ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ & Ανακοινώσεις & Τρίτων ΕΔΩ, - W3docs Eύκολα ΕΔΩ

30/09/2017

Επίσκεψη Μητσοτάκη στην Σαλαμίνα

Μητσοτάκης: Το πρόβλημα του ναυαγίου εξακολουθεί να είναι εδώ.
Μητσοτάκης: Το πρόβλημα του ναυαγίου εξακολουθεί να είναι εδώ
(Φωτογραφία:  Eurokinissi )
Επίσκεψη στην Σαλαμίνα προκειμένου να ενημερωθεί από τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων και τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της τεράστιας οικολογικής καταστροφής που προκάλεσε η πετρελαιοκηλίδα, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ πριν αναχωρήσει, ανέφερε ότι ..
στόχος της επίσκεψής του δεν είναι να αποδώσει πολιτικές ευθύνες, αφού αυτές, όπως σημείωσε, έχουν αποδοθεί και οι πολίτες «γνωρίζουν πως η κυβέρνηση επέδειξε πολύ μεγάλη ανεπάρκεια στη διαχείριση αυτού του προβλήματος, αυτό που με ενδιαφέρει είναι τι θα γίνει από εδώ και στο εξής, Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο πρωθυπουργός.

Είναι η τέταρτη φορά που επισκέπτομαι μια περιοχή που έχει πληγεί από την πετρελαιοκηλίδα». Στόχος της σημερινής του επίσκεψης, είπε, είναι «να δούμε τον τόπο του ναυαγίου και κυρίως να συζητήσουμε με τους φορείς και τους κατοίκους αυτής της περιοχής - που αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα - ποια θα πρέπει να είναι τα επόμενα βήματα μετά το ναυάγιο του "Αγία Ζώνη" ώστε η περιοχή να ξαναβρεί τον κανονικό της ρυθμό ».
Το θέμα του ναυαγίου, όπως βλέπω, έχει φύγει από τα φώτα της δημοσιότητας.
Αναδημοσίευση (πηγή )


0 σχολια: