ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

12/11/2015

Το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμματος που κυβερνά, στην απεργία κατά της ίδιας της κυβέρνησης και τα γέλια του Τσίπρα με την Μέρκελ!


Το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ, το κόμματος που κυβερνά, στην απεργία κατά της ίδιας της κυβέρνησης, αλλά και τα στιγμιότυπα με το «πηγαδάκι» του Αλέξη Τσίπρα με την Άνγκελα Μέρκελ και τα γέλια τους, φαίνεται ότι αποτέλεσαν νέες πηγές έμπνευσης για τους χρήστες του Διαδικτύου οι οποίοι
επιδόθηκαν την Πέμπτη σε μια ξεκαρδιστική «μάχη»... «τιτιβισμάτων».

Το γεγονός ότι η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε σε απεργία ενάντια στον εαυτό της και την ίδια ώρα ο Έλληνας πρωθυπουργός χασκογελούσε με την Γερμανίδα καγκελάριο στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της ΕΕ στη Μάλτα, αποτέλεσαν έναν «εκρηκτικό» συνδυασμό στα χέρια των χρηστών του γνωστού ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης οι οποίοι με μεγάλες δόσεις χιούμορ αλλά και ειρωνείας σχολίασαν την επικαιρότητα.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ είναι άπληστοι. Έφερε τόσο καλή συμφωνία ο Τσίπρας και αυτοί καλούν τον κόσμο σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας», έγραψε ένα χρήστης, ενώ ένας άλλος «ανέβασε» το εξής σχόλιο στο Twitter: «Το ότι η κυβέρνηση τρολάρει για δεύτερη φορά αυτούς που τη ψήφισαν εμένα με φτιάχνει».










0 σχολια: