ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

21/12/2013

« Μείωση Δημοτικής δαπάνης Ηλεκτροφωτισμού Σαλαμίνας, την περίοδο Χριστουγέννων 2013 – Νέου έτους »

(Μ. Παπαγεωργίου)
Δι@ύγεια     ΑΔΑ: ΒΛΓ1Ω1Ε-53Ρ
Aρ. Απόφ ασης : 451 / 2013
  ( 9ον Θέμα  Ημερήσιας Διάταξης)
/////
Η Πρόεδρος εισηγείται το θέμα που περιλαμβάνεται στην ημερήσια διάταξη και αφορά την «- Μείωση Δημοτικής δαπάνης Ηλεκτροφωτισμού την περίοδο Χριστουγέννων 2013 – Νέου έτους , αποτίμηση ωφελείας και ταυτόχρονη ισόποση απόδοσή της, σε συμπολίτες μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας ή και λοιπούς δικαιούχους , κατόπιν αιτήματος του Δ.Σ/λου κ. Παπαγεωργίου Μιχάλη» .


Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο εισηγητής και πρότεινε να μην γίνει εορταστικός φωτισμός των Δημοτικών κτιρίων /χώρων καθώς και των δρόμων (γιρλάντες κ.λ.π. ) την επερχόμενη εορταστική περίοδο και να αποτιμηθεί από τις Τεχνικές Υπηρεσίες (Τμήμα ηλεκτρολόγων) η προσδοκώμενη οικονομική ωφέλεια που θα αποδοθεί ισόποση αξία σε συμπολίτες μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας με μορφή έκτακτης βοήθειας 
Όσο αφορά την κατανομή της έκτακτης βοήθειας , η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου πρέπει να προτείνει στο Δημοτικό Σ/λιο τη μέθοδο απόδοσης με διαφάνεια και αξιοκρατία , ώστε να αποφασίσουμε για τις δράσεις που θα γίνουν. (Μπράβο Μιχάλη !!!)

Ο Δήμαρχος παίρνοντας τον λόγο είπε, ότι είναι δεδομένη η ευαισθησία όλων (!!!) για όσους συνανθρώπους μας σήμερα πλήττονται από την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας και έχει αντίκτυπο κυρίως στα χαμηλά εισοδήματα , όμως η πρόταση του κ. Παπαγεωργίου Μιχάλη που είναι καθόλα αποδεκτή ,δεν μπορεί διαδικαστικά να υλοποιηθεί ως προς το οικονομικό σκέλος. 
(Όχι θα δεχόταν πρόταση από την ελάσσονα αντιπολίτευση !!!)
 

Στη συνέχεια (ο δήμαρχος) προτείνει την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων (26η Δεκεμβρίου 2013) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κοινωνική κρίση να απενεργοποιηθεί ο δημοτικός φωτισμός για μία (1) ώρα από 20.00 έως 21.00,κατόπιν ενημέρωσης των δημοτών. (τι κι' αν βασιλεύσει το σκοτάδι, τι κι' αν σβήσουν η φωτεινοί σηματοδότες, τι κι αν γίνουν και μερικά τροχαία ατυχήματα, πειράζει;  αφού οι δημότες θα φταίνε έτσι κι αλλιώς !!)
 

Ο εισηγητής του θέματος συμφωνεί (!!!! σε καπέλωσε φίλε Μιχάλη και δεν το πήρες χαμπάρι)  με την πρόταση του Δημάρχου και αποσύρει την πρότασή του.
Ακολουθεί διαλογική συζήτηση ...., αφού έλαβε υπόψη του τα ανωτέρω και την πρόταση του Δημάρχου,

Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ε Ι     Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α 
Αποδέχεται την πρόταση του Δημάρχου και την δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων (26η Δεκεμβρίου 2013) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κοινωνική κρίση , να απενεργοποιηθεί ο δημοτικός φωτισμός για μία (1) ώρα από 20.00 έως 21.00 , κατόπιν ενημέρωσης των δημοτών.
//////
 

Μ΄ αυτή την απόφαση συμφώνησες αγαπητέ Μιχάλη, τώρα δες πως κατανόησαν την πρόταση σου και τις ευαισθησίες σου, δες οικονομία, δες την δεδομένη ευαισθησία όλων και ειδικότερα αυτών που επαίρονται τάχα ότι κατανοούν.
 

Σήμερα,  21 Δεκεμβρίου καταμεσήμερο, ώρα 14:00 και η παραλία λουσμένη στο φως, μέσα στο πνεύμα των Χριστουγέννων, στο πνεύμα της διαμαρτυρίας κατά των υπευθύνων της οικονομικής κρίσης.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια,
(Για μεγέθυνση κάνε κλικ σε μια φωτο)
Προσπάθησα να βρω αγγελία γάμου της οικογένειας Καραγκιόζη ... τίποτα !!!
Αν υπήρχε συνεργείο τεχνικών υπηρεσιών, ηλεκτρολόγων του δήμου .... Ούτε !!!
Άσε είπα ..... θα έχουν μεσάνυχτα και η φύση ησυχάζει !!!


2 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΓΙΡΛΑΝΤΕΣ,ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΕΙΠΕ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ
ΔΕΝΕ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΦΩΤΑ ΚΑΘΗΜΑΡΙΝΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΠΥΝ ΜΕΡΑ ΝΥΚΤΑ .ΜΗ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ.ΕΔΩ ΕΛΕΓΑΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟ,ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΡΛΑΝΤΕΣ ΘΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΗΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΑΒΑΝ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ.ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ; ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑΣΕ;ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΙΕ.ΜΟΝΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΦΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΦΩΤΩΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ.

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ Κ.ΘΕΟΧΑΡΗ.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Εγώ δεν είδα να έσβησαν χθές τα φώτα,το είδε κανείς;

Είδες Μιχαλάκη, το περασε από το δημοτικο συμβουλιο και ολοι φύγατε ευχαριστημενοι.

Να σε δω τι θέση θα πάρεις στο δημοτικό συμβούλιο της δευτέρας,και όχι μόνο εσύ αλλά και όσοι ψήφισαν ομόφωνα την πρόταση του δημάρχου, για να δούμε τι θα πούν;
Λένε Μιχαλάκη πως θα προσχωρήσεις στον συνδυασμό του είναι αλήθεια;