ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

03/02/2014

«Αλήθειες ή Ψέματα.... από τον Β. Αστράκο» στην σημερινή (3/2/2014) συνέντευξη του στο SalamiSol web Radio. (σε 3 Ηχητικά) !!

Ο πρώην, πρώην, πρώην …..Βαγγέλης Αστράκος  άστραψε και βρόντηξε απόψε στο Salamisol web Radio στην εκπομπή «Ο Επαναστάτης του Καναπέ» με τον Πάρι και τον Φώτη.
Φοβάμαι πως όσα ακούστηκα απόψε, εμπίπτουν στην αρμοδιότητα  του κ. εισαγγελέα.

Για τον κ. Αστράκο, έφτασε ως φαίνεται η ώρα να αποκαλύψει όσα εκείνος  δημόσια κατήγγειλε , «Ενώπιος Ενωπίω», στο δημοτικό Συμβούλιο Σαλαμίνας.

Εμείς, όπως πάντα θα σας παραθέσουμε  αυτούσια την συνέντευξη του,  σε τρία  επί μέρους αποσπάσματα, εις τρόπον ώστε να είναι ευκολότερη  η παρακολούθηση των θεμάτων  που του έθεσαν οι οικοδεσπότες  του SalamiSol.... «Φώτης και Πάρις».
Ηχητικό Νο 1  24λ & 25 δ 
 

Εδώ ο κ. Αστράκος καυτηριάζει τους ανώνυμους σχολιαστές των τοπικών Blogs για τα όσα του καταμαρτυρούν εξ αιτίας της  καθυστερήσεως του να  δημοσιοποιήσει όσα  δημόσια είχε καταγγείλει και  περιγράφει με  απόλυτο και σαφή  τρόπο στο δημοτικό συμβούλιο, ή τουλάχιστον να πει την αλήθεια έτσι όπως αυτός την κατανοεί.
  • Μιλάει για τα έργα που έχουν την δική του σφραγίδα, 
  • για τις απ ευθείας αναθέσεις και τι εννοεί με την φράση « έργα Μαϊμού» της σημερινής δημοτικής αρχής, 
  • για την άρνηση του δημάρχου να συγκροτήσει την επιτροπή ελέγχου, 
  • την ευθύνη των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας , 
  • για την ομάδα πέριξ του «εξυπνοπονηρού δημάρχου » όπως χαρακτηρίζει τον σημερινό δήμαρχο, 
  • για την επιθυμία  όλων των δημοτικών συμβούλων της πλειοψηφίας να ξυλοκοπήσουν  τον κ. Δερτούζο, τον οποίο ονομαστικά κατονόμασε, 
  • τον δημόσιο διασυρμό του  Γ. Μπούτση και την εξευτελιστική σημερινή δήλωση υποταγής του,  
  •  για κουκουλοφόρους που παρακολουθούν για λογαριασμό του δημάρχου στα καφενεία τις κινήσεις των αντιπάλων του, 
  • για την ομάδα πέριξ του δημάρχου (Δερτούζος, τον Καπετανάκης, τον Κουτσιλαίος) και τελειώνει 
  • με την καταγγελία της παράνομης και χωρίς έγκριση του Δ.Σ ανανέωσης των συμβολαίων ενοικιάσεων των καταστημάτων στην Ιχθυαγορά Σαλαμίνας.
-/-
Ηχητικό Νο 2   27λ & 03δ

Στο ηχητικό αυτό ο κ. Αστράκος 
  • εκθέτει την άποψη του και τους λόγους διαφωνίας του σχετικά με την παραχώρηση του δικτύου ύδρευσης στην ΕΥΔΑΠ, 
  • αναφέρεται στα ανταποδοτικά τέλη, 
  • τις ύποπτες συμφωνίες κάτω από το τραπέζι  των εμπλεκομένων μερών, 
  • για τα άδυτα του δημοτικού τμήματος  για τους Αλλοδαπούς, 
  • την βιομηχανία χορήγησης πλαστών  ή παράνομων βεβαιώσεις της περιόδου  2012,
  • για την διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και ναρκωτικών έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο  και 
  • για τις άδειες της Λαϊκής Αγοράς.
-/-
Ηχητικό Νο 3  42λ& 25δ εδώ
Εδώ ο κ. Αστράκος  συνεχίζει με καταιγιστικό τρόπο να περιγράφει τις «Αλήθειες και τα Ψέματα»:
  • για τα όμβρια, να δηλώνει απερίφραστα ότι αυτό είναι έργο μελέτη και μερική υλοποίηση από πρώην δήμαρχο Σ. Σοφρά, 
  • ότι η αποχέτευση των Αμπελακίων είναι  έργο του πρώην δήμαρχου Μ. Τραυλού  και  
  • ότι η αποχέτευση Αιαντείου  είναι μελέτη  της παρούσας δημοτικής αρχής.
  • περιγράφει τον τρόπο εξευτελιστικό τρόπο πρόσληψης των ανέργων, 
  • ζητά να γίνει έρευνα για τα έργα και τις ημέρες του Λιμενικού Ταμείου, 
  • μιλάει για την αδράνεια του μνημονιακού Τσαβαρή στην απομάκρυνση των δημόσιων υπηρεσιών από την Σαλαμίνα,
  • αναφέρεται σε άγνωστη στο κοινό δίωξη σε βαθμό κακουργήματος του κ. Τσαβαρή  και άλλων 4-5 δημοτικών συμβούλων από τον εισαγγελέα  για αξιόποινες πράξεις  επί δημαρχίας Ε. Αγαπίου, και τελειώνει την συνέντευξη ποταμό 
  • με την δήλωση ότι θα ανακοινώσει εντός της τρέχουσας εβδομάδος την τελική του απόφαση για τις επερχόμενες εκλογές.
////////
σ.δ
Σας παραθέτουμε τα παραπάνω ηχητικά ντοκουμέντα με μοναδικό σκοπό την έγκαιρη και έγκυρη  ενημέρωση σας. Και όπως πάντα θα προσθέσουμε πως η κρίση  για τα παραπάνω  καταγγελλόμενα  είναι δική σας.


20 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ
ΕΝΩ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΤΟΤΕ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ,ΚΑΙ ΣΤΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ,ΚΑΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΗ ,ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΑΠΟΨΕ,ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΣΗ,ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΕ Α.............Α ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΦΑΓΕΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΟΥ ΕΜΕΙΝΕ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΟΥ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΛΑΚΟΝΟΣΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΤΣΗ ΙΩΑΝΝΗ

Απάντηση

Anonymous said... Best Blogger Tips

Αργησες Βαγγελακι νομιζω θα παρεις τον ΠΟΥΛΟ.διοτι τα λεφτα τα πηραν αλλοι για κομμωτηρια,για βαφες,για φιεστες νομιζω αργησες πολυ. Αλλωστε ο Μηνας ειναι ανδρας και πιστευω οτι θα κρατησει τον λογο του ,που δεν ηθελε ουτε το ονομα σου να ακουει.
ΒΕΒΑΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΗ Μπορει να πουλησει και την ψυχη του ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ προκυμενου να βγει η Συζυγος του ,

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΟ ΠΑΝΩ. ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ,ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ,ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΔΡΑ.,ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΒΡΕ ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ ΑΣΤΡΑΚΟ .ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΟΓΙΑ ΛΙΓΟΥΡΙ Ε ΛΙΓΟΥΡΙ

Απάντηση

Anonymous said... Best Blogger Tips

Μπράβο στον διαχειριστή.
Ας πάρει αμπάριζα η αντιπολίτευση να συνεχίσει τις καταγγελίες του αστράκου. Έρευνα, δημοσιότητα, προσφυγές.

Μεγάλο ερώτημα και βαρύ πειθαρχικό παράπτωμα είναι το σκοτάδι γύρω απ' τα ανταποδοτικά τέλη.
1. Πόσα εισπράχθηκαν από το νερό, σε ποιους κωδικούς πήγαν και γιατί δεν πληρώθηκε η ΕΥΔΑΠ. Με ποιο δικαίωμα χρησιμοποιήθηκαν (αν χρησιμοποιήθηκαν για άλλους σκοπούς.
2. Πόσα εισπράχθηκαν από εντάξεις στο σχέδιο, σε ποιους κωδικούς πήγαν, και γιατί οι μηχανικοί διεκδικούν τα λεφτά τους με δικαστικές προσφυγές.
3. Πόσα εισπράχθηκαν από τέλη ρύπανσης, και κοινόχρηστων χώρων από ναυπηγεία, ΟΛΠ, Ρεβυθούσα και σε ποιους κωδικούς πήγαν..

Anonymous said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said... Best Blogger Tips

Τι να παρακολουθείς τούρκικα, τι δημαρχιακές, το κακό είναι ότι κρίνεται η τύχη του νησιού απ' αυτούς. Ελπίζω η νέα δήμαρχος να καθαρίσει την κόπρο των προηγούμενων και ν' αποδοθούν ευθύνες.
Κι' από μένα συγχαρητήρια γιά την παρουσίαση.

