ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

17/06/2010

ΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΟΛΗΣ ΗΘΟΣ, ΟΜΟΙΟΥΤΑΙ ΤΟΙΣ ΑΡΧΟΥΣΙΝ. ( Ισοκράτης )

(  Ελεύθερη μετάφραση, Κατά το Χωριό και ο Δήμαρχος ή Σύλλογος )

Είπα να σιωπήσω, είπα να αφήσω τους υπεύθυνους, τους αρμόδιους να δώσουν τις απαντήσεις στα ερωτήματα που γεννήθηκαν με την παραχώρηση ενός τμήματος της παραλίας μας σε ιδιώτη.
Αυτόκλητοι γνώστες των πάντων, επαγγελματίες σχολιαστές έχουν αναλάβει τον ρόλο του δημοσιογράφου και έχουν γνώμη επί παντός του επιστητού. Είναι οι άνθρωποι εκείνοι που έχουν το φυσικό χάρισμα να κρίνουν την αλήθεια και να την αποκαλύπτουν, ανάλογα με το δικό τους προσωπικό συμφέρον.
Γι’ αυτό, όσοι μπορούν εύστοχα να την αντιληφθούν, είναι επίσης ικανοί ν’ αντιληφθούν και τις πιθανότητες που υπάρχουν να πάρουν την απάντηση στα ερωτήματα που γεννιούνται από τους άμεσα υπεύθυνους, και κατά νόμο αρμόδιους .
Ο τοπικός Σύλλογος λοιπόν τι ρόλο παίζει εν προκειμένω;
Είναι αλήθεια η όχι όσα δημοσιεύονται στα διάφορα Blog της Σαλαμίνας;
Συμφωνεί ή διαφωνεί με τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής;
Ξύπνησαν μια μέρα και είδαν μπροστά από τα γραφεία του Συλλόγου μια Καντίνα, ομπρέλες, ξαπλώστρες, Δεν απόρησαν, Δεν ήξεραν , Δεν ρώτησαν;
Έχουν δικό τους Blog στο διαδίκτυο γιατί δεν μας ενημερώνουν;
Γιατί δεν έβγαλαν μια ανακοίνωση στον πίνακα ανακοινώσεων;
Πίσω από μια πολύ ωραία εικόνα, μήπως κρύβονται προσωπικές επιδιώξεις και υποσχέσεις, Τι κρύβεται επιτέλους από κάτω;
Θα έχουμε στο κομμάτι  (30-50 μέτρα) που παραχωρήθηκε μία καθαρή , όμορφη και σύγχρονη ακτή και αμέσως δίπλα βουνά τα σκουπίδια, με σκηνίτες Ούννους Γότθους Οστρογότθους και Ρομάν να αφοδεύουν στην άμμο;
Αυτή την παραλία ονειρευόμαστε; Αυτή την παραλία μας υποσχέθηκε ο σημερινός δήμαρχος ;
Αυτός δεν απαντά, εξάλλου τι έχει να πει. " Ένας πολιτικάντης σκέφτεται τις επόμενες εκλογές. Ένας πολιτικός, τις επόμενες γενιές "  Arthur Clarke.
Η γνώμη μου είναι ΝΑΙ στην παραχώρηση αφού εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, αρκεί να είναι Νόμιμη, και επωφελής για όλη την περιοχή.
Από τον σύλλογό μου περιμένω την απάντηση στα ερωτήματά μου, Γιατί  Εσείς οφείλετε να μου απαντήσετε, αλλιώς σας παραδίδω στην χλεύη και την απαξία.
Admin/Ψιλή Άμμος
[ dispraise ]


2 σχολια:

Π. Λιάσκος said... Best Blogger Tips

Συμφωνώ και επαυξάνω, μούγκα στην στρούγκα οι εκλεγμένοι μας τοπικοί άρχοντες, μούγκα στην στρούγκα ο εκλεγμένος μας δήμαρχος, σ’ όλες τις αναρτήσεις και στ’ άλλα blogs τώρα συ αθεράπευτα ονειροπόλε admin, τι πίστεψες θα λάβεις απάντηση (??) θα λάβεις σχολιασμό (??), όχι βέβαια αυτά τα πράγματα τουλάχιστον ο δήμαρχος μας τα έχει παραπέμψει στην ακριβοπληρωμένη του ιστρουκτόρισα η οποία ως καλοβολεμένη κουκουλοφόρα, βγαίνει ως γνήσιο νεοαλάνη κάτω από την ανωνυμία που της προσφέρουν τα blogs και μας τα χώνει σ’ όσους αντιπολιτεύονται τα’ αφεντικό της. Από μια άποψη λογικό το σκυλί γαβγίζει εκεί που το ταΐζουνε κι ας είναι κι αυλή του κλέφτη
Με εκτίμηση σε παρακολουθώ καιρό τώρα και σύντομα θα επανέλθω
Π. Λιάσκος

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

Φίλε Λιάσκο.
Ονειροπόλος ...μάλλον όχι, πραγματιστής;... ίσως ναί.
Απλά σου λέω, διαβάζω τα σχόλια τους κι απορώ...μα πως στο καλό σκέπτονται έτσι...?!!! Αυτοί δεν υπήρξαν ποτέ ο εαυτός τους και είπα μέσα μου...άσε τους νεκρούς να προχωρούν, βλέπουν το δέντρο και έχουν χάσει το δάσος... Θέλουν να μας πείσουν ότι είμαστε ελέφαντες, όμως ματαιοπονούν....