ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

11/01/2014

Παραιτήθηκε άλλος ένας αντιδήμαρχος .......Σιγά τα ωά !!!

Ο Παραφύση εναγκαλισμός
Διάβασα την παραίτηση του «αντί»-δημάρχου Γ. Βενετσάνου καθώς και την ανακοίνωση του δημάρχου, και είπα, .... σιγά τα ωά.  
Εεε!!! και ... ο πρώτος είναι η ο τελευταίος ..... «Ρεζιλεύτηκε (Χ@@@@@ε…)η Φατμέ στο Γενί Τζαμί» !!! 
Κι αμέσως αναρωτήθηκα ..για να δούμε αυτός με ποιόν θα πάει;
 

Στην σημερινή πολιτική σκηνή, ποικίλουν οι αντιδράσεις για την εν εξελίξει αν και
προσχεδιασμένη από τους αρχηγούς των πολιτικών παρατάξεων αποδοχή και ενσωμάτωση στους κόλπους τους, των διαφοροποιημένων ή και  παραιτημένων δημοτικών συμβούλων των άλλων συνδυασμών.

Μια συνήθεια  πολιτικά αποδεκτή για εκείνους, για εμάς όμως .... μια «συμμαχία» αποτρόπαια και παράλογη.
Είναι δυνατόν, πρώην πολιτικοί αντίπαλοι, να παραιτούνται και ταυτόχρονα να συνδιαλέγονται με τους μελλοντικούς κατά την άποψη τους νικητές;

Συναγελάζονται ή όχι με εκείνους που μέχρι χθες κατηγορούσαν;

Κι αυτοί του που μέχρι χτες δέχονταν τα πυρά τους πως τους καλωσορίζουν; Δεν τρέχει τίποτα, τι μετράει τελικά, η εντιμότητα, η ευθυκρισία, οι γνώσεις, η επαγγελματική  επιτυχία, η  κοινωνική αποδοχή ή μετράει μόνο το σόι του και πόσες ψήφους μπορεί να εισφέρει στον αρχηγό; Τίποτε άλλο;

Ακούγεται πως ο τάδε, που τον είχε ο νυν και δεν τον στηρίζει πια, παρά τις ψήφους που έλαβε τις τελευταίες εκλογές, παζαρεύει το μόνο πολιτικό του ατού.
Αφού μπορεί να επωφεληθεί οικονομικά, γιατί να μην αλλάξει στρατόπεδο !!

Τι πειράζει ποιόν θα επιλέξει, αρκεί στον μεν να του τα στίξουν γερά, στον δε να κρατηθεί ή να αναρριχηθεί στην εξουσία !!! 

Εδώ βλέπεις την Bonnie και τον Clyde, χέρι-χέρι με τον Don Corleone  να αλληθωρίζουν  στο μοίρασμα της πιάτσας, αυτός θα κάνει την διαφορά !!!.

Να ακούς για μοίρασμα παραλιών και υποσχέσεις προσλήψεων του πατρός του υιού και του σογιού ολόκληρου.

Να ακούς τον φιλόλογο  Όμηρο να προσομοιάζει τον εαυτό του ως τον …..Οδυσσέα, να δηλώνει δυνατός, να κλείνει τα αυτιά του στο τραγούδι των Σειρήνων και την άλλη στιγμή να αλλάζει μορφή, ευάλωτος στα μάγια της Κίρκης.
Άσε θα μου πεις τότε δεν υπήρχε το μετρητό, στην ιστορία υπήρχε ο  Ευρύλοχος!

Λόγια λοιπόν, φούσκες και αέρας κοπανιστός , κ. Αστράκο, η σιωπή σας είναι καθεστωτική, και ιδιοτελής και η βασική αιτία της κοινωνικής απαξίας που τελευταία εισπράττετε ως δημοτικά πρόσωπα.
Δεν είστε πια ο νεανίας της πολιτικής, όπως κακώς τελευταίως σας προσφώνησαν, αλλά ένας απόμαχος της πολιτικής.
Καιρός λοιπόν οι μεταλλασσόμενοι να ακολουθήσουν την δική σας προτροπή, καιρός να πάτε επιτέλους όλοι σπίτια σας.... και δεν είστε ο μόνος !!

Υπάρχουν ή όχι, νέα, επίλεκτα και  άφθαρτα μέλη της κοινωνίας μας που να μπορούν να πλαισιώσουν ένα ηγέτη; 
Γιατί αν υπάρχουν και δεν δέχονται αυτό από μόνο του είναι ένα γεγονός που πρέπει να μας προβληματίσει ιδιαίτερα.


3 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΠΟΣΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΟΥ ΚΟΥ ΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΓΕΛΟΙΕ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΙΜΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΣΥ...Η ΤΣΑΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ Κ ΑΛΛΟΙ 6 ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ..

Anonymous said... Best Blogger Tips

Του ΤΖΑΒΕΣ Έφυγε ένα ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ στέλεχος του, και πήρε έναν επιχειρηματία που τον έχει για το καμάρι του τον [ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ] έτσι για να έχει τον κατάλληλο άνθρωπο όταν θάψει τον συνδυασμό του να του κάνει καλή τιμή ,αλλά όπως όλοι ξέρουμε και [Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ] μάλλον δεν θα το ξέρει ,θα πάρει ότι πήραν και οι άλλοι από τα τρία το ακατάλληλο.

Anonymous said... Best Blogger Tips

; ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΟΦΡΑΣ ΠΡΟΟΘΟΥΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΥΝΕΝΟΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΑΛΙ Ο ΑΣΤΡΑΚΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΣΤΕΤΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΜΠΙΡΙΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΚΟΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΕΜΠΑΤΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