ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

21/01/2014

Μετά την δίκη Τσαβαρή κατά Μαστροκόλια....... «Γηράσκω δ’ αιεί πολλά διδασκόμενος».... !!!

Τελικά ο χαρακτηρισμός του γραφείου του δημάρχου ως «Το σπίτι της Μαντάμ» είναι  Απαξιωτικός αλλά και Προσβλητικός συνάμα, αυτό αποφάσισε σε πρώτο βαθμό σήμερα το Τριμελές Πρωτοδικείο Πειραιά. 
Ο  Λ. ΜΑΣΤΡΟΚΟΛΙΑΣ κρίθηκε ένοχος απλής δυσφήμισης και  καταδικάστηκε σε 8μηνο φυλάκιση, ποινή εφέσιμη  και με ανασταλτικό χαρακτήρα.

Τόσο ο κ. Μαστροκόλιας όσο και η εφημερίδα « ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ» κρίθηκαν αθώοι όλων των άλλων κατηγοριών.
Ο καταδικαστείς άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.


Το "κλου" της όλης ακροαματικής διαδικασίας δεν ήταν φυσικά η επιβληθείσα ποινή, αλλά η κραυγή μιας πυρρίχιας νίκης.  

Κατά την διάρκεια της αποχώρηση του κ. δημάρχου της αιθούσης,  νικητής πλέον και τροπαιούχος, στρεφόμενος προς το ακροατήριο με φωνή μεγάλη είπε: «ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ».

 «Περαστικά… σας» …..... σας;;;  ποίους δηλαδή; προς εμάς; εμείς δικαζόμαστε;

Πίστεψε στ' αλήθεια, ότι μπορεί να τρομοκρατήσει και τελικά να φιμώσει τον δημοκρατικό λόγο, να τρομάξει κάθε καλοπροαίρετο ή έστω και κακοπροαίρετο επώνυμο ή ανώνυμο Blogger-διαχειριστή ή σχολιαστή !

Παρασύρθηκε πιστεύω και επέλεξε λάθος δρόμο, επέλεξε τον « ολισθηρό δρόμο της αντιπαλότητας».

Εν πάση περιπτώσει, εγώ «γηρασκόμενος αεί πολλά διδασκόμενος», εμπέδωσα ότι και με την βούλα πολιτικού δικαστηρίου, το γραφείο του δημάρχου η και ο Δήμος γενικότερα «ΔΕΝ... είναι Το σπίτι της Μαντάμ ».



8 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

«ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ».
Η δήλωση της Ημέρας δεν βγήκε σε Δελτίο Τύπου του γραφείου δημάρχου, έγινε μέσα στην δικαστική αίθουσα προς τους φίλους συμπαραστάτες του δημοσιογράφου πρώην φίλου και συνεργάτη του Δημάρχου(αυτό ήταν το μεγάλο του λάθος), όταν γνωστοποιήθηκε η οκτάμηνη ποινή.
Πανευτυχής ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του για την μεγάλη νίκη του εξευτελισμού της διαφθοράς και του ξεπεσμού του δημοσίου βίου!!.
Προβληματισμός ; .. ΚΑΝΕΝΑΣ !!
Αυτοσυγκράτηση;...Ανύπαρκτη !!
Ένδεια μεγαλοψυχίας !!
Η Ισοπέδωση των αξιών στο μεγαλείο της !!
Η άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΕΝΤΟΝΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΑΥΛΟΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΒΑΡΗ. ΤΑΚΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ (ΛΕΓΕ ΜΕ ΓΙΑΝΝΗ) ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΟΜΩΣ:

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ Κ. ΤΡΑΥΛΟΥ. "ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΤΕ"

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΑΡΑ... ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΣ ΠΟΤΕ !

Anonymous said... Best Blogger Tips

Η απόφαση του δικαστρηρίου είναι σαφής. Δεν μπορεί κανένας να θίγει την τιμή και υπόλειψη κανενός. Δεν μπορεί στα πλαίσια της πολιτικής αντιπαράθεσης μερικοί να χυδαιολογούν και να αισχρολογούν για να θείξουν τον πολιτικό αντίπαλο.
Η πολιτική αντιπαράθεση θέλει πολιτικά επιχειρήματα και όχι αισχρότητες για να θολώσει το τοπίο.

Anonymous said... Best Blogger Tips

H κατρακύλα της δημόσιας ζωής του τόπου μας διαγραφτήκαν σε ένα από τα πολλά δικαστήρια του δικαστήριομανή δημάρχου. Ο λαός του νησιού μας ένιωσε μια ανυπέρβλητη ντροπή με τους οκτώ μήνες φυλάκισης ενός δημοσιογράφου και ο δήμαρχος να εκφώνηση στην αίθουσα ‘’περαστικά σας’’ .Ήμαστε άξιοι της μοίρα μας
Η κατάντια του δήμου μας ,ο εξευτελισμός των θεσμών όπως τα ξεφτίλισε ο άρχων, ΚΑΙ O ΤΡΑΥΛΟΣ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑΓΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ KAI Ο ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ ΟΠΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΙΜΟΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑΣ

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ Ο ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ο ΤΖΑΒΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips
This comment has been removed by the author.
ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ said... Best Blogger Tips

αγαπητέ ανώνυμε σχολιαστή 6:11
1. Είμαι ευτυχής που συμφωνείτε με την πολιτική ιστολογίου μας.
2. Θα είμαι 2φορές ευτυχής αν μου στέλνατε με e-mail την απόφαση του δικαστηρίου έτσι ώστε να επιβεβαιώνεται η σαφήνεια της ποινής, αν δηλαδή είναι συκοφαντική ή απλή δυσφήμιση, ποια φράση ή φράσεις θεωρήθηκαν ως δυσφημιστικές ή ότι προσβάλουν την τιμή και την αξιοπρέπειας του μηνυτή κλπ κλπ.
3. θα είμαι ειλικρινά 3φορές χαρούμενος αν είχατε το θάρρος να υπογράφατε το σχόλιο σας με υπαρκτό όνομα ή με feedback link επικοινωνίας ή με το e-mail σας.
4. Αν θεωρείτε ότι είναι τιμητικό προς τους επώνυμους δημότες σχολιαστές η απαξίωση που τους επιφυλάσσεται εκ μέρους της δημοτικής αρχή.
Απόδειξη του φόβου που σας προκαλεί ο ενυπόγραφος σχολιασμός θα είναι η σιωπή σας.
Η σιωπή σας θα μου δώσει το δικαίωμα να σας χαρακτηρίσω «troll» και πληρωμένο κονδηλοφόρο σε διατεταγμένη υπηρεσία.