ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

28/12/2010

«ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ή ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ; »

ΚΑΘΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Απομένουν μόλις λίγα εικοσιτετράωρα πριν αφήσουμε πίσω μας μια δύσκολη χρονιά για να συναντήσουμε μια καινούργια, ακόμα δυσκολότερη και περισσότερο επικίνδυνη.
Το 2010 δοκιμάστηκαν οι ανοχές μας.

Η χρονιά που φεύγει δεν ήταν παρά ένα «τεστ» προσαρμογής σ’ ένα πλαίσιο που έρχεται να ανατρέψει αρχές και αξίες πάνω στις οποίες οικοδομήθηκε η Δημοκρατία και ο πολιτισμός.
Το 2011 πιστεύω ότι θα δοκιμαστούν οι αντοχές μας σε όλα τα επίπεδα πέραν του οικονομικού, όπου αν και σοβαρό και καθοριστικό για τη συνέχεια, θα τολμούσα να πω ότι θα λειτουργήσει και αποπροσανατολιστικά σε σχέση με άλλα σοβαρά θέματα, όπως το εθνικό το κοινωνικό το υπαρξιακό μας.
Έρχεται να ανατρέψει την οικουμενικότητα του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης και να οδηγήσει την Ελλάδα και την Ευρώπη σε μια μορφή εθνικιστικής ψύχωσης.
Σε όλη την Ευρώπη οι λαοί προσπαθούν να βρουν απάντηση στη φτώχεια....
Οι πολιτικές ηγεσίες δεν μπορούν να αλλάξουν προσανατολισμό..... κι αν συνεχίσουν να λειτουργούν ως εντολείς των τραπεζών είναι βέβαιο ότι θα δώσουν χώρο να εισχωρήσουν συνομιλητές που αργά ή γρήγορα θα επιβάλλουν ακραίες απόψεις.
Μπορούν οι σημερινοί πολιτικοί ηγέτες να δώσουν απάντηση σε όλα αυτά; μια απάντηση που να μη εξαντλείται σε ρητορικές που δεν πείθουν ούτε καν τα οργανωμένα στελέχη των κομμάτων τους; 
Τα σχόλια και τα λόγια - είναι περιττά.....
Το παραπάνω κείμενο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών τα λέει όλα.
Και Το ερώτημα είναι,  μπορούν να μας απαντήσουν με εθνική εξωστρέφεια και πολιτικό ρεαλισμό, με κοινωνική ευαισθησία, κυρίως με σοβαρότητα και συναίσθηση της ευθύνης τους,
Γιατί στο όνομα της εξυγίανσης της Εθνικής οικονομίας εκχωρούνται ή ξεπουλιούνται τα πάντα.

Ξεπουλιέται λοιπόν η δημόσια περιουσία ; Πωλείται η Πατρίδα;
Αιχμάλωτοι των δικών τους επιλογών, οι μόνοι υπεύθυνοι, αφού πρώτα χρεοκόπησαν τις εταιρείες κοινής ωφέλειας με τις επιλογές τους, απαξιωμένες και αφελληνισμένες τις παραχωρούν σε χέρια ιδιωτών, ελλήνων και ξένων, κι αφού φτάσουμε να τις ξεπουλήσουμε σχεδόν όλες,.... μετά τι;
Θα ακολουθήσει το ξεπούλημα της Ελληνικής γης ;
Αποκρατικοποιήσεις λοιπόν !! να πως μας τις περιγράφουν τα κανάλια [ Κλικ ΕΔΩ.]
και για το πώς μας έφτασαν σ’ αυτό το σημείο, να βρίσκεται δηλαδή η οικονομία μας χειροπόδαρα δεμένη , στα γεράκια του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος, δείτε το βίντεο που ακολουθεί.


0 σχολια: