ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

06/01/2015

Οι (δια)...Σώστες μας !! Μουσική υπόκρουση Γ. Μηλιώκας ..Να δείς που κάποτε ...!!


Αντώνιος ο Μέγας: 
Θυμάστε; στα 10 χρόνια πολιτικής απραξίας του, περνούσε το χρόνο του κοιτάζοντας τους «λευκούς τοίχους και τα ταβάνια του σπιτιού του» όπως ο ίδιος αποκαλούσε το χώρο στον οποίο ζούσε τότε αυτή την περιπέτεια.
Όπως και να έχει, εκεί θα μπορεί να συνομιλεί απερίσπαστος και τώρα και ίσως να καταλάβει ακριβώς τι πήγε λάθος.


Τσίπρας (Παπανδρέου ο νεότερος):
Το πραγματικό του ταλέντο είναι οι μιμήσεις της οικογένειας Παπανδρέου και συνεπώς θα συνεχίσει να το κάνει. Είναι το μόνο πράγμα που ξέρει να κάνει καλά. Έτσι μετά τον Γεώργιο τον οποίο μιμήθηκε κηρύσσοντας τον ανένδοτο  αγώνα, μιμείται τώρα με μεγάλη επιτυχία, είναι αλήθεια, μέχρι και τον τρόπο ομιλίας του Αντρέα.

 
Ευάγγελος (Βοναπάρτης):
Ο άνθρωπος ο οποίος θυσιάζεται εδώ και χρόνια, αναλαμβάνοντας υπουργεία, αντιπροεδρίες κυβέρνησης και γενικά κάνοντας διάφορες τέτοιες μεγάλες θυσίες που δυστυχώς δεν πολυσυγκίνησαν τους άκαρδους Έλληνες.
Αυτός, μάλλον θα γράψει την αυτοβιογραφία του με τίτλο «ΕΓΩ» και με εξώφυλλο τον γνωστό πίνακα του Βοναπάρτη που τον απεικονίζει λίγο πριν τη μάχη του Βατερλό.


Κυρ Φώτης:
Ο ηγέτης της ανανεωτικής αριστεράς, λέγεται και θα μείνει «ανανεωτική» επειδή κάθε τόσο κάνει reset, και φέρεται σα να μην έχει παρελθόν


 
Καμμένος Πάνος:
Ο ίδιος φαίνεται να πιστεύει πως θα είναι ο εγγυητής της κυβέρνησης.


Βλαδίμηρος Κουτσούμπας:
Ο ηγέτης του Κομμουνιστικού Κόμματος που σκοπεύει να αλλάξει πολλά. Έχει καταλάβει πως οι καιροί έχουν αλλάξει κι αν δεν τους ακολουθήσεις κινδυνεύεις να εξαφανιστείς. Γι’ αυτό θα αντικαταστήσει τα ημερολόγια του Περισσού που έχουν κολλήσει στο 1917 με νέα υπερσύγχρονα ημερολόγια του 1925.

Γεώργιος Α. Παπανδρέου (GAP):
Ο ηγέτης της σοσιαλιστικής διεθνούς, έφτιαξε καινούργιο μαγαζί.. συγνώμη.. κόμμα, και το ονόμασε  ΚΙ(Ν)ΔΗ(Ν)ΣΟ(Σ),  και ελπίζω να μπει στη βουλή, γιατί  είναι κρίμα να λείπει ένας άνθρωπος που διαθέτει το σπάνιο ταλέντο να προκαλεί το γέλιο ακόμα και χωρίς να ανοίξει το στόμα του. Αν δεν τα καταφέρει, θα ασχοληθεί κι αυτός με τη συγγραφή των βιβλίων επαναστατικού προβληματισμού όπως για παράδειγμα «Το κανό μου κι Εγώ», «Το μόνο που Έχουν να χάσουν οι Ποδηλάτες είναι οι Αλυσίδες τους» κλπ κλπ.

Σταύρος (Ο παράξενος Ταξιδιώτης των ΜΜΕ):
Ο άνθρωπος που παίρνοντας παράδειγμα από τους νέους του καιρού μας, κατάλαβε πως αν θέλεις να κάνεις πραγματική επιτυχία ο καλύτερος τρόπος είναι να σε φωνάζουν με το μικρό σου όνομα και να κουβαλάς τις ιδέες σου στην πλάτη μέσα σε ένα σακίδιο.
Να σώσει, και αυτός, την Ελλάδα παρέα με τον Λυκούδη θέλει.

Μιχαλολιάκος (Μαίανδρος):
Άσε, δεν θα πάρω….…. μου είναι αδύνατον να κάνω εκατό pushups στην ηλικία μου, προτιμώ  το ....... σκάσε και κολύμπα.


3 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΤΗΝ 00:01 ΤΗΣ 01/01/2015 ΚΑΤΕΠΛΕΥΣΕ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΠΑΛΟΥΚΙΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Ε/Γ - Ο/Γ ΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ "ΠΕΡΑΜΑ - ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ".
ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟ Ε/Γ - Ο/Γ "ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ Μ." Ν.Π. 10942 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ Ε/Γ - Ο/Γ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ.
Η ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΥΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟ ΤΟΥ, κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Παναγιώτη, ΤΟΝ ΘΥΡΕΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.
Αναρτήθηκε από SALAMINA-PRESS στις 14:05
10 σχόλια:

Ανώνυμος5/1/15 14:48
Καλή χρονιά και καλές θάλασσες!!!

Απάντηση

Ανώνυμος5/1/15 17:16
Υ[ΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΛΟΙΟ ;;;;;;;;;ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΙΓΟΥΡΕΣ .ΝΑ ΔΙΝΑΜΕ ΑΥΤΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΤΕ ΘΥΡΕΟ ΕΑΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΑΤΛΑΝΤΙΚ. ΕΔΩ ΕΣΕΙΣ ΔΙΝΕΤΕ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.??????????

Απάντηση

Ανώνυμος5/1/15 19:20
Πσσσσσσ.Κοπή πίτας κάνανε; Λόγο βγάλανε; Όλα για το θεαθήναι.

Απάντηση

Ανώνυμος5/1/15 19:46
ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΑ.χαχαχαχαχα!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ!

Απάντηση
Απαντήσεις

Ανώνυμος5/1/15 21:41
Φεριμποτατζής είσαι;;

Απάντηση

Ανώνυμος5/1/15 23:11
ρε χαλαρωστε επιτελουσ ελεοσ
καθε χρονο γινετε αυτο
κ τι σχεσει εχει το αντλαντικ με αυτο.
αντε που παντα κατι σασ τρωει..
εργαζομενα ατομα ειναι κ οχι πλοιοκτητεσ
καλεσ θαλασσεσ σε ολουσ τουσ ναυτικουσ μασ

Απάντηση

Ανώνυμος6/1/15 08:44
καλημερα john john

Απάντηση

Ανώνυμος6/1/15 14:20
Α ΡΕ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟς ΑΠΟ ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΣ ΤΡΙΕΤΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ; ΕΓΙΝΕΣ ΝΑΥΑΡΧΟΣ! ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟ.Ι.ΣΤΑΜΕΝΗ, ΠΟΥ ΠΙΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ. ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΩΦΟΡΙΑΤΖΗ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ - ΠΑΛΟΥΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ. ΓΙΑΤΙ, ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ; ΣΤΑΘΜΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Απάντηση
Απαντήσεις

Ανώνυμος6/1/15 15:44
Ζηλεύουμε???

Απάντηση

Ανώνυμος7/1/15 13:19
ΟΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΙ ΠΛΑΚΚΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ;;;;; ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ!!!!! ΟΥΑ ΟΥ!!

Anonymous said... Best Blogger Tips

Τώρα που θα υπάρξει στάση πληρωμών και οι υπάλληλοι θα μείνουν απλήρωτοι από το ξάφρισμα του Ταμείου και ο Δήμος θα μπεί σε Πρόγραμμα εξυγίανσης, θα σου πω εγώ πόσο θα πάει το ....μαλί.
Το ταληράκι στα δημοτικά τέλη θα σου φαίνεται ... πενταροδεκάρα.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ανώνυμος8/1/15 09:34
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Τροποποιεί την ημερομηνία έναρξης της παραχώρησης του ιδιαίτερου
δικαιώματος χρήσης χώρου στον Παπαδημητρίου Ισίδωρο επί της πλατείας
Ηρώων για την τοποθέτηση ενός ΚΑΡΟΥΖΕΛ από 15-12-2014 που ήταν
σε 27-11-2014.
Κατά τα λοιπά παραμένει σε ισχύ η υπ’ αριθ. 146/2014 απόφαση
Δ.Σ.

Παιζει κανενα ρολο η αλλαγη ημερομηνιας;;;;;;;; αφου δωρεα ειναι η παραχωρηση.και δωρεα και συμμετοχη του κοσμου!!!! τι ρολο παιζει η ημερομηνια ;;;;;;;;; αυτο πιστευω θα γινοταν εαν ηταν να παρει χρηματα αυτες τις παρα πανω ημερες. η Μηπως παρει;;;;