ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

14/12/2013

Χθές Παρασκευή και 13, «ΔΕΙΣΙΔΑΙΜΟΝΙΑ» με τις Γάτες γενικότερα και όχι ειδικά με τις μαύρες;

Άνθρωποι σπάνε καθρέφτες, χύνουν αλάτι, δεν περνούν κάτω από σκάλες, φτύνουν τον κόρφο τους και απ’ ότι φαίνεται  είναι απεριόριστος ή και ατέλειωτος ο κατάλογος με τις απόκρυφες δεισιδαιμονίες που επηρεάζουν τη συμπεριφορά και την ειρήνη του μυαλού των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Για τους προληπτικούς, καμία μέρα δεν είναι τόσο επικίνδυνη όσο η Παρασκευή και 13 κάθε μήνα. 


Χθες λοιπόν ήταν Παρασκευή και 13, και δεν ανησύχησα καθόλου, γιατί μερικοί που «…και μας αγαπούν» είτε πιστεύουν στις προλήψεις είτε όχι, επίσπευσαν την ομιλία τους κατά 4 ημέρες !!!

Ο συνειρμός αυτός, ήρθε στο νου μου, μετά από την αναφορά τους στη γιορτή της γάτας (εδω), που ανεξάρτητα του χρώματος της, μας κόστισε κάπου 100.000 ευρώ.

Μαύρη γάτα ή άσπρη γάτα… οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας και ημέρας  του μήνα με κόστος εορτής  50.000 εώς 100.000 ευρώ, είναι αρκετό για να μας στείλει …. Και δεν είναι ανάγκη να σπάσουμε καθρέπτη ή να περάσουμε κάτω από σκάλες.

Ευτυχώς, τον ερχόμενο Μάιο, η 13η δεν είναι Παρασκευή, ούτε η ημέρα των εκλογών είναι Παρασκευή, ...... επομένως μην ανησυχείτε,  δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος αναβολής εξ αυτής της αιτίας, αυτό που χρειάζεται προσοχή ...... είναι μόνο στις επιλογές σας !!!!!


2 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ,ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΗ @13
ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ .ΕΙΤΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΤΕ ΤΡΙΤΗ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ,ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ,ΧΡΟΥΣΟΥΖΙΚΕΣ ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑΚΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.

Anonymous said... Best Blogger Tips

KΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΣΕΞΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΕΝ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΒΙΤΣ.