ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

14/11/2011

« Συμφέροντα στις Ένοπλες Δυνάμεις ». Αιχμές Μπεγλίτη για την απομάκρυνση του από το ΥΠΕΘΑ


Με όποιον δάσκαλο καθίσεις ... τέτοια γράμματα θα μάθεις.
Με καταγγελίες για συμφέροντα στον ευαίσθητο χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων τα οποία και πολέμησε προέβη ο τέως υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Μπεγλίτης, λέγοντας ότι «έσπασα υποσυστήματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μέσα στο ΥΕΘΑ,
που υπήρχαν από την εποχή Τσοχατζόπουλου μέχρι την εποχή Μεϊμαράκη».
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ, ο τέως υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε ότι « δεν έχουν λυθεί κορυφαία ζητήματα εξοπλιστικών προγραμμάτων από τα υποσυστήματα που λειτουργούν οριζόντια ».  
σ.σ  αποδείξεις και ονόματα θέλουμε κύριε όχι λόγια του αέρα !!
Ήθελα να βάλω πόθεν έσχες για την στρατηγική ηγεσία από το 1996 μέχρι σήμερα και αυτό τους ταρακούνησε, ανώτεροι αξιωματικοί έκαναν παιχνίδι με δημοσιογράφους "delivery boys".
σ.σ Εγώ να δεις τι ήθελα....Το ονοματάκι τους κύριε..... το ονοματάκι τους ??.
Ορισμένοι δημοσιογράφοι έγιναν διαμεσολαβητές συμφερόντων με περιοδικά ιλουστρασιόν. Προσπάθησα όλα αυτά να τα τσακίσω».  
σ.σ. ..αλλά ???? .. τι έγινε . Ονόματα κύριε τέως δεν έχουν.. ??
Επίσης, για τη Νέα πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ έκανε λόγο για «σουρεαλιστικό σχήμα που προκαλεί προβληματισμούς για το μέλλον, και θα προκαλέσει εσωτερικές αντιφάσεις και εκρήξεις»( ??? ), προσθέτοντας ότι «μετά τη λυσσαλέα επίθεση της Ακροδεξιάς βλέπουμε τις προστάτιδες δυνάμεις να σπεύδουν στο ΥΠΕΘΑ για να προστατέψουν τον πελατειακό τους χώρο». (σ.σ.  Η γνωστή καραμέλα ..  Η Δεξιά φταίει. )  
Ο κ. Μπεγλίτης απέρριψε, επίσης, γαλλικά δημοσιεύματα, που θέλουν η αλλαγή στην ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων να σχετίζεται με κυβερνητικά υπονοούμενα περί απειλής για πραξικόπημα, κάνοντας λόγο για γελοιότητες.
Έτερος Καππαδόκης,  Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης λίγες μέρς πρίν,  για το ομόλογο ΤΣΠΕΑΘ δήλωσε: «Το σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων, μέσω των οποίων λεηλατήθηκαν τα χρήματα των Ταμείων, δηλαδή οι κόποι εργαζομένων και συνταξιούχων φέρει τη σφραγίδα της θλιβερής για τον τόπο, δεξιάς διακυβέρνησης της ΝΔ, του κ. Σαμαρά. ο καταλογισμός ευθυνών είναι απαίτηση της κοινωνίας και υποχρέωση της Δικαιοσύνης», και σήμερα απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με την ομιλία του κ. Α. Σαμαρά, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, δήλωσε:
« Η σημερινή ομιλία του αρχηγού της ΝΔ, αποτελεί μνημείο αντιφάσεων.
Ο κ. Σαμαράς, στηρίζει τη νέα κυβέρνηση της χώρας, αλλά χαρακτηρίζει την συμμετοχή της ΝΔ, συμβολική! Μετέχει με κορυφαία στελέχη του κόμματος του στη νέα κυβέρνηση, αλλά δεν συγκυβερνά! Θέλει η κυβέρνηση να πετύχει τους στόχους της αλλά διαφωνεί με την πολιτική της! Ψηφίζει τους όρους της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου, αλλά δεν δέχεται το περιεχόμενο της!
Είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς βρίσκεται σε σύγχυση. Είναι, επιτέλους, ώρα να κατανοήσει ότι πρέπει να ξεφύγει από τις σκοπιμότητες και τον πολιτικό του μικρόκοσμο γιατί προέχει η σωτηρία και το μέλλον της χώρας.
Προς αυτή την κατεύθυνση θα μπορούσε να αντλήσει διδάγματα από τη στάση του Γ. Παπανδρέου ».
σ.σ. ¨Ετσι βλέπουν την Εθνική συνεννόηση και συνεργασία στο ΠΑΣΟΚ ??
Πριν καν πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η νέα κυβέρνηση, άρχισαν το πριόνισμα της καρέκλας!
Λαγοί, άριστοι τεχνίτες στα λαγούμια τις πολιτικής ίντριγκας, την επιστροφή του ΓΑΠ ονειρεύονται,γνωστά τα πισωγυρίσματα και οι κωλοτούμπες τους,!!


0 σχολια: