ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

06/11/2013

Η Συνέντευξη της υπ. δημάρχου Ρούλας Νάννου στο ραδιόφωνο του “Κυχρέα” (Ηχητικά)

Ως « Η δικτατορία της πλειοψηφίας» και « εργαστήρι παρανόμων αποφάσεων» χαρακτήρισε την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου η Δημοτική Σύμβουλος και υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Ρούλα Νάννου, στην ραδιοφωνική συνέντευξη της στον «kyxreas.gr» και στον δημοσιογράφο Γ. Γαβρίλη . 

Αναφέρθηκε στον  «ελλειμματικό  πολιτικό μας πολιτισμό», στην ανάγκη επιβολής της νομιμότητας και μεταξύ άλλων απάντησε στις αιτιάσεις  της πλειοψηφούσης παράταξης ότι τάχα ως μειοψηφία φρενάρει το έργο του Δήμου.

Αναλυτικότερα στα ηχητικά που ακολουθούν:


Στην αρχή της συνέντευξης, η κ. Νάννου απαντά στην ερώτηση του δημοσιογράφου, πως τα καταφέρνει να κάνει καριέρα πολιτικού,  όντας σύζυγος, μητέρα, γιαγιά με εγγόνια.
Το ηχητικό έχει διάρκεια 03λ:57δ

Στο δεύτερο ηχητικό τμήμα της συνέντευξης αναφέρεται στην έλλειψη «πολιτικού πολιτισμού», στο «τι μας φταίει» και  γιατί αποδίδει στο Δημοτικό Συμβούλιο το απαξιωτικό τίτλο ως το «Εργαστήρι Παρανόμων Αποφάσεων» ή και ως «Η Δικτατορία της πλειοψηφίας».
Η διάρκεια του είναι 12λ και 15δ. 
 

Στο τρίτο τμήμα συνεχίζεται η συζήτηση περί πολιτικού πολιτισμού, δίνεται η απάντηση για την αναγκαιότητα επιβολής της νομιμότητας μέσα από την διαδικασία των προσφυγών στις ανώτερες αρχές, για την συζήτηση των πλέον σοβαρών θεμάτων που αφορούν τα συμφέροντα των δημοτών μέσα από την διαδικασία της προ-ημερησίας συζήτησης και μάλιστα χωρίς την προηγούμενη και απαραίτητη ενημέρωση των συμβούλων, για τι συνεχείς παραβιάσεις του κανονισμού λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου κλπ.
Η διάρκεια του ηχητικού είναι 18:50
 

Στο τέταρτο ηχητικό κομμάτι  η συζήτηση περιστρέφεται γύρο από την οικονομική διαχείριση του δήμου, στα έσοδα και έξοδα, στις δημόσιες καταγγελίες του πρώην αντιδημάρχου κ. Αστράκου για την ύπαρξη «μαϊμού τιμολολογίων», για την Διαύγεια και την ανάγκη παραπομπής των οικονομικών θεμάτων για έλεγχο νομιμότητας, στις επενδύσεις και την ανάπτυξη.
Το ηχητικό αυτό έχει διάρκεια 18:02

(σ.σ. Στο ηχητικό αυτό υπήρξε διακοπή ήχου και εκπομπής με αποτέλεσμα την ελλιπή ηχογράφηση του).

Εδώ η κ. Νάννου  αναφέρεται στην μη αξιοποίηση της δημοτικής περιουσίας, στα ανταποδοτικά τέλη, στην αναγκαιότητα του εσωτερικού δανεισμού, περί ΕΥΔΑΠ και την παραχώρηση του δικτύου ύδρευσης, περί ιχθυοκαλλιεργειών κλπ.
Το ηχητικό έχει διάρκεια 17:33
 

Στο τελευταίο αυτό ηχητικό κομμάτι, απαντά στην βασική ερώτηση.... «Τι ανάπτυξη θέλουμε για την Σαλαμίνα και τι μπορούμε να κάνουμε για το αύριο », πως ..... η Γέφυρα, ο Πολεοδομικός Κανονισμός, η Ανάπτυξη των αρχαιολογικών χώρων, οι εορταστικές εκδηλώσεις, τα Σαλαμίνεια, και η Πολιτιστική Πρωτεύουσα το 2021, συνθέτουν το δικό της « Όνειρο για την Σαλαμίνα ».
Η διάρκεια του (6) ηχητικού είναι 12:26



3 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΧΕΙ
ΓΙΝΕΙ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΙΣΜΟΣ 2021 ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ
2012.

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

Σωστός !!

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΚΑΥΤΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