ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

20/12/2013

Μάριος Τραυλός, ο «κομήτης των Σελινίων» …. τελικά δεν επέζησε της πολιτικής καταστροφής !!


Σύμφωνα με αποκλειστική ανακοίνωση του blog  «Ανατροπές» ο Μάριος Τραυλός απεσύρθη από την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου.
Ο «κομήτης των Σελινίων» φαίνεται τελικά ότι επέζησε – μόνο οικονομικά – από το πιο κρίσιμο τεστ της ζωής του.
Και όταν αναφέρομαι σε οικονομικά, δεν εννοώ τίποτε περισσότερο…. παρά μόνο από το υψηλό κόστος του προεκλογικού του αγώνα και των υποχρεώσεως όπως  για παράδειγμα .. οι δηλώσεις του πόθεν έσχες, αν έσχες κλπ κλπ !!!.
Και είναι εντελώς φυσικό επακόλουθο πως μετά την παραίτηση του αρχηγού κανένα άλλο υποψήφιο μέλος του συνδυασμού  «Ενωτικής Κίνησης Σαλαμίνας» Μακρής, Μπούτσης κλπ δεν θα επιζήσει του ραντεβού με την κάλπη τον ερχόμενο Μαΐο, εκτός...... ΑΝ !!.
Είναι ως φαίνεται εθισμός στον συγκεκριμένο πολιτικό να εκπλήσσει άλλοτε ευχάριστα και άλλοτε δυσάρεστα  τους δημότες .
Πολλά τα ερωτήματα που γεννιούνται από αυτή την δήλωση προθέσεως !
Μας έδωσε την εντύπωση  ότι ο τρόπος που θα διεξάγει τον πολιτικό του αγώνα και μέχρι την ημέρα των εκλογών, όχι μόνο με την μηνυτήρια αναφορά του προς τον Εισαγγελέα για πλαστογραφία και άλλα τέτοια ωραία και καλά θα έφερνε τα πάνω κάτω, κοσμογονία στο δημοτικό πολιτικό τοπίο, αλλά και ότι με την επανεμφάνιση του επρόκειτο να διαγράψει μια λαμπρή νέα πορεία μέχρι την τελική νίκη!
Τι ήταν λοιπόν εκείνο που τον υποχρέωσε (αν δεν ήταν ..... συνειδητή  επιλογή) να αποσυρθεί τόσο άκαιρα του αγώνα;
(Κλικ στη Φωτο)
Αναλύοντας τον πίνακα της δημοσκόπησης (βλέπε δίπλα) που διενεργείται από το blog «Salamisnews», δείχνει ότι ο κ. Τραυλός, έξι μήνες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση του Μαΐου, δεν είχε λόγους να αποσυρθεί, αφού περνά στην δεύτερη θέση προτίμησης του εκλογικού σώματος.
Τι ήταν λοιπόν εκείνο που τον φέρνει, με δική του πρωτοβουλία, στην θέση του απολογούμενου από την θέση του κατήγορου, του terminator;
Είναι αδύνατον να δεχτούμε τέτοια λάθη από ένα  έμπειρο πολιτικό όπως ο κ. Τραυλός;
Ελπίζουμε πως στο αμέσως επόμενο διάστημα θα δείξει αν πρόκειται απλώς για διαλυμένα συντρίμμια ή για ένα τμήμα του που  ίσως διασωθεί με την .... «τρίτου τύπου επαφή».
Εμείς πάντως πιστεύουμε ότι τουλάχιστον ένας μικρός πυρήνας του «πολιτικού αυτού μορφώματος» ίσως διασωθεί στο ταξίδι του προς το άγνωστο ...... με «ΒΑΡΚΑ» την Πρωτοβουλία Πολιτών.
Εξαρχής προειδοποιούσε ότι ως κομήτης θα μπορούσε να καταστρέψει με την ακραία θερμοκρασία του  και από τις παλιρροϊκές του δυνάμεις το αντίπαλο πολιτικό πεδίο και ειδικότερα τον σημερινό δήμαρχο.
Διατράνωνε την βεβαιότητά του  ότι ο σημερινός δήμαρχος δεν θα έβγαινε αλώβητος μετά το καυτό ραντεβού του με τον Εισαγγελέα.
Ότι η κατάθεση του θα έπαιρνε γιγάντιες διαστάσεις και πως η έκρηξης θα ήταν ορατή με γυμνό μάτι από κάθε απλό δημότη.
Όλα αυτά απεδείχθησαν και πάλι πομφόλυγες, σαπουνόφουσκες, όπως ακριβώς συνέβη και με τον άλλον αποχωρήσαντα μεγαλόστομο και πολλά υποσχόμενο πρώην αντιδήμαρχο Β. Αστράκο.
Δεν έγινε καμία  «νεκρανάσταση», ο πολιτικός αυτός κομήτης κηρύχθηκε «νεκρός» από την αρχή του περάσματος του από το καυτό τοπίο της εκλογικής αναμέτρησης.
Αγαπητέ Μάριε, λιποτάκτησες του αγώνα, και κρύβεσαι χωρίς να ζητήσεις συγνώμη.


2 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΣΩΣΤΟΣ -ΣΩΣΤΟΣ-ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ,ΘΕΟΧΑΡΗ
ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΠΕ ΠΟΥ ΕΚΘΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ; ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ,ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΙΚΥ,ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΣΤΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΤΙΜΗ; ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ.

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

ΠΑΙΔΑΡΙΩΔΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΤΡΑΥΛΟΥ.

Ως αιτίες της αποχώρησής του, ο κ.Τραυλός προβάλει:
1. Προσωπικούς λόγους και
2. Στο γενικότερο κλίμα πολιτικής απαξίωσης, με ηθικές διαστάσεις, που τον προβληματίζει ιδιαίτερα.
3. Για το μέλλον του συνδυασμού πρότεινε να μετατραπεί σε μια πολιτική ομάδα η οποία στην μάχη κατά του νυν δημάρχου να στηρίξει τον πιο “δυνατό”.
Ενδιαφέρουσα ήταν η θέση του κ.Μακρή, ο οποίος ζήτησε την ανοικτή υποστήριξη του συνδυασμού της κας Νάννου.
(Τελευταία ενημέρωση 5/1/2014)