ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

05/01/2014

Όμηρος Παπασάββας, από «δάσκαλος πολιτικής ηθικής», όψιμος Τσαβαρικός υποψήφιος!

Όταν δεν υπάρχει τσίπα...
Μόλις πριν λίγες μέρες ο κ. Όμηρος Παπασάββας απειλούσε θεούς και δαίμονες, με μακελειό που λέει ο λόγος, τον νυν δήμαρχο κ. Τσαβαρή. 
Τώρα; ….. άλλα μας λέει !
Ξεχνά τι υποστήριζε ως αρχηγός πολιτικής παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας !!!
Και είναι απίστευτο το θράσος ορισμένων, να θεωρούν ότι ο λαός είναι χρυσόψαρο.
Όταν όμως φθάνουν στο σημείο να εμφανίζονται ως οι πραίτορες του νυν δημάρχου, τότε έχουμε απολέσει κάθε στοιχείο αυτοσεβασμού.

Δεν πάει καιρός από τότε που ο κ. Παπασάββας, με αφορμή
την κάθοδό του στην κονίστρα της διεκδίκησης του τίτλου, κατακεραύνωνε τον σημερινό Μέντορα του.
Αδιάψευστος μάρτυς το ηχητικό της συνέντευξης του (εδώ).

Η συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Παπασάββας ως υποψήφιος διεκδικητής του δημαρχιακού τίτλου, νυν δημοτικός σύμβουλος και οσονούπω κομματάρχης, σε αντίθεση με την σημερινή απόφαση του,  αποτελεί αντικείμενο μελέτης για φοιτητές πολιτικών επιστημών.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι τότε, και όχι μόνο τότε, έλεγε ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΨΕΜΑΤΑ.
Ψέματα στα δημοτικά συμβούλια, ψέματα στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις του, μα κυρίως ψέματα εις επήκοον όλων (στην ραδιοφωνική του συνέντευξη στο Kyxreas.gr  Webradio).

Ο κ. Παπασάββας με την απόφασή του αυτή θα μείνει στην ιστορία ως ο δημοτικός σύμβουλος που δεν συνέβαλλε στο ελάχιστο στην ανέλιξη της δεύτερης πατρίδας του.

Ότι υπήρξε ένας ο ανίατος πολιτικά ασθενής που προσέφερε μηδαμινής ποιότητας δημοτικές υπηρεσίες.

Πολιτικό υλικό της δικής του ψυχοσύνθεσης, του δικού του επιπέδου υπάρχει άφθονο , δεν έχασε πια «Η Βενετιά βελόνι» !!! Ο κ. Παπασάββας σύντομα θα διαπιστώσει πως έκανε λάθος.

Μπορεί η συνεχιζόμενη εξαπάτηση των ψηφοφόρων να μένει ατιμώρητη, όμως οι πολιτικά επίορκοι θα είναι κατάπτυστοι εσαεί στα μάτια των Σαλαμινίων.

Τι καί αν προφασίζονται αντικειμενικότητα, τι και αν παριστάνουν τους ανεξάρτητους, όλοι αυτοί είναι κατά την φτωχή μας άποψη , τα λεγόμενα «πολιτικά ανεμούρια» αυτά που στρέφουν κατά κει όπου φυσά ο άνεμος.

Να τολμήσω να συσχετίσω την ετερόκλητη αυτή σύμπραξη με κάποιο αλισβερίσι, προϊόν της από κοινού επίσκεψης τους στην Κύπρο (βλέπε διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης  στην επίτροπο κ. Ανδρούλα Βασιλείου);  Οψόμεθα  !

Ενδιαφέρον είναι ένα ακόμα στοιχείο για τον φιλόδοξο…..φιλόλογο πολιτικό.
Ο κ. Όμηρος Παπασάββας:
  • Είναι πρώην Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Δημοτικός Σύμβουλος, 
  • πρώην Αντιδήμαρχος, 
  • πρώην Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και 
  • πρώην Υποψήφιος Δήμαρχος,
Έχουμε την πολιτική άποψη …. πως μετά την 18η Μαΐου ο κ Παπασάββας θα έχει αποκτήσει ακόμα ένα «ΠΡΩΗΝ» τίτλο, θα ανήκει πλέον στο δυναμικό club «των πρώην αδικημένων».
Ίσως για πρώτη φορά στην πολιτική του καριέρα να συμβάλλει θετικά στον δύσκολο και μεγάλο αγώνα του διαχωρισμού της ήρας από το στάρι, στο ξεκαθάρισμα του πολιτικού σκηνικού της Σαλαμίνας.
Κύριε Παπασάββα σας ευχαριστούμε για την απόφαση σας.


1 σχολια:

Anonymous said... Best Blogger Tips

ΠΑΡΤΟΥΖΑΚΙ ΣΚΑΤΟΥΖΑΚΙ ΟΥΖΑΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟΥΤΣΙΚΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΤΣΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΖΟΥΤΣΙΚΟ ΏΣΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΦΥΛΑΔΑ ΣΟΥ