ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

09/03/2011

ΤΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Ο Γ. Παπανδρέου δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα επιβεβαιωνόταν τόσο σύντομα η πρόβλεψη που έκανε τον Ιούνιο του 2008 όταν έλεγε  «οι πολίτες, βλέποντας το φαγοπότι των πολιτικών, θα τους πάρουν με τις πέτρες» 
Πηγή:( Κυριακάτικη Ελυθεροτυπία, 9 Μαίου 2010)
Εκφράστηκε τότε σε τρίτο πρόσωπο είτε γιατί πίστευε ότι δεν θα υπήρχαν ως συνδαιτυμόνες σ’ αυτό το μεγάλο φαγοπότι μέλη από την δική του παράταξη  είτε γιατί σ’ αυτή την διεφθαρμένη χώρα (οπως ο ίδιος έλεγε) κανείς δεν θα είχε τα θάρρος να τους πάρει με τις πέτρες.
Μέγα λάθος για πολιτικό.
Η λαϊκή οργή, δεν κάνει διακρίσεις ακόμη κι αν έχει απέναντί της κορυφαία πολιτικά πρόσωπα.
Ο « Ιός της Αποδοκιμασίας » κατά των πολιτικών εξαπλώνεται επικίνδυνα στη χώρα μας, και εν όψει της 4ης αναθεώρησης του Μνημονίου ανησυχώ ότι θα πάρει εκρηκτικές διαστάσεις, ίσως και διαστάσεις επιδημίας.
Το γιουχάισμα ενός πολιτικού περνάει επιδερμικά στο υποσυνείδητο μας ανάλογα με την ένταση το ύφος και το πώς μας το σερβίρουν τα ΜΜΕ, όταν όμως βάλεις όλα τα γιουχαίσματα σε χρονολογική σειρά …..ε!!! τότε τα πράγματα αλλάζουν, έχουν την δική τους αξία, την δική τους σημειολογία.

Δεν επικροτούμε βέβαια τέτοιου είδους αντιδράσεις, αλλά και δεν μπορούμε να τις αφήσουμε ασχολίαστες. 
Θα σας γυρίσω πίσω στο χρόνο, θα σας θυμίσω γιουχαΐσματα κατά των πολιτικών όλων των πολιτικών αποχρώσεων ……….
Διαβάστε, θυμηθείτε, αναζητείστε τα αίτια και .....αξιολογήστετα τα.

Α Π A Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο 
Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ
Διαδηλωτές αντιλήφτηκαν επί της οδού Πανεπιστημίου να κινείται πεζός ο πρώην υπουργός της Ν.Δ κ. Κωστής Χατζηδάκης. 
Αφού τον αποδοκίμασαν έντονα,  άρχισαν να του φωνάζουν διάφορα συνθήματα. Κάποιοι θερμόαιμοι τον προπηλάκισαν και του πέταξαν διάφορα αντικείμενα με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν (ευτυχώς)ελαφρά στο πρόσωπο. (βλ. Video ).  





Ρ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
 



Στο ΙΚΑ της Νέας Ιωνίας.
Ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι ξέσπασαν όταν εμφανίστηκε μπροστά τους ο διοικητής του ΙΚΑ. (βλ. βίντεο) κι αυτός; …. στον κόσμο του !!.









Χ. ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ 

Στο κέντρο της Αθήνας στη διάρκεια της μηχανοκίνητης … πορείας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, διαδηλωτές, που είχαν αποκλείσει το πολιτικό γραφείο του Δ. Ρέππα, αναγνώρισαν τον… πρώην υπουργό των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ που εκείνη τη στιγμή έτυχε να περνά από το σημείο ….του τα έψαλαν ένα χεράκι.








Π. ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ

Δεν γλίτωσε τα γιαούρτια ούτε ο Πάνος Μπεγλίτης  (15-2-2011), σε επεισοδιακή  εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΑΒ. 
Οι εργαζόμενοι υποδέχθηκαν τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας με γιαούρτια και μπουκάλια.
 