Anonymous said... Best Blogger Tips

οι παράνομες βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς δεν είναι μόνο για το 2012, είναι από το 2007 μέχρι τον Οκτώβριο πέρσι που έγινε "εκκαθάριση" του αρχείου. Οι πλαστές βεβαιώσεις είναι εκατοντάδες μέχρι χιλιάδες, κανείς δεν ξέρει. Κάθε μία πλαστή βεβαίωση στοίχιζε ένα χιλιάρικο και κάθε ετήσια ανανέωση πάνω από 300 ευρώ.
Ο δήμαρχος οφείλει να απαντήσει πόσες μαϊμού βεβαιώσεις ξεσκαρτάρισε, ποιοί ήταν υπεύθυνοι και πώς τιμωρήθηκαν.
Σήμερα, οι δύστυχοι αλλοδαποί που πλήρωσαν για μαϊμού χαρτιά, πάνε στο δημαρχείο, τους δείχνουν το χαρτί που έχουν χρυσοπληρώσει και τους λένε ότι δεν έχει καμία αξία.
Μα έχει σφραγίδες, πρωτόκολλα και υπογραφές, πώς γίνεται να μην ισχύει. Και όμως είναι ένα κωλόχαρτο. Καλό θα είναι ο Αστράκος που αν μη τι άλλο είναι τίμιος να πάει και να το ψάξει. Και να του εξηγήσουν γιατί ένα χαρτί με όλες τις σφραγίδες και τις υπογραφές είναι παράνομο.

Παιδιά τα πράγματα είναι σοβαρά. Να μην αφήσουμε τα λαμόγια να μας ξανακάτσουν στο σβέρκο. Η αντιπολίτευση, οι δημοσιογράφοι και όσοι μπορούν, να αναδείξουν τις ατέλειωτες παρανομίες των αρπακτικών..
Να μάθει ο κόσμος ποιοι μας κυβερνάνε.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Eίδες τι καλά που συνεργάζονται όλοι όταν είναι να στήσουνε μιά μηχανή;

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΣΤΗ.ΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ,ΠΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΞΟΔΑ ,ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕ ΝΑΙ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ Ι ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΡΤΟΥΖΟΥ,ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΑΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΣΕ Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΗΡ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΗΡΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΣΥ ΒΑΓΓΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ ΕΣΥ ΒΑΓΓΕΛΑΚΙ ΕΧΘΕΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΕΙΣ.ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΙ ΕΙΧΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΤΟΤΕ.ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΠΟΝΑΣ ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΟΥ

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ,ΘΑ ΕΚΟΒΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΙΜΟΥ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΕΙΑ.
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΝ ΑΡΙΜΘΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΝΗΡ ΕΙΝΑΙ.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ανώνυμος3/2/14 11:54
Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΤΟΥ.ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ Ο ΤΣΑΒΑΡΗΣ (Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ) ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΖΑΒΑΡΗ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜ.ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΙΑΝΤΕΙΟΥ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ,ΣΤΟΝ ΑΝΑΚΡΙΤΗ.ΣΤΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ. Ε Ο ΜΠΟΥΤΣΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΗ.ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ. ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ.

Anonymous said... Best Blogger Tips


Για τους Αλλοδαπούς και για την βιομηχανία χορήγησης πλαστών ή παράνομων βεβαιώσεων της περιόδου 2012, δεν ήταν υπεύθυνος ο κύριος Καπετανάκης κύριε Αστράκο .Η εμπάθεια και το μίσος που τρέφεις για το πρόσωπο του δεν σε αφήνουν ούτε μια αλήθεια να πεις .

Anonymous said... Best Blogger Tips

1. Οι παράνομες βεβαιώσεις ξεκινάνε από το 2007 και μετά. Τα τελευταία δύο χρόνια το είχανε παραξεσκίσει. Τρώγανε με εκατό μασέλες και μη μου πείτε ότι ο αρχηγός δεν ήξερε, γιατί είχε γίνει βούκινο και ερχόντουσαν απ' όλη την Ελλάδα να βγάλουν πλαστά χαρτιά απ' το δήμο Σαλαμίνας.
Αν ο δήμαρχος ήταν καθαρός θα ανακοίνωνε πόσες μαϊμού βεβαιώσεις βρήκε, ποιος έκανε την κομπίνα και πώς τον τιμώρησε.. Άκουσε τίποτα κανείς?? Θα έπρεπε να πάει αλυσσοδεμένος μέσα γιατί η νομιμοποίηση παράνομων αλλοδαπών είναι βαρύ παράπτωμα και προβλέπεται απ' τον Καλλικράτη.
Ελπίζουμε να το αναδείξει η αντιπολίτευση.

