ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

09/01/2014

«Συγκρότηση Πολιτικών Σχηματισμών με... πολιτικά πτώματα γίνεται; !!!»

Θεέ μου !!! 
Τι θέαμα κι’ αυτό, παραμονές εκλογών, να βλέπεις τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τους εν δυνάμει σωτήρες μας, στην προσπάθειά του να ενταχτούν σε κάποιον πολιτικό σχηματισμό, να επιδίδονται σε ένα...διαγωνισμό «οσφυοκαμψίας», κάτι σαν ένα άτυπο ανοιχτό διαγωνισμό καλλιτεχνικού πατινάζ.
Να βλέπεις λόχου χάρη:


Τον Βαγγέλη Αστράκο, ως άλλος Bowman με διαδοχικά, μονό άξελ ή διπλό τόλουπ να τριγυρνάει σαν σβούρα γύρω από τα πλαστά τιμολόγια και να ψάχνει παρτενέρ.

Τον Όμηρο Παπασάββα (τύφλα να έχει Alexei Yagudin) με τριπλό τόλουπ και τριπλό φλιπ και διαδοχικές πολιτικές χορευτικές φιγούρες να επιδιώκει αν όχι την δεύτερη τουλάχιστον την τελευταία θέση εκλογής.
Μια παρουσία στο βάθρο των νικητών βρε αδερφέ!!.

Τον Θανάση Μακρή, (ο άνθρωπος είναι πασπαρτού, πάει με όλα και με όλους) σε ρόλο Evgeny Plushenkο, με διπλό λουτς ή και με συγκλονιστικό σετ τετραπλό άξελ & τετραπλό τόλουπ, να αλλάζει πολιτικό partner λες και είναι παπούτσια καλλιτεχνικού πατινάζ.

Τον Μάριο Τραυλό, αν και με πτώση, πριν καν αρχίσει ο αγώνας, να επιδιώκει να είναι ..... εντός.. εκτός και επί τα αυτά !.

Τον Γ. Μπίλια, τον Γ. Μπούτση, και μερικούς άλλους, κακέκτυπα του Adrei Loutai, ασήμαντοι μεν .... χρήσιμοι δε,  να επιδίδονται σε καλλιτεχνικά τερτίπια, χορευτικές φιγούρες με μουσική υπόκρουση το "God Father".

Εναλλαγές της μουσικής επένδυσης, από το "God Father" στο «Saturday Night Fever», εντελώς απαραίτητες και αναγκαίες για την επίτευξης του πολιτικού τους στόχου, συνεπικουρούμενοι από έντυπα και  Web Radio ενταγμένα στο Pay Roll τους.

Και όλα αυτά για ένα και μοναδικό σκοπό, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση μιας θέσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, την παραμονή τους έναντι πάσης θυσίας εντός του δημαρχιακού μεγάρου της οδού Αμμοχώστου.

«Ω, παίδες Ελλήνων, ίτε, ελευθερούτε πατρίδ', ελευθερούτε δε παίδας, γυναίκας, θεών τε πατρώων έδη, θήκας τε προγόνων` νυν υπέρ πάντων ...  η εκλογή.
Σπεύσατε η ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής πρώην και νέων καλλιτεχνών δεν έχει κλείσει.

Εννοείται ότι σ’ όλη αυτήν την προεκλογική φαρσοκωμωδία, από ένα μυστηριώδες ηχείο κρυμμένο στον ουρανό της Σαλαμίνας, θα ακούγεται η περιγραφή του (α)ταλέντου ενός έκαστου, όχι από τον Αλέξη Κωστάλα φυσικά αλλά από κάποιον άλλο Σαλαμίνιο.


4 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΡΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ περιμένουμε να απαντήσει ο αξιότιμος κύριος Δερτούζος, με τι χρήματα βγάζει την δεκαπενθήμερη εφημερίδα του αφού δεν έχει ούτε για δείγμα διαφήμιση;
Τη στιγμή μάλιστα που αυτός είναι εναs μικροσυνταξιούχοs.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ,
1ΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΑΝΣΑΛΑΜΗΝΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΡΗΧΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ
2ΟΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ
3ΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΖΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ
4ΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΟΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΜΟΧΛΟΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ.

Anonymous said... Best Blogger Tips

Του ΤΖΑΒΕΣ Έφυγε ένα ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ στέλεχος του, και πήρε έναν επιχειρηματία που τον έχει για το καμάρι του τον [ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ] έτσι για να έχει τον κατάλληλο άνθρωπο όταν θάψει τον συνδυασμό του να του κάνει καλή τιμή ,αλλά όπως όλοι ξέρουμε και [Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ] μάλλον δεν θα το ξέρει ,θα πάρει ότι πήραν και οι άλλοι από τα τρία το ακατάλληλο.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΗΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΣΤΡΑΚΟΥ ΣΟΦΡΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΤΖΑΒΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΕΝΑ ΣΥΜΑΧΟ ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΧΕΡΙ ΤΖΑΒΑΡΗ ΠΑΡΕ ΤΟ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΓΕΝΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΛΕΡΟ