ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

19/11/2015

Σύσκεψη μεταξύ ΟΛΠ Α.Ε. και Δήμου Σαλαμίνας...... άλλοτε και τώρα !!!!

Εδώ γελάνε και οι πέτρες Με αφορμή το τελευταίο δελτίο τύπου της Διαπαραταξιακής Επιτροπής του Δήμου Σαλαμίνας για την εξαίρεση της Κυνόσουρας από την παραχώρηση της ΟΛΠ προς το ΤΑΙΠΕΔ, πως τάχα «Νενικήκαμεν... Νίκη Μεγάλη» .... μου ήρθαν στο νου παλιές Θλιβερές ιστορίες ... που διηγώντας τες να κλαις!!! 

Σας θυμίζω  την ανακοίνωση της ΟΛΠ Α.Ε.  τότε που τα 2500 χρόνια από την Ναυμαχία γιορτάζονταν το 2020.

Πειραιάς, 18.07.2012
                                                                                                                                           
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

         Τη σύμφωνη γνώμη τους εξέφρασαν ο Δήμος Σαλαμίνας και ο ΟΛΠ Α.Ε. για :


α) την άμεση σύγκληση, υπό τον συντονισμό και ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής, σύσκεψης για τη δημιουργία Φορέα Ειδικού Σκοπού κατά το πρότυπο του «Αθήνα 2004» για τον εορτασμό των 2.500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας το 2020. (το διαβάσατε καλά,
κ. πρώην Δήμαρχε;  το 2020 γράφει , έτσι λέγατε στην αρχή μετά το αλλάξατε για το 2021...εντάξει  ???)
β) την έναρξη των διαδικασιών παραχώρησης του χώρου της Κυνόσουρας για τη δημιουργία πολιτιστικού και αρχαιολογικού πάρκου και ( άσε καλύτερα, να μας παραχωρήσετε το νησί των τρελών, χορτάσαμε από παραχωρήσεις !!!!)
γ) την ολοκλήρωση εντός του 2012 των περιβαλλοντικών όρων αποκατάστασης της περιοχής Τούρλας. ( είδες  που δεν το πιστεύατε; μας τόλεγε ο μέγας σωτήρας και δεν τον πιστεύατε, ορίστε που η Τούρλα αναβαθμίστηκε και από αρχαιολογικός χώρος έγινε πλατεία με φάτσα κάρτα το σκατοδοχείο της Αττικής, τον αρχαιολογικό χώρο της Ψυτάλλειας, !!!!είδες η ΟΛΠ !!!)
        

Και για να μην ξεχνιώμαστε «Στη σύσκεψη έλαβαν μέρος εκτός από τον πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.Π. Α.Ε. κ. Γιώργο Ανωμερίτη και στελέχη του ΟΛΠ, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κόγιας Νίκος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Παπαθεοχάρης Π., Σπηλιόπουλος Ι. και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μπακαούκας Στάμος».

Και όπως πάντα εδώ οι πηγές μου:
και ο Χάρτης με την ανάπλαση του Τύμβου.... ΕΔΩ.

Κυρία δήμαρχε,

Μη συναγελάζεστε με ηλίθιους, θα σε ρίξουν στο επίπεδό τους και θα σε νικήσουν  με την εμπειρία τους.......



1 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

My partner and I absolutely enjoy your blog and find a lot of your post's to be just what I'm looking for. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this blog. I am hoping the same high-grade site post from you in the upcoming as well. Actually your masterly writing abilities has encouraged me to get my own site now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your article is excellent example of it. When I am not searching the internet for this I am usually checking out [url=http://www.elitesportsadvisor.com/about-us/]sports live odds[/url]