2. Για κάποιους που γράφουν με το μεροκάματο αρλούμπες, υπενθυμίζω ότι ο Αστράκος μίλησε για μαϊμού τιμολόγια που δεν τα δίνει ο δήμαρχος και για μαϊμού έργα που δεν επιτρέπει να ελεγχθούν για να διαπιστωθούν αν οι μαϊμουδιές τους. Μόλις ελευθερωθεί η Σαλαμίνα από τα λαμόγια θα γίνουν έλεγχοι και θα βγει πολύ σκατό στον αφρό.

3. Για την "παλλικαριά" του Μπούτση, όντως θέλει μεγάλο θάρος να σκύψεις για το σαπούνι σε αυτόν που ονόμαζες Γκέμπελς και να να κάνεις τις ροχάλες σου γλυφιτζούρια..
Εμετός.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΣΝΟΜΠΑΡΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΛΙΑΠΗΣ - ΔΕΝ ΠΑΡΕΣΤΗ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ....

τι μου θυμίζει τι μου θυμίζει.....

Anonymous said... Best Blogger Tips

Την πίτα του έκοψε και ο “Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ” Σαλαμίνας




Με πολύ μεγάλη επιτυχία έκοψε σήμερα το απόγευμα την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του και ο Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ όπου και παρευρέθη ένα μεγάλο πλήθος οπαδών, γονέων και αθλητών.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης, ο δήμαρχος της Σαλαμίνας κ Γιάννης Τσαβαρής με την πρόεδρο του ΚΑΙΠΟΠ κκα Μαρία Μίχα, ως και από την αντιπολίτευση ο κ Σπύρος Σοφράς με το επιτελείο του καθώς και η κα Ρούλα Νάννου με υποψηφίους του συνδυασμού της η οποία στην σύντομη ομιλία της υποσχέθηκε ότι σαν δήμαρχος Σαλαμίνας όταν εκλεγεί τον Μάιο θα σταθεί και θα δώσει ιδιαίτερο βάρος στον τοπικό αθλητισμό κι όχι στην σημερινή εγκατάληψη της παρούσης δημοτικής αρχής....

Ο πρόεδρος του Α.Ο. κ Κώστας Γκιόκας, στον σύντομο χαιρετισμό του και αφού ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους έκανε σύντομη αναφορά στο έργο της παρούσης διοίκησης στον χρόνο που πέρασε προς ενημέρωση των μελών του Α.Ο. ΤΕΛΑΜΩΝΑ.
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αθλητικό οργανισμό και καλή δύναμη στους αθλητές και στην διοίκηση για συνέχιση του έργου τους προς όφελος του τόπου και της νεολαίας μας.
Αναρτήθηκε από ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ στις 11:03 μ.μ.
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
BlogThis!
Μοιραστείτε το στο Twitter
Μοιραστείτε το στο Facebook

1 σχόλιο:
Ανώνυμος είπε...
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑΣ Κ.ΝΑΝΝΟΥ ΡΟΥΛΑΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΤΗΣ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΤΕΛΑΜΩΝΑ;
ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙΠΟΠ ΜΠΡΑΒΟ ΚΚΑ ΜΙΧΑ ΜΑΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
4 Φεβρουαρίου

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΕ; ΠΟΙΑ ΑΦΙΣΑ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.

Απάντηση

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΠΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΙΛΕ; ΠΟΙΑ ΑΦΙΣΑ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.

Απάντηση

Anonymous said... Best Blogger Tips

"ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΟΥΣΤΗ"
αγαπητέ κύριε 5:55 ξέρεις τι λένε γιά την λανθάνουσα γλώσσα;

Anonymous said... Best Blogger Tips

πηγαινε φιλε στη δημοτικη καραμουζα γιατι δεν εβγαινε η αφισα στην επικολληση

5 Φεβρουαρίου 2014 - 2:53 μ.μ.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Χαιρομε που διαβαζεις λεξη ,λεξη για να δεις την παραλειψη,και επειδη γνωριζω τη γλωσσα λανθανουσα
ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΛΕΝΕ ΚΑΚΙΟΥΛΕΣ