ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

08/11/2011

Δεσμευτική επιστολή με πέντε υπογραφές αναμένει η Ευρωζώνη.

Επιστολή με πέντε υπογραφές περιμένει το Eurogroup στο πλαίσιο των γραπτών δεσμεύσεων της ελληνικής πλευράς επί της νέας συμφωνίας στήριξης, προκειμένου για να εκταμιεύσει την έκτη δόση.
Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε, σύμφωνα με πληροφορίες,
κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού Συμβουλίου, ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, οι Ευρωπαίοι εταίροι αναμένουν τις επόμενες ώρες κοινή επιστολή με τις υπογραφές του Γιώργου Παπανδρέου, του Αντώνη Σαμαρά, του νέου πρωθυπουργού, του νέου υπουργού Οικονομικών και του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γιώργου Προβόπουλου, με την οποία θα δεσμεύονται ότι θα υλοποιηθεί η συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου.
Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε, στην κυβέρνηση  δεν έχει τεθεί κανένα άλλο προαπαιτούμενο ή η λήψη άλλων μέτρων για την έκτη δόση. !!!
σ.σ.
Εμείς, πιστοί χαχόλοι, θα τους κάνουμε κόντρα ρελάνς με υπερπροσφορά υπογραφών και δώρων.
Θα τους στείλουμε επί πλέον τις υπογραφές των πρώην πρωθυπουργών και της κ. Θ. Μπακογιάννη, και ως δώρα ....  τον πο@@@ο του Καραϊσκάκη , τα ….φρύδια …. του Καράμπελα  και το ...νι νι της Χάιδω.
Έλεος !!


4 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

Μπράβο φίλε να ‘σαι καλά μας εκφράζεις ΟΛΟΥΣ μας σ’ ευχαριστούμε.
Μ.Λ

Anonymous said... Best Blogger Tips

ο πρόεδρος της Ν.Δ. Α. Σαμαράς, απάντησε με γραπτή του δήλωση οτι:
"Υπάρχει εθνική αξιοπρέπεια. Έχω από καιρού και επανειλημμένα εξηγήσει γιατί, προκειμένου να προστατευτούν η ελληνική οικονομία και το ευρώ έχει γίνει αναπόφευκτη η εφαρμογή των αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου. Τις δηλώσεις αυτές δεν επιτρέπω σε κανέναν να της θέτει σε αμφιβολία"

Anonymous said... Best Blogger Tips

Προσπαθώ να καταλάβω αλλά δεν τα καταφέρνω.
Εαν ο Σαμαράς είναι απατεώνας και δεν τηρήσει τον λόγο του, τότε τι είναι εκείνο που θα τον κάνει να τηρήσει την υπογραφή του ;
Εάν ο Σαμαράς υπογράψει ταπεινωμένος, και στις επόμενες ημέρες εμφανιστεί ένα νεο αντιμνημονιακό κόμμα, και πάρει 40% ερχόμενο πρώτο, τι αξία θα έχει μια τέτοια δέσμευση ;
Ο σκοπός του Ρεν είναι να μας ταπεινώσει.
Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Ολοι αυτοί μερκελ ζαρκοζι ρεν έχουν πίσω τους κόσμο που σε περίπτωση χρεωκοπίας της ελλαδας κάποιοι απο τους ψηφοφόρους τους θα χάσουν τρελά λεφτά και θα εξαγριωθούν τότε θα βγάλει το χαρτί ο ρεν και ο κάθε ρεν, και θα το δείχνει στις τηλεοράσεις με υπότιτλο δεν φταίω εγώ αυτοί είναι απατεώνες.
Αυτή είναι η χρησιμότητα της υπογραφής