στις προμήθειες και τις οικονομικές συναλλαγές ;
Β. Πόσο αυξήσατε τα έσοδα του Δήμου, και ποια τα Κυβερνητικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα που εξαντλήσατε ;
Γ. Πόσο νοικοκυρέψατε και πόσο βελτιώσατε την δανειοληπτική εικόνα του Δήμου;
Δ. Ελαχιστοποιήσατε την ανάγκη δανεισμού του; Τι ποσά αντλήσατε από τους πόρους του Δ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, και ποια ήταν τα έργα μακράς πνοής που εγκαινιάσατε στα 4 χρόνια της διακυβέρνησης σας;
Ε. Πως παρενέβη ο δήμος στην στήριξη των επαγγελματιών και πως βελτιώθηκαν οι συνθήκες στην αγορά της Σαλαμίνας ;

Για την αντικειμενική κρίση των επισκεπτών της σελίδας μας, θεωρούμε αναγκαίο οι απαντήσεις σας να δίνονται μέσα από το διαδίκτυο.
Ο ιστοχώρος μας στην διάθεσή σας.
Σας περιμένουμε.
Admin/Ψιλή Άμμος


1 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

apo tin mprosoura vlepoume oti tha travame koupi anapoda