ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

19/11/2013

O 'Ομηρος Παπασάββας μπροστά στο...... μικρόφωνο του «Kyxrea.gr»..

Μεθοδικά ευγενικός ή επίμονα ήπιος ο κ. Όμηρος Παπασάββας, στην καλοζυγισμένη συνέντευξη του στο Webradio «Kyxreas.gr»;
Επεξηγηματικός, όσο και διεκδικητικός του δημαρχιακού τίτλου αλλά ….. και βαριά ασθενής από την ανίατη νόσο της πολιτικής.
Περνούσε πάνω από τα εμπόδια των ερωτήσεων του δημοσιογράφου και προχωρούσε προς το κόψιμο του νήματος οιασδήποτε συνεργασίας με την παρούσα δημοτική αρχή.
Κατά πόσο πέτυχε να πείσει με την τόσο καλά φτιασιδωμένη κριτική του ή της ανάγκης υιοθέτησης του δικού του προεκλογικού προγράμματος, εσείς θα το κρίνετε!
Εμείς σας δίνουμε εδώ, όπως και με τους προηγούμενους ομιλητές, ολόκληρη την ομιλία του στον δημοσιογράφο Γιάννη Γαβρίλη.  μοιρασμένη σε έξι (6) επί μέρους ηχητικά τμήματα που ίσως να ηλεκτρίσουν το ενδιαφέρον σας.

Ειδικότερα:

Στο 1ο μέρος γίνεται αναφορά στην αναποτελεσματικότητα των συζητήσεων του Δ. Συμβουλίου, την σχέση της πολιτικής με την παιδεία, την απαξίωση του Δ.Σ από τα μέλη της πλειοψηφίας που αντί της παρουσίας τους στις συζητήσεις πίνουν ουίσκι στα γραφεία του δήμου κλπ.
(Διάρκεια 11λ & 01δ)
 

2ο  μέρος. Συνεχίζεται η αναφορά στο δημοτικό συμβούλιο, στις χωρίς ουσία πολύωρες συζητήσεις επί επουσιωδών θεμάτων, στον Δημοτικό Προϋπολογισμό, στα αυξημένα έξοδα των εορταστικών εκδηλώσεων (λχ. των Σαλαμινείων), στην ουτοπία της διεκδίκησης της Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2021, για την Τούρλα, για τις ανιστόρητες αναφορές στα «Χωρικά ύδατα » της Σαλαμίνας  κλπ. 
(Διάρκεια 15λ & 33δ)
 

Στο 3ο μέρος συζητούν για τις καταγγελίες Αστράκου, για την παραχώρηση του δικτύου ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ, για την περιουσία του δήμου και τους πόρους του, για την εγκληματική παραχώρηση του παλαιού Δημαρχείου σε συλλόγους για τις σπατάλες της δημοτικής αρχής κλπ.
(Διάρκεια  9λ & 22δ)
 

Στο 4ο ηχητικό η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το πολιτικό παιχνίδι των δημοτικών εκλογών, αν και κατά πόσο το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας δόθηκε στην κ. Νάννου. Για το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την εγκατάλειψη των μνημείων της Ιστορίας του τόπου, για την Ναυμαχία της Σαλαμίνας, τον ΟΛΠ την COSCO κλπ. 
(Διάρκεια 16λ & 41δ)
 

5ο Ηχητικό. Εδώ  γίνεται αναφορά στο περιβάλλον, τις λατομικές εργασίες και την αποκατάσταση των περιβαλλοντικών καταστροφών, για τα βαρέα λύματα από την Ψυτάλλεια,  την μεγάλη οικολογική βόμβα στην Ρεβυθούσσα χωρίς αντισταθμιστικά τέλη, την δυνατότητα επιστροφής των κρατικών υπηρεσιών (ΙΚΑ, Εφορία κλπ) στην Σαλαμίνα. 
(Διάρκεια  15λ & 03δ)
 

6ο Ηχητικό. Η συζήτηση περιστρέφεται στο αύριο, τις δυνατότητες που έχουν οι δημότες να συμμετάσχουν στην επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας, για την περιθωριοποίηση των νέων από την πολιτική, τις πολιτικές συναλλαγές με αποκορύφωμα την παραχώρηση των παραλιών σε υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Τσαβαρή, πως αντέδρασε η αντιπολίτευση στην καταγγελία του πρώην αντιδημάρχου κ. Αστράκου για κακοδιαχείριση, για την συνεχή αναμόρφωση των προϋπολογισμών κλπ.
Τελειώνοντας, περιγράφει το δικό του προεκλογικό πρόγραμμα και τις σκέψεις για το αύριο.
Το ηχητικό έχει διάρκειας  16λ & 41δ.


2 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΘΕΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΑΝ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ;

σε διαβαζω και σου δινω συνχαρητηρια
για τα αρθρα σου και τις τοποθετησεις
σου.

στη παραγραφο 2 ειναι 2021 οχι 2012

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

Τώρα.... αν σου πω ότι το διάβασα τρείς τέσσερεις φορές πριν το σηκώσω, θα με πιστέψεις;