 

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 
 
Φοιτητές αποδοκίμασαν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στη Γερμανία (βλ. Video). 







 
Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ 

Και δεύτερο φραστικό επεισόδιο στο εξωτερικό, αυτό του αντιπροέδρου της κυβέρνησης κ. Πάγκαλου στο Παρίσι. (βλ. video) 

Δεν φταίει μάλλον αυτός, τα γονίδια του είναι υπεύθυνα.






Α. ΑΛΑΒΑΝΟΣ 
 


Επίθεση με γιαούρτι  και στον « εκατομμυριούχο σοσιαλιστή των βορείων προαστίων » κ. Αλαβάνο στον Άγιο Παντελεήμονα (βλ. Video), έτσι τον αποκαλούσαν  οι διαδηλωτές.
 


 

Α. ΤΣΙΠΡΑΣ  

Σε βραδινή του έξοδο... δέχτηκε φραστικό επεισόδιο από άλλο ζευγάρι που παρακολουθούσαν την ελληνική ταινία «Το πέταγμα του κύκνου», σε επεισόδιο σε κεντρικό κινηματογράφο, όταν μεταξύ άλλων ο σύζυγος… είπε προς στην σύζυγο του … «Γιατί θυμώνεις με τη γλώσσα του; Αυτή ξέρει, αυτή μιλάει...». 

Παιδί ακόμα , έχει μπερδέψει το παιδικό ποδηλατάκι με το καλάμι.


Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ  

Αποδοκιμάστηκε έντονα ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης κοντά στο γραφείο του στην Ακαδημίας. (βλ. Video).
Όσο μπόι του λείπει τόσο κορδώνεται, κάτι σαν τον
chef Μαμαλάκη,  chef o ένας….μάγειρας ο άλλος.



Γ. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ 

Πρωταγωνιστής ο πρώην υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης και στο... Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (ΟΠΑ) με εκπροσώπους της φοιτητικής παράταξης ΠΑΣΠ (πρόσκειται στο ΠαΣοΚ) αλλά και παλαιότερα σε ένα από τα πιο άγρια «χάπενινγκ» αποδοκιμασίας που συνέβη στην αλλοδαπή και μάλιστα στη καρδιά του LSA, μια ιστορία που ο ίδιος επιμένει ότι δεν συνέβη ποτέ.
 
Απ’ το πολύ κόρδωμα δεν έβλεπε  ούτε που πατούσε ούτε που πήγαινε .

Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ  

Πριν μερικούς μήνες μια πελάτισσα του αγαπημένου εστιατορίου «Νο 17», όταν είδε τον πρώην πρωθυπουργό να περιποιείται δεόντως μια σφυρίδα ή συναγρίδα, δεν διευκρινίζεται τι ακριβώς ήταν, εφόρμησε στο τραπέζι του και μ ένα «φτού σου! Μόνο να τρως ξέρεις!» ξεσήκωσε τους χαχανίζοντες θαμώνες.

Τον φτύνει όλη η Ελλάδα κι αυτός νομίζει ότι ψιχαλίζει… πέρα βρέχει !!, Ονειρεύεται την επιστροφή του, κάτι σαν το 1974.
 

 

Α. ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ
 
Έγκλειστος για κάνα μισάωρο, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής  Απ. Κακλαμάνη, στο W.C καφετέριας της Στοάς Κοραή, ώσπου να καταφθάσουν τα ΜΑΤ και να εκδιώξουν τους αλαλάζοντες ιθαγενείς που τον πολιορκούσαν.(βλ. Video).






Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ
 
Ο πρώην υπουργός, πατέρας το «ότι Νόμιμο είναι και Ηθικό» κατευθυνόμενος προς το «JK» άκουσε το χιτ των ημερών «Πού είναι τα λεφτά μας , ρε;».
Αλλάζοντας κατεύθυνση προσποιήθηκε ότι δεν ρωτούσαν αυτόν, και χάθηκε στα στενά.






 
Β. ΜΑΓΓΙΝΑΣ 
 
Στο Κολωνάκι και ο Βασ. Μαγγίνας , απολάμβανε αμέριμνος το καφέ του σε στέκι της οδού Κανάρη, όταν ένας πολίτης, που περνούσε εκείνη την ώρα, τον αναγνώρισε και, σταματώντας, του λέει ειρωνικά: "Έχω δύο Πακιστανούς. Να στους φέρω να τους βρεις δουλειά;...".




 



ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
 
Ένα από τα πολλά επεισόδια είναι κι αυτό στα στούντιο της ΕΡΤ, όπου παρέμεινε ταμπουρωμένη για πολλές ώρες, όταν αγανακτισμένοι εκπαιδευτικοί, προσπάθησαν να της μιλήσουν χωρίς να τους επιτραπεί η είσοδος. (Βλ. την εικόνα Δεξιά                       -------------------> 
              





Φ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ
 

Πού να φανταζόταν ο Φ. Σαχινίδης τι τον περίμενε το βράδυ που κατέφυγε στον « Σταυρό του Νότου
»
"Οι υπουργοί της Μέρκελ, θα καταστρέφουν την Ελλάδα»! ούρλιαξε η βεντέτα ο τραγουδιστής . 
Ο υφυπουργός, λουφαγμένος στο τραπέζι, προφανώς αναρωτιόταν τι ήθελε να βγει απ’ το σπίτι του.



 



Α. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

Φέρε πίσω τα λεφτά μας !! Με αυτό το σύνθημα δεκάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν και αποδοκίμασαν τον Άκη Τσαχατζόπουλο έξω από το πανάκριβο σπίτι του στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Ούτε εκεί στο σπίτι του δεν υπάρχει σωτηρία, Ένα μήνα τώρα η μάντρα γύρω απ’ το σπίτι του έχει μετατραπεί σε τείχος των δακρύων και  κ. Τσοχατζόπουλος σπανίως βγαίνει από τη μάντρα. ( βλ. Video )



Κ. ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ
Είχε βγει στη Βαλαωρίτη, ο παλαιός σοσιαλιστής, αρχικά αγνόησε το τσούρμο των νεαρών που τον πήρε στο κατόπι, αλλά στη συνέχεια ήταν δύσκολο να τους αγνοήσει, κυρίως γιατί ένας νεαρός τους πλησίασε υπούλως και τον λάκτισε με φόρα στα οπίσθια! 







Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
 

Στην κηδεία του αστυνομικού Γιάννη Ευαγγελινέλη στο Περιστέρι αποφάσισε να πάει ο Κ. Μητσοτάκης, όμως οι οργισμένοι συγγενείς του νεκρού, που έχασε τη ζωή του από τους ληστές στο Ρέντη, δεν ανέχτηκαν την παρουσία κανενός πολιτικού.
 






Α. ΛΟΒΕΡΔΟΣ
Συνεχίζονται με... αμείωτο ρυθμό οι δημόσιες αποδοκιμασίες στελεχών της κυβέρνησης από πολίτες, διαδηλωτές  κατά την διάρκεια της τελετής αδελφοποίησης  του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου, με το νοσοκομείο της Λεμεσού, του επεφύλαξαν θερμή !!! υποδοχή... διαμαρτυρόμενοι για την κατάσταση της δημόσια υγεία.


Και διερωτάται κανείς ... Θα υπάρξει αποτέλεσμα μ’ αυτή την απαξίωση;
Επαληθεύεται αυτό που λέει ο λαός « Φωνή Λαού Οργή Θεού » ;
Δυστυχώς καθημερινά διαπιστώνεται ότι, 
«  για τους  πολιτικούς, νυν και πρώην , δεν διατίθεται πλέον όχι χλωρό,  αλλά ούτε αποξηραμένο κλαρί » για να σταθούν.
Συναίνεση από τον Λαό να ζητήσετε κ. πρωθυπουργέ κι όχι απο τους πολιτικούς αρχηγούς, απ'αυτούς μόνο συνεννόηση. 


0 σχολια: