ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

17/01/2014

Ποιόν προτρέπει ο δήμαρχος να βάλει την υπογραφή του και να υποστηρίξει την άποψή του;;

Για μεγέθυνση κάνε κλικ στην εικόνα.
Η σελίδα «Γιάννης Τσαβαρής official» φτιάχτηκε στο facebook για να στηρίξει τον ανοιχτό διάλογο με τους πολίτες και να ανοίξει ένα κανάλι επικοινωνίας με το Δήμαρχο της Σαλαμίνας, ένα κανάλι εναλλακτικό προς το « ανώνυμο υβρεολόγιο που συναντάμε στο διαδίκτυο. ».

Κούφια λόγια , σαπουνόφουσκες κ. δήμαρχε !!
Απόδειξη για τις φτηνές δικαιολογίες της ομάδας σου  (άκου Δερτούζο, Καπετανάκη, Παπασάββας κλπ) περί κακόβουλων ανωνύμων διαχειριστών είναι τα παρακάτω:
- Στην διπλανή Εικόνα (τυχαίο είναι το δείγμα) εμφανίζονται ως αποδέκτες  των δελτίων τύπου του γραφείο σου οι παραλήπτες,  τα  e-mails  των οποίων δεν είναι  όλα ονομαστικά και συγκεκριμένα !
- Παρά ταύτα, Εσύ με την αποστολή προς αυτούς όλων των δελτίων τύπου, αναγνωρίζεις apriori  την ιδιότητα ένας εκάστου  εξ αυτών, είτε ως απλού φίλου, είτε ως υπεύθυνου διαχειριστή γνωστού σε σένα Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης ή ακόμη και την ιδιότητά του ως δημοσιογράφου, άλλως...... γιατί να τους στέλνεις τα δελτία τύπου;
(Μας τιμά ιδιαιτέρως η απουσία της δικής μας ταχυδρομικής διευθύνσεως από την παραπάνω λίστα παραληπτών, και θα πρέπει να θυμίσω παρεμπιπτόντως, ότι μετά από δική μας δημόσια  απαίτηση (βλ εδώ),  δεν μας συμπεριλαμβάνετε  πλέον στους αποδέκτες των δελτίων σας !) 
- Τους γνωρίζεις de-facto .... όλους αυτούς ναι ή όχι;
- Ποια είναι τα ανώνυμα και άγνωστα blogs που υποστηρίζετε ότι σας κατηγορούν, όνομα δεν έχουν;
- Ποιοι είναι εκείνοι οι ανώνυμοι διαχειριστές, τα σκουπίδια του διαδικτύου όπως τους χαρακτηρίζετε που τόσο εύκολα και ανέξοδα κατηγορείτε;
- Είναι ποτέ δυνατόν μετά από όλα αυτά να αμφισβητείτε την γνωριμία σας μαζί τους;
- Προς τι λοιπόν η πρόσκληση σε ανοιχτό διάλογο στην προσωπική σας σελίδα;
- Τι είναι όλα αυτά που υποστηρίζετε;
- Σε τι μπορεί να διαφέρει ένας « Φίλος του Facebook» ο οποίος μπορεί να επιλέξει ένα ψεύτικο e-mail για λογαριασμό, (λ.χ. «mavrogialouros@ κλπ.net ») από τον ανώνυμο σχολιαστή ενός Blog που και αυτός έχει την δυνατότητα να επιλέγει την ανωνυμία στον σχολιασμό του με ένα απλό κλικ;
 - Τι ανόητη επισήμανση είναι αυτή ότι « τα τελευταία χρόνια ο κόσμος της Σαλαμίνας παρακολουθεί από την οθόνη του υπολογιστή ένα θέατρο εντυπώσεων το οποίο έχει στηθεί πάνω σε βάσεις που δεν τιμούν το Ήθος, τη Δημοκρατία και τον Πολιτισμό της κοινωνίας ....η οθόνη του υπολογιστή του δίνει αυτή την δυνατότητα; δεν είναι αρκετό το θέατρο του παραλόγου που στήνετε κάθε φορά στις συζητήσεις σας στο Δημοτικό Συμβούλιο;
- Οι «Μικρές ομάδες επιτήδειων που υποκινούνται από ύποπτα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα, ιδιοτέλεια και προσωπικές εμπάθειες» είναι οι διαχειριστές των blogς, ή μήπως είναι εκείνοι που θεωρούν τον εαυτός τους πέρα και πάνω από κάθε κριτική;
Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης δηλαδή !!.

Είναι σαφές ποιοι κρύβονται πίσω από την κουρτίνα της ανωνυμίας, χυδαιολογώντας κατά των συμπολιτών τους και δεν τολμούν να υπογράψουν τις απόψεις τους.
Είναι αυτοί που  ......  αποφεύγουν όπως ο διάβολος το λιβάνι κάθε πρόσκληση για δημόσιο διάλογο.
Είναι εκείνοι που ..... η ανεπάρκειά τους σε θέσεις και επιχειρήματα αλλά και το έλλειμμα  γνώσεων γύρο από το διαδίκτυο,  τους κρατά καθηλωμένους σε παλιομοδίτικες πολιτικάντικες μεθόδους.
 Αυτή είναι η αλήθεια !!!


2 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΦΙΛΕ ΜΟΥ,ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΑΒΑΡΗ
ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ
ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ
ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝΕ ΤΟΝ ΛΑΚΟ

ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ
ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ
ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΧΑΜΕΝΑ

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΝ
ΘΕΛΟΥΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ
ΚΟΙΤΑΞΕ ΑΛΛΑΞΕ ΜΥΑΛΑ
ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΟΥ

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ
ΚΑΙ ΜΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΟΥ
ΣΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ

18/1/14 21:43

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΑΠΑΝΤΙΣΗ ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΟ SALAMINA PRESS ΣΤΟΝ ΔΕΡΤΟΥΖΟ ΜΑΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΤρελούτσικο αγοράκι ΤΟΥ ΛΙΜΝΙΟΝΑ με 8.656,790 εκ ΕΥΡΩ αν τα διαιρέσουμε δια του 50 που είναι περίπου τα λιμάνια που εγκριθήκαν τι μας κάνει ????


173,136 ΕΥΡΩ με ΦΠΑ για κάθε λιμάνι εάν αφαίρεσης αυτό που παραμένει 133,315 ΕΥΡΩ στα έργα σας ,θα βάλετε ένα βαρκάκι στο λιμάνι και εάν το βλέπεις με μεγενθητικο φακό και είσαι τρελός η βλάξ η ανίδεος τότε έτσι το βλέπεις σαν κρουαζιεροπλοιο γιαυτό ρε ΔΕΡΤΟΥΖΟ έχεις γίνει ο γραφικός του νησιού τουλάχιστον σταμάτα να εκτίθεσαι.